All Saints High #3

Independently Published
İngilizce

2023 199. kitabı
Okunma: 24 Mayıs 2023 13:42
Vicious ve Emilia'nın çocukları Vaughn hikayesini okuyoruz benim en çok merak ettiğim kişilerden birinin hikayesi. Vicious ayağını kaldırmış Vaughn yerine basmış gibi karakterleri, tavırları birbirlerine benziyor babasının oğlu. Huyu babasına benzese de annesinin sanatçı ruhunu da almış. Vaughn çocukken ailesiyle tatildeyken Lenora'yla karşılaşıyor ve sırrını öğreniyor ve o zamanlardan sonra bir daha karşılamıyorlar taa ki liseye zamanına kadar. Aralarında bir çekim olur ama bunu Vaughn asla kabul etmez tabi bu arada da kızı da çok pis kıskanıyor tabi. Kitabı her iki karakterin bakış açısından okumak oldukça zevkliydi ve Vaughn kısımların da Vicious'la Emilia'yı okumak bir de sonunda onların bakış açısını okumak oldukça hoşuma giden kısımlardan biri oldu. Ve çocukları için bu kadar şey yapmaları beni aşırı duygulandırdı. Okuyacak olanlara şimdiden iyi okumalar.
Angry GodL. J. Shen · Independently Published · 2020277 okunma
2021 122. kitabı
Yazar zaten şimdiye kadar kötü kitabını okumadığım muhteşem bır hatun . Bu kıtabın benim için en onemlı özelliği pek begenerek okuduğum Sinners of Saint serısının en taptığım ilk kitabı Vicious 'ın baş karakterleri Emilia ve Vicious 'un oğlu Vaughn Spencer hakkında olması . Hele kitabın sonunda onlarda ortaya çıkınca mest oldum. Vaughn babasının tavrına ve kişiliğine, ancak annesinin sanatçı ruhuna sahipti. Bu kitap, Vaughn'un çocukken bir aile tatilinde Lenora (diğer adıyla Lenny) adlı bir kızla tanıştığı zamana kadar gidiyor. Vaughn ve Lenny bundan sonra prestijli bir yaz sanatları programında bir kez daha buluşurlar, sonra All Saints Lisesi'ndeki lise son yılı için Todos Santos'a taşınır. Bu kitabın hem Vaughn hem de Lenora'nın bakış açısıyla anlatılma şeklini seviyorum çünkü Vaughn'un iç yorumları oldukça komik, aslında ikisi de öyle.Vaughn, Lenny'nin o yaz sanat programında gördüğü bir şeyle ilgili bazı sorunlar yaşıyor. Vaughn ve Lenny'nin, paylaşılan sır nedeniyle ya da belki de onu kovaladıktan sonraki o gece aralarındaki elektrik ya da çekim nedeniyle birbirleriyle bir bağlantısı ya da hayranlığı var gibi görünüyor.Gerçi ne Vaughn ne de Lenny birbirlerine karşı bir şeyler hissettiklerini kabul etmek istemiyorlar klasik :D Vaughn ne zaman kendini Lenny'ye bakarken, onu düşünürken ya da diğer erkeklere ondan uzak durmalarını söylerken yakalasa, bunun Lenny'ye karşı bir şeyler hissetmesinden kaynaklanmadığını kendi kendine haklı çıkarıyor. Benım tavsiyem okumadıysanız once mutlaka Vicious okuyup sonra bu kıtabı okuyun :)))
Angry GodL. J. Shen · Independently Published · 2020277 okunma
2023 110. kitabı
Okunma: 04 Kasım 2023 02:32
Garip bir şekilde seride en sevdiğim kitabın bu kitap olacağını hissediyordum. Yaralı Şövalye'deki birkaç Vaughn-Lenora sahnesi esaslı bir nefretten aşka ilişkisi okuyacağım izlenimi vermişti zira. Bir yere kadar öyle de oldu diyebilirim. Vaughn ile Lenora birbirinden baskın karakterler oldukları için ciddi bir güç savaşı içine girdiler. Her zaman belirttiğim gibi, yazarın tarzını da sevdiğim için su gibi içtim buraları. Fakat zannettiğim gibi serinin en sevdiğim kitabı olamayacağını da çok geçmeden anladım. Gelelim bu durumun nedenlerine... Hani karakter gelişimi, hani ilişki ilerleyişi? Böyle bir gidişat olamaz. Ne Vaughn geçmişte anlattığı kişi gibi davrandı ne de Lenora hislerine uygun tepkiler verdi. İlişkilerinde nefretten aşka geçiş çok belirsizdi. Kanlı bıçaklı olmaktan samimi olmaya sert bir geçiş yaptılar, ki bu da hiç geçmedi. Ayrıca yazarın bu sefer kitabın karanlık yönünü çok baskın tuttuğunu düşünüyorum. Vaughn'un okulun ortasında yaptırdığı şey (spoiler: Arabella'nın Lenora'ya soyunma odasında yaptığı şeyi bilmesine rağmen hem de) ve Lenora'nın verdiği karşılık korkunçtu. Bu ikilinin daha lise çağında olması ve aynı şekilde yan karakterlerin de yaşlarına göre çok ağır şeyler yapması da işin tadını iyice kaçırdı. Böyle bir zorunluluğu yok elbette ama yazar bu kadar karanlık bir kitap yazmak istiyorsa keşke bunu yetişkin karakterleri üzerinden yapsa. Bu denli ütopik bir lise ortamı ve böyle tavırlar sergileyen liseli gençler çok rahatsız edici hissettirdi çünkü. Spoiler başlangıcı Ailesinin, Vaughn'un yaşadıklarını öğrenince verdiği tepkiye de çok şaşırdım. Babasının, “hiçbir şey olmamış gibi yapalım, onurunu korumasına izin verelim” demesi? Nasıl psikolojik destek alması için Vaughn'u teşvik etmezler? Tüm hayatını altüst eden olay bir şekilde
2023 507. kitabı
Okunma: 01 Kasım 2023 17:22
Vay bee!!Bu kitap bayağı sert,sarsıcı ve ağır bir kitap.Yazar sanki serinin her kitabında ivmeyi bir tık arttırmış.Okurken bu kadarını beklemiyordum. Seriye başlarken en merak ettiğim karakter Vaughn du.O kadar duygusuz,o kadar merhametsiz çizilmişti ki arkasındaki hikayeyi ve nasıl bir aşk yaşayacağını merak etmiştim.O yüzden ikinci kitap bittiği gibi üçüncüye başladım. Vaughn’nun bir sırrı var.Bu sır aslında kitabın bütün düğümlerini çözüyor.Okumaya başladığım ben ben tahmin etmiştim ve tahminim doğru çıktı.Ama keyfimi kaçırmadı.Okurken belirli yerlerde sinir krizleri geçirmedim desem yalan olur.Özellikle yine kitaptaki karakterler o kadar iticiydi ki algılamak mümkün değil.Arabelle ve Alice ikilisi mesela hayatımda okuduğum en iğrenç kadın karakterler olabilir.Bir insanda hiç mi gurur ve onur olmaz.Pes dedirtti. Lenora için duygularım karışık.Ne sevdim ne sevemedim diyebilirm.Sert bir kız imajı çizmeye çalışan ama çok da başarılı olamayan bir karakter olarak kaldı.(Pope ile yaşadığı sahne ile direkt kırmızı kart yedi benden)Benim için kitaptaki en büyük eksik aşkı hissedememek oldu.Karakterlerin sertliği ve olayların vahşeti altında sönük kaldı.Bu kadar olay yaşayıp,kırılıp,parçalanıp sonra aşkı bu kadar hızlı benimsemek zor geldi.Vaughn çok sert ve zorba bir karakterdi.Yaşadığı olay üzerine böyle olmasını anladım ama bu derece sertlik bence fazlaydı(Bütün okulun önünde Arabella ile ona sahneden bahsediyorum özellikle)Kıza zulmetti resmen.Bir de bu seri bence kesinlikle bir üst nesil serisinden sonra okunmalıydı.Çok daha doğru olurdu.Yayın evi nedense böyle yapmayı tercih etmiş ve hatalı olmuş. Kitap ciddi bir nefret ilişkisi barındıran,çok fazla müstehcen ve uygunsuz içerik barındıran bir kitap.Spoiler vermeden anlatmak zor o yüzden ayrıntıya gitmeyeceğim ama
Zorbalıkda zirve.
·416 syf.·
2023 290. kitabı
Bu yazarın kalemi beni hem mutlu ediyor hem de sinir ediyor. Elime aldığım gibi bitirdiğim bir kitap oldu, zaten seride en merak ettiğim karakterdi Vaughn. Hakkını da verdi açıkçası. Ama karakterler inanılmaz toksit ve zorba, bunu bilerek okunması gerekiyor kesinlikle. Kitabın temelinde hatta serinin temelinde zorbalık çok fazla var. Başlarda çok sinir oldum hiç sevmedim ve bu kitap benim beklentimi karşılamıycak diye düşündüm, Ama Vaughn’un kitabın başından beri var olan sırrı beni yıktı geçti. Açıkçası tahmin ediyordum ama olmaz diye dua ediyordum. Kesinlikle kesinlikle çok güzel ve bu serideki karakterlerin ailelerini de çok merak ediyorum sadece onlar bunlardan da daha toksik ve zorlayıcı karakterler olduğu için okumaya elim gitmeyecek sanırım. Lenny’nin Vaughn inat ve intikam olsun diye yaptığı şeyi asla kabul etmiyorum. Çok gereksizdi.
Kitap Yorumu
Bu seride bitti
2023 173. kitabı
Okunma: 08 Kasım 2023 21:30
Kitabı sevdim mi sevmedim mi gercekten bilmiyorum. Ama bu yazarın bir olayı var. Okudun mu akıyor yani. Tabii benim sınav haftam yaklaştığı için ben yavaş yavas okudum. Neyse ama sanırsam bu serideki favori kitabım #k:378539. Bu seriyide o kadar çokta sevmiyorum ya. Lise kurgusu, travmalar, smut istiyorsanız bu seri tam sizlik.
2023 75. kitabı
Okunma: 30 Kasım 2023 20:21
bu seriyi gerçekten çok seviyorum. all saint lisesi serisi çok doğal bir seri. normalde böylesi sert karakter göremeyiz hayatta ama o kadar normal geliyor ki okudukça hak veriyorsunuz karakterlerin bakışına. ben de dark bir tipim, belki bu yüzden bana çok okey geliyorlar. bi kere karakter gelişimlerini çok iyi yazmış yazar. bunu yapmaz demez dediğimiz karakterleri öyle bi değişime sokuyor ki yazar ve farketmiyoruz bile!! çok akıcı bir dil. bi sonraki sayfayı büyük merakla çeviriyoruz çünkü yazar sadece onla sevişiyim, bunla şunu yapayım, beyni ile düşünmeyen klasik liselileri yazmamış. hepsinin bir travması var. anne acısı, cinsel istismar, özgüvensizlik, öfke sorunları, aile problemleri falan o kadar şey okuyoruz ki. ben dram severim okumak izlemek dinlemek falan her masada varım. bu seri o yüzden özellikle benim için sanki. seride en favori kitabımı seçmem gerekirse o da ilk kitap. daria ve penn olur. sadece bu kitaba değil seriye puanım kesinlikle 9. bir puanı da ben keyfim ve kahyası kırdık.
2025 141. kitabı
Okunma: 12 Eylül 2025 00:06
#allsainstserisi nin üçüncü kitabı Öfkeli Tanrı yorumumla geldim. Yazarın kalemini çok beğeniyorum. Bu seride en merak ettiğim karakter Vaughn'du. Beni fazlasıyla şaşırtan olaylar, intikamlar, entrikalar ve kavgalar yaşandı. Vaughn küçük yaşta sanat üzerine yetenekli çocukların yetiştirildiği Carlisle Hazırlık okuluna kabul edilmişti. Lenora kısa bir dönem için bu okulda eğitim almaya başladı. Bir gece görmemesi gereken bir şeye şahit olur. Vaughn onu gördüğünü fark eder ve onu öyle bir tehdit eder ki bunu kimseye söylemeye cesaret edemez. Vaughn bir dönem sonra All Saints lisesine gider bu sırada Lenora annesini kaybeder. Bu kayıp onu o sessiz sakin kız olmaktan çıkarmıştı. Babasının ısrar üzerine son senesini All Sainst lisesine gider. İşte asıl olaylar bundan sonra başlar. Vaughn yıllar sonra onu görmekten mutlu değildir. Lenora'yı tehlike olarak görür ve ona öyle şeyler yapacaktır ki okula geldiğine pişman edecekti. Bilmediği Lenora artık bildiği kız değildi. O da ona nefret ve intikmala karşılık verir. Lenora ve Vaughn Carlisle Hazırlık okuluna stajyerlik için büyük bir yarışa girmişlerdi. Vaughn bu okula dönmek için bir amacı vardı. Yıllardır içindeki intikam planını artık devreye sokma zamanı gelmişti. Seriyi seviyorum ama bu kitapta bazı sahneler bana aşırı geldi. İkisini birbirinden inkitam almak için yaptıkları çok fazlaydı. Yazarın her kitabı okurum çünkü onun sorunlu karakterleri güzel yazma becerisini seviyorum Yayınevi ailelerinin kitaplarını önce bassaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Umarım o seride gelir. Yetişkin içerik olduğunu söyleyerek türü sevenlere kesinlikle tavsiyemdir.
2023 138. kitabı
Okunma: 13 Kasım 2023 17:30
Bu kitap kesinlikle harikaydı. Vaughn başlı başına mükemmeldi. Özellikle son çalışmasında nasıl bir sanatsal ruhu olduğunu çok daha iyi anladık. Küçük çocuk sen yaşadığın hiç bir şeyi hak etmedin ama ne olursa olsun kalbindeki sevgi her zaman seninleydi onu her ne kadar görmezden gelsende. Özellikle ailesinin gerçekten babası Vicious ve Emilia için söyleyeceğim şey harika ebeveynlerdi. Kitabın başından belli oğullarını ne kadar sevdiklerini en derinden hissettik. Ve son sahnelerde ki duygusallık başlı başına insanı mahvetmeye yetiyordu. Düşmanlıktan aşka dönüşen bu kitapta her şey vardı. İntikam, tutku, sırlar dostluk ve aile bağları. Küçükken bir yaz tatilinde fransa da tanışan Voughn ve Lenny aslında birbirini çok tanımıyorlardı sonrasında Carlisle hazırlık okulunda bir araya henüz on iki on üç yaşlarındaydılar ve Lenny o zaman Voughn ile ilgili görmeyeceği bir şey görmüştü ve bunu uzun yollar boyunca yeniden bir araya gelene kadar saklamıştı. Daha çok küçük yaşta annesini kaybeden Lenny bu zamana kadar İngiltere’de kalmıştı şimdi de çok istediği sanat okuluna gitmek için All Saints lisesine geri dönüyordu. Voughn Spencer oradaydı bu sefer ona göz yummayacaktı. Voughn , lenny’in geldiğini fark ettiği anda ondan rahatsız olmuştu ve onun krallığındaydı onun varlığı her zaman onunla beraberdi aslında ama onun bunu bilmesine gerek yok değil mi ? Ama o küçük kız artık büyümüştü ve çok farklıydı. İkisi de gururundan ve öfkesinden ödün vermiyordu birbirlerinden nefret ediyorlardı ama hedefleri aynıydı ikisi de carlisle hazırlık okulundaki stajı istiyordu iki kişi kabul ediliyordu ve buna hak kazanan kişi tabi ki Voughn oldu onun projesi seçilmişti. Ve Lenny de öfkesinin geleceğini mahvetmemesi için altı ay onun asistanlığını yapacaktı. İkisinin de düşünceleri farkıydı
2023 28. kitabı
Veeeeee uzun bir aradan sonra ennnn sevdiğim seriyle geri geldim. Çok fazla seri okuyan biri değilim hatta ilk serim All Saints Lisesi ve ben bu serinin erkeklerine ne kadar toksik, psikopat olurlarsa olsunlar aşığım. Açıkcası serinin ilk kitabını bu kadar yükselerek okumamıştım falan orda Knight ve Vaughn ile tanıştığımızda heyecanla devam kitaplarını beklemeye başladım. İkinci kitabı okuduğumda Knight hep çok başka ve özel bir yerde kalacak diyordum ki gelgelelim Vaughn tahta yerleşti Başından sonuna beni oldukça tatmin eden bir kitap oldu. Vann çocukluğu çok hassas bir konu üzerinden gitse de o iğrenç amcaya saydırsam da işleniş çok iyiydi. Hele o son ebeveyn olacaklarını asla tahmin etmezdim çok güzel bağlandı bu kısımlar hele hele Vann çocuk hakkındaki düşünceleri, o heyecanlanmaları, kendisinin bir baba olarak yetemeyeceğini düşünmesi baaak adam beni böyle yükseltme ısırırım Serinin devam kitapları nasıl olur, gelecek olan kitapları okur muyum bilmiyorum ancak Vaughn anne ve babasının hikayesini çok merak ediyorum çünküü babasının annesine olan aşkı çünkü babasınınn oğluu….Ah All Saints Lisesi ben seni abartırım da abartırım. Vaughn, Knight, Lenora, Luna kendi evreninizde en mutlu ve en güzel hallerinizde iyi ki sizinle tanışmışız

L. J. ShenYazar · 19 kitap
L. J. Shen, çağdaş ve genç yetişkin romantik romanları alanında New York Times, Wall Street Journal, USA Today, Washington Post ve Amazon'da 1 numaralı çok satan yazardır. En çok kaygı dolu, karanlık kitapları ve neredeyse kurtarılamaz alfa kahramanlarıyla tanınan yazar, dişleri ve pençeleri olan peri masalları yazıyor. O, ailesi, evcil hayvanları ve içsel sorunlarıyla birlikte şirin bir sahil kasabasında yaşıyor ve okumaktan, seyahat etmekten, yemek pişirmekten ve huysuz kedisiyle vakit geçirmekten keyif alıyor.