#buncazamandır bu kitabı bekliyormuşum hissi..
Acıyı ve korkuyu iliklerime kadar yaşatıp kocaman bir gülümseme ile bitirmeme neden olduğun için teşekkür ederim sevgili kitap!
Kimberly ile Kyle küçüklükten beri birbirini seven, bir küs bir barışık da olsa lise son mezuniyet balosunun olduğu güne kadar ilişkilerini sürdürmüş, lisenin gözde çiftlerinden bir tanesi. Mezuniyet balosunda sevdiği kız Kim'in kendisinden farklı bir üniversiteye başvuru yaptığını ve ortaya gitmek istediğini öğrendikten sonra yaşadığı hayal kırıklığı ve sinirle yola çıkmaları üzerine maalesef ki bir kaza yaparlar. Kaza sonucu toparlanması çok uzun zaman alan Kyle her şeyden kendini sorumlu tutar ve geçmişten bugüne yaşadıklarını, yaşayamadıklarını, Kim ile olan ilişkisini, Kim'in ona ne ifade ettiğini, neler hissettirdiğini, arkadaşlarını, ailesini, kısacası bütün hayatını sorgulamaya, yaptığı yanlışları düzeltmeye çalışır.
Başlarda olayların çok hızlı ilerlediğini düşünsem de kitabın son yüz sayfasını okurken bunun nedenini anladığım için çoğu şey daha yerli yerine oturdu fakat yaşadığım o şok
Aman Allahım!
İyiki kitabı hiç yorum okumadan ve konusunu dahi bilmeden almışım ki bu benim huyumdur biraz, şimdiye kadar hiç yanıltmadı beni
Şok yaşayacağımı bilerek okusam bu kadar etkili olmazdı sanırım bende
Ters köşe kitapları severim. Kitap başlarda çok bilindik ilerlemesine rağmen birden yaptığı ters köşe ile bana bir süre okuduklarımı sorgulattı. Önce bir sindirmeye çalıştım sonra yaşananlar anlam kazandı.
Sona doğru yine kalbimin teklemesine neden olacak şeyler yaşansa da kocaman bir tebessüm ile kapattırdı kapağını.
Benim çok çok sevdiğim sıcacık bir hikâyeydi.
Bu tarz kitapları seviyorsanız gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum