Kardelen

Kardelen
@kar__delen
"İsmi bilinmez bir yerlere yolcuyum Dikensiz gül olmaktansa kardelen olurum Bizler büyürken durmaz büyür oyunlar Bütün oyunlarda herkes kadar benimde payım var..."
Sevmeye ve sevmemeye karar verilir sanıyordum.Kalbimi yönetebileceğime nasıl inanabiliyordum?
Sayfa 73·Kitabı okuyor
Belki de bir nedeninin olması gerekmiyordu.Kalbim onu seçmişti ve ben onu sevmeyi çok sevmiştim,bu kadar! Onu sevmek,çocukluğumun,ilk gençliğimin ve sonraki yıllarımın en güzel eylemi,en saf hatırası oldu.
Sayfa 66·Kitabı okuyor
Duygularımın hiç değişmeyeceğinden ne kadar emindim o yaşlarımda.Hayat hızla akarken o emin oluştan ne kalabilirdi ki geriye?
Sayfa 64·Kitabı okuyor
Siz o kadar temiz yaşayın ki kızım, asla kınanmaktan korkmayanlardan olun,der ve neredeyse onlar yokmuş gibi yaşamayı tercih ederdi.
Sayfa 40·Kitabı okuyor
Her şeyin dedikodusunu yaparlar.İnsanın mutluluğuna,iyi gününe bile sevinmez,sevinemezler.Akrabalar hele,en çok onlar.Kendini meşgul edemeyen insan,başkasının hayatıyla meşgul olur.
Sayfa 40·Kitabı okuyor