2025 yılı için 25 kitap meydan okuması
Tabi ki fantastik kurgu edebiyatı ve hali hazırda devam ettiğim Unutulmuş Diyarlar evreninden devam edeceğiz; 1- 1000 Ork ✅ 2- Yalnız Drow ✅ 3- İki Kılıç ✅ 4- Ork Kral ✅ 5- Korsan Kral ✅ 6- Hayalet Kral ✅ 7- Gauntlgrym ✅ 8- Kışgörmez ✅ 9- Charon'un Pençesi ✅ 10- Son Eşik ✅ 11- Drow Kızı ✅ 12- Karmaşık Ağlar ✅ 13- Rüzgar Yolcusu ✅ 14- Karanlık Vadi ✅ 15- Tantras ✅ 16- Derinsu ✅ 17- Yalanlar Prensi ✅ 18- Elf Gölgesi ✅ 19- Elfşarkısı ✅ 20- Gümüş Gölgeler ✅ 21- Dikenhisar ✅ ve seri bitmeden arada okumak istediğim (ve kesinlikle kısa zamanda okuyacağım) pek sevgili dostum Adil Öztürk ( Adil Öztürk ) ün üçlemesi; 22- Aylaklar Arsızlar Aşıklar ✅ 23- Gecenin Elleri ✅ 24- Simyager, Büyücü ve Alim ✅ artık bitsin, bitsin de kurtulayım diye okumayı planladığım, çantamda benimle birlikte şehir şehir, sokak sokak gezen (biraz da yükten kurtulmak maksatlı :) ) 25- Zen ve Motosiklet Bakım Sanatı ✅ bu 25 kitap 2025 de mutlaka okuyacağım kitaplar. üzerine en az bir +25 kitapla hedefim de +50 kitap okumak. Herkese şimdiden mutlu, huzurlu ve sağlıklı seneler.
·1 alıntı·
Goingtomyway
Bu meydan okumadaki sıralamada 17. teknik olarak sonuncu kitaba an itibariyle başlıyorum. Vuhuuu 🥳🤩 Güzel bir meydan okuma oldu 😁
Goingtomyway
Tamamlanmıştır 😎😎