Görelim bakalım ;)
Alıntı
4 +1'leme
12,6bin Gösterim
Okuyan Muallime
AgnostikandgnostikAgnostikandgnostik yani toplumsal baskıyı sorgulamak isteyenler için rahatsız edici ama oldukça etkileyici bir kitaptı. 🙈 okuduktan sonra düşüncenizi okumak isterim bir inceleme ile. ☺️
Okuyan Muallime
Hepsi birbirinden güzel 😍 keyifli okumalar hocam🙏🥰
Lâ: Sonsuzluk HecesiLâ: Sonsuzluk Hecesi değişik bi dili var ama hayırlısı 🤔
Keyifli okumalar dilerim ☺️🙃🙏
Şuan tam da bela okuyordum birine abla 😆😆 ama okuduğum kitapçık 👉🏻 Âşıklara Yer YokÂşıklara Yer Yok 😁😁
Okuyan Muallime
😂😂 bela okumakta geçerli merak etmeyesin🤭😂 Keyfile okuyasın🙈😂🌸
Mutlu Yaşam Üzerine - Seneca Stresle başa çıkmayı bir şekilde öğreneceğim umarım
Okuyan Muallime
SudeSude İnsanın Anlam Arayışıİnsanın Anlam Arayışı ve İrade Terbiyesiİrade Terbiyesi de bu konularda destek olabilir. Şayet okumadıysan tavsiye ederim☺️ Eğitim hayatında başarı ve kolaylıklar dilerim canım 🥹🙏🌸
Suç ve CezaSuç ve Ceza bir sarıyor bir sarmıyor mentalitem yerlerde 😵‍💫
Okuyan Muallime
Yaa🙈🙈 yanında çerezlik bir kitap daha okusaydın. Arada kafa dağıtmak için çok iyi oluyor 🥹
Karamazov kardeşler… bitmek üzere ve sırada ecinniler var! O da bunun kadar ağır mı? Ona göre araya birkaç sakin kitap sıkıştırayım.
Okuyan Muallime
Oo süpersiniz… ben de şuan ecinnileri okuyorum 🙈 Eccinniler kesinlikle ağır, ama Karmazov Kardeşler gibi felsefi derinlik ve psikolojik sorgulama yoğunluğu olan bir kitap değil daha çok karakterlerin iç dünyasındaki karanlık ve çarpıcılık üzerine kurulu ilerliyor … kısacası düşündürücü ama daha direkt bir anlatımı var. 🙃