CENGİZ DAĞCI OKUMA ETKİNLİĞİ... (22 Eylül - 22 Ekim)
Siteyle tanışalı üç yılı geçti, burada çok kitap keşfettim, okudum, keşfettiğim kitapları başka okurların okumasına vesile oldum. Bugün bu iletiyi yazma amacım da yine bu vesileyle. Geçen yıl ve evvelsi yıl (#50554833, #33042494) yine bu tarihlerde planladığım "CENGİZ DAĞCI" okuma etkinliğini tekrarlamak istiyorum!. Deselerdi ki yalnızca bir yazar okuyacaksın bu hangisi olurdu? Hiç düşünmeden tek cevabım 'Cengiz Dağcı' olurdu bu soruya. Böylesi sevdiğim bir yazarı sizlerinde tanımasını, okumasını istiyorum. Cengiz Dağcı, "Hayatım benim ilk romanım" der ve yazdığı kitaplar hayatının parçalarını oluşturur. youtu.be/rDAso02i9EQ youtu.be/HHErGA1R5qo izleyiniz.! Savaş, esaret, gurbet, çile, sürgün, vatan hasreti, aşk... daha sayamayacağım nice duygular... Sizlerin de okumasını istiyorum.. Tek bir okur dahi dese ki, iyi ki tanıdım! Ben amacıma ulaşmış olurum. Buyurun okuyalım.. Okumaya başlayacağımız tarih Eylül 22. Cengiz Dağcı'nın ölüm yıl dönümünde onun anısına başlayalım okumaya.. Ebru Ince Hilal 666 https://1000kitap.com/Nordavind https://1000kitap.com/TanhuKapganKagan Emine Miraç kuzugüden https://1000kitap.com/Anka_Kus Şenda Sena Gür Betül Mehmet Y. https://1000kitap.com/Ecrincyhn ebru Röya Abraham https://1000kitap.com/mjora_ https://1000kitap.com/esrabayir1235 Tubalasar Hakan Anka Semih Gmz red john Özlem Canan NigRa Ömer Gönül. SonAy https://1000kitap.com/seda_bera Eylem U.K.
Etkinlik
Cengiz Dağcı kalemini özlediğim bir yazar, beni de ekler misiniz?
Teşekkür ederim:)
Onlar da İnsandı ile ben de varım :)
Beni de ekler misiniz? @seda_bera zoruyla başlamışken ben de katılayım etkinliğe.
Beni de ekleyin
Her kitabını okudum, etkinlik için içlerinden birini tekrar okurum. Cengiz Dağcı büyük insandı.
Korkunç yıllar ve devamı olan yurdunu kaybeden adam bence... Onlar da insandı ve yoldaşlar da olabilir. :)