1K Sait Faik Abasıyanık Okuma Etkinliği
********* Yeni Bir Etkinlik********Sait Faik Abasıyanık******** Etkinlik Başlangıç Tarihi: 15 Mayıs 2018 Etkinlik Bitiş Tarihi: 1 Temmuz 2018 "Bir sürü etkinlik var, acaba bir tanesi de neden "Sait Faik" değil? " dedi https://1000kitap.com/AkakiAkakiyevic bey. Ben de bu etkinliği yapmaya talip oldum. Yaz, deniz, güneş, martılar; iyilik, güzellik ve Sait Faik mottosuyla yola çıktık. Eğer siz de bize bu yolda eşlik etmek isterseniz yorum kısmına "ben de varım " yazmayı unutmayın. *****Etkinlik Kuralları****** **Sait Faik Abasıyanık'a ait kitaplar arasından istediğinizi / istediklerinizi okuyabilirsiniz. **Katılmak isteyenler yorum olarak "Ben varım" yazarsa hemen katılımcı listesine ekleyelim. ** Etkinlik başladığında yeni bir "Başladı" iletisi oluşturulacak ** Başladı iletisinin altına kitap hakkında yorum yazmadan önce kitabın adını büyük harflerle belirtirseniz anlam kargaşasını ortadan kaldırmış oluruz. Herkese şimdiden keyifli okumalar. Katılımcı Listesi: 1- https://1000kitap.com/AkakiAkakiyevic 2- Yasemin A. 3- NigRa 4- Meltek 5- Li-3 6- GİZEM TEKİN 7- İlhan Engin 8- Ozan K. 9- Roquentin 10- Aurora 11- nneslihann 12- L Büşra A. 13- Fatmanur Çağlar 14- Tubikonun Güncesi 15- Padme Amidala 16- Havva Öztin Akarsu 17- @Pesa 18- Burak Sönmez 19- https://1000kitap.com/cikolataliBrowni 20- Hakan Sülün 21- https://1000kitap.com/meleenk 22- Alper T. 23- Esra Kurt 24- https://1000kitap.com/siyabend1 25- https://1000kitap.com/rafadancatlak 26- https://1000kitap.com/siyabend1 27- Bkrltn 28- Murat Soylu 29- ASLI AYDIN 30- ozge 31- Emine. 32- Merve Dursun 33- EySelim 34- Osman Y.
Etkinlik
Ben de varım :)
Yasemin A.
Hoş geldiniz.
Semaver kitabını okuyorum, Sait Faik ile yeni tanıştım çok ihmal etmişim ama belki de böyle olması gerekiyordu. Öyle sevdim ki kendisini öyle bir dostluk kurduk ki kopmaz bir şekilde bağlandık. Teşekkür ederim emeği geçenlere.
Sen hiçbir şeyden geri kalma yetiş tamam mı :)
Ekleyiniz bu vesileyle okuyalım zaten ihmal etmişiz.
Yasemin A.
Ekledik. Keyifli okumalar.