2023
Too Late
Sıralamalar

Puan vermedi·432 syf.·
2025 31. kitabı
18 yaşın altındaki kişilerin okumamasını tavsiye ediyorum. Sloan, Asa ve Carter (Luke) inanılmaz karakterler. Kurgu iyi derecede merak uyandırıcı ve akıcı. Elim göğsümde hem ilerlemeye korkuyordum, hem de merakla gözümü açarak okuyordum. Açıkçası Tsunami etkisi yaratan bir kitap olmuş.
·432 syf.·
2023 92. kitabı
Şimdi yapacağım yorumda spoiler olmayacak aşk üçgenini zaten arka kapakta yazılmış . Üç rezil hasta ruhlu karakterimiz var , nerden tutsan elinizde kalacak karakterler , Asa ve Sloan sevgili Ama sloan zorla yanında gidecek hiçbir yeri olmadığı için Asa’ya katlanıyor , aslında gerçek şu ki Sloan Asa’yı kullanıyor yani eğer bir insan şerefsizse ona istemediği şeyler yapıyorsa o evde asla durmaz ama sloan’un işine geliyor 400 sayfa boyunca kız acıtasıyon yaptı , Carter sloan’ın kahramanı güya , şu carter’a da başka gıcık oldum , yani kız nişanlı , sloan’a diyor ki yüzüğü takarken sana dokunamam öpemem , yüzüğü takma biz takıldığımız zaman , bu nasıl bir kafa ? Asa’ya gelince en çok üzüldüğüm kişi oydu çünkü çocukluğu çok zor geçmiş hiç sevgi görmemiş biri babasıyla büyümüş ve babasının fesat düşüncelerini sürekli oğluna anlatıp içini karartmış , ama tabi şuan ki durumda yaptığı şeyler de kendi seçimiydi yapmayabilirdi , kitabın ilk yarısı akıcı ve güzeldi sonra klasik yavaşlayıp carter ve sloan’un mıy mıy sahnelerini okuduk , bu kitabın nesini sevip cohoya kitap olarak bas diye ısrar kıyamet söylemişler ki , hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum bu vereceğim puan da sadece akıcılığı olduğu için.
2024 88. kitabı
Bu kitabı yazarının kim olduğunu bilmeden okusaydım Colleen Hoover nun bir eseri olduğunu kesinlikle hemen anlardım. Kadın; berbat ebeveynleri yüzünden mahvolmuş bir çocukluğun meydana getirdiği kötü karakterler yazmaya bayılıyor. Ama daha çok bayıldığı şey ise; o karakterinin içindeki sevgiye hep aç kalmış olan o küçük ve korkmuş çocuğa olan sevgimiz, ona üzülmemiz ama şimdiki halinden de nefret etmemizdeki içsel çatışmalarımız. Kitabın en harika yazılmış karakteri kesinlikle Asa idi. Çok ama fena hastalıklı sevdin be evladım.:( Kitabın ilk bölümü daha uzun bir zaman dilimine yayılarak yazılsaydı daha hissedilebilir ve sindirilebilir bir kıvamda olurdu. Luke ve Sloan ın aşkı çok hızlı gelişti. Başka bir önemli küçük detay ise; Luke gibi bir adamın varolabilmesindeki imkansızlığın trajikomikliği.:) Velhasılı ben kitabı sevdim, hatta baya açık ve net Asa karakterinden ötürü sevdim.
2024 470. kitabı
Sloan bir üniversite öğrencisi ve tam bir psikopat kontrolcü pislik uyuşturucu satıcısı olan Asa ile ilişkisi var. Aslında onunla olma sebebi erkek kardeşinin bakımının faturalarını ödediği için onunla kalıyor.  Okula gittiği zaman bir ders sırasında Sloan, Carter'la tanışır. Carter'ın (gerçek adı Luke) gizli görevde olduğunu ve Asa'yı devirmeye çalıştığını öğrenir. Kitap hakkında bir şey diyemem, yazarın kitapları beni sinir etsede okumadan da duramıyorum. Bu kitabı da aynı diğerleri gibiydi spoiler olabilir; Kız sevgilisinden hamile kalıyor ama Luke kendi çocuğu gibi sahipleniyor.
·432 syf.·
2024 15. kitabı
Yazar yine yapmış yapacağını. Açıkçası kitabı sevdim mi nefret mi ettim bilmiyorum. Asa’yı asla sevmedim, olduğu kişinin altında yatan sebep ne olursa olsun sevemedim. Ama çok zeki bir karakter olmuş, zekası gerçekten çok iyiydi. Kitapta eksik kalan çok şey vardı, keşke daha fazla detay olsaydı bazı kısımlarda. Polislerin bu kadar kolay kanması çok saçma durdu. Sloan’ın ezik, korkak kendini savunmaktan aciz olması aşırı sinirimi bozdu. Sonlarda bile aynı olması kendisini sevmemem için yeterli bir sebep oldu. Kitapta sevdiğim tek karakter Carter/Luke oldu. Kitabın başından sonuna kadar tavrı değişmedi, elinden geleni yaptı. Colleen’ın karakterlerini yazdığı şekilden nefret ediyorum. Kadın hep zor durumda, ezik, şiddet gören korkak bir karakter, mevcut eşi/sevgilisi psikopat ve ona aşık ve kurtarmak için her şeyi yapacak olan iyi adam. Kalemi akıcı ve basit kelimelerler koca bir kitap yazıyor ama gerçekten sinir bozucu. Spoiler olacak diye belirtmek istemiyorum ama hep olan bir klişesi daha var. Kitabın sonunda olan durum. Colleen Hoover Çok Geç Okuduğumusöylüyorum
Kitap Yorumu
2023 73. kitabı
Bundan bir önceki incelememde Colleen Hoover'ın elinden çıkıp beğenmeme ihtimalim olan bir kitap yok demiştim. Ama varmış. Tahammül seviyemi zorlayan bir kitaptı. Bundan sonrası spoiler- Kitap kadın karakter ve iki erkek karakterin bakış açısıyla yazılmış ki ben ikinci bir bakış açısından bile hoşlanmıyorken, üçüncü ( ruh hastası psikopat ikinci erkek karakter) gerçekten çok yordu. Kahraman bakış açısıyla yazılan kitaplarda genelde karakterlerde kendimizden bir şeyler bulur veya bağ kurarız davranışlarına anlam veririz ama üç bakış açısına rağmen karakterlerin hepsinden nefret ettim. Asa bir uyuşturucu satıcısı. Carter da bir ajan ve arkadaşıyla birlikte Asa'yı yakalayabilmek için farklı bir kimlikle yanında çalışmaya başlıyor. Kadın karakterimiz Sloan Asa'nın kız arkadaşı ama aralarında karı koca ilişkisi var yemeklerini yapıyor evini temizliyor. Okulunda yanına oturan Carter'la tanışıyor. ( carter bu soruşturma için sahte öğrenci numarası yapıyor). Saniyesinde birbirlerinden elektrik alıyorlar hatta Carter kara sevdaya tutuluyor(:D) Sloan işine geldiğinde çok cesur( iki saniye önce gördüğü adamla flört edebilecek kadar), işine geldiğinde çok gururlu( kardeşinin bakım masraflarını ödediği için bir adamla yaşayıp onun her istediğini yapıyor ama sorsan para için bedenini satan kadınlarla asla aynı kefede değil), sağlam bir oyunculuk yeteneği var sözde nefret ettiği adama tam bir aşık gibi davranıyor ki kitabın başında da Asa'yı kötü özelliklerine rağmen seviyor ve düzelmesini istiyor. Ama ne hikmetse erkek karakterle tanıştığı andan itibaren tam bir drama queen olup tanışmalarının üçüncü saniyesinde Carter'a sırf eline dokundu diye, beni böyle hissettiren tek erkeksin kaçır beni yiğidim triplerine giriyor. Karakterler arasında en büyük manipülasyon kaynağı da bizzat
2024 49. kitabı
Uzun zamandır Colleen okumuyordum,Çok Geç’e başlamak istedim ama maalesef sevemedim. Konusu kısaca Luke,gizli görevde bir polis.Uyuşturucu satıcı Asa’yı yakalamaya çalışıyor.Sloan ise psikopat sevgilisine kardeşi için katlanıyor.Onun rahat bir hayat sürdüğü bakımevinin masraflarını karşıladığı için okulu bitene kadar Asa’ya mecbur. Ancak Sloan,Luke ile vakit geçirdikte işler karışıyor. Konusu da öyle ilgimi çekmedi ama okudum yine de.Ya tipik Colleen tarzıydı.Bu kadının dramları uzattıkça uzatmasına sinir oluyorum.Sonuna kadar sürekli bir şeyler oluyor.Yani kitapları mutlu da bitse tatmin olamıyor insan.Asa’nın her yerden çıkması,bir türlü ceza alamaması falan saçmaydı yani.Luke da polis güya ama güvenlikleri pamuk ipliğine bağlıydı resmen. Kısaca sevmedim.Yazarın bi Umutsuz kitabını severim .Gerisi boş.
2025 10. kitabı
Okunma: 07 Nisan 2025 00:00
Yazarın okuduğum ikinci kitabı ilk kitabını çok beğenmiştim ama ikinci kitabı da bir o kadar beğenmedim yazar genelde üçlü aşk konusunu işliyor sanırım. Bu kitabın konusunu 3 karekter üzerinden okuyoruz. Sanırım yazarın kötü adamdan olan çocukları iyi adama baktırma gibi bir huyu var. Kitapta takıntılı aşktan bahsediyor ama bence aşk duygusunu iyi yansıtamamış. Duygu yok fakat aşırı müstehcenlik var. Kitaptaki tek güzel şey akıcı olması. Sıkılmadan okursunuz akıp gidiyor ama size bir şey katar mı bilmiyorum.
2024 3. kitabı
Colleen kitaplarini cok seven birisi olarak yazıyorum ki. Tam bir rezalet tam bir hayal kirikligiydi. Bir daha colleen okumama kararı aldim. 3 tane birbirinden ruh hastasi aptal karakter ve sacma sapan olaylar. Psikoloji severim ama asa'nin tramvalarinj okumak intihar istegi getiriyordu artik. Kimse de begenmemis zaten yorumlari hiraz inceledim de. Kisacasi kendinize 420 sayfalik bir iskence yapmak istiyorsaniz tavsiye ederim
2024 71. kitabı
Okunma: 10 Kasım 2024 18:36
Açık arayla en sevmediğim CoHo kitabı oldu bu.Özellikle Asa’nın anlattığı bölümler midemi kaldırdı.Böyle bir hikayede aşk üçgen yaptığı yetmezmiş gibi bir de üç bakış açısıyla yazmak mı?Gerçekten mi Colleen?İğrençti.Üç karakter de berbattı.Olaylar aşırı saçmaydı.Polisiye türü ile dalga geçilmiş resmen.Bu kadar baştan savma olanını ilk defa görüyorum.Karakterlerin şu kadarcık akılları yok.Zaten bir tanesinde akıl mantık aramaya da gerek yok.Sırf dram olsun diye uzatmış da uzatmış.Neymiş, aşk sizi trajedilerde bulurmuş.Bu nasıl hastalıklı bir düşüncedir?Saçımı başımı yolacaktım artık.Bu kitap nasıl bu yazarın elinden çıktı hala aklım almıyor. Layla veya Verity türünde bir kitap okumayı beklerken böyle bir şeyle karşılaşmış olmam büyük bir hayal kırıklığı yarattı.Şu verdiğim üç puan sadece akıcı olması.Yoksa o puanı bile hak etmiyor. Artık uzun bir süre CoHo kitabı okumamaya karar verdim.Keşke Colleen Hoover da kendine gelene kadar yazmama kararı alsa.Çünkü bundan daha kötü yazamaz her dediğimde çıtayı bir şekilde yükseltmeyi başarıyor. Tavsiye etmiyorum.Verdiğiniz paraya, harcadığınız zamana yazık olur.
İnceleme

Colleen HooverYazar · 32 kitap
Colleen Hoover, New York Times'ın en çok satan yazarlarından biri. Hoover'ın romanları, yeni yetişkin ve genç yetişkin kategorilere girer. Hoover, ilk romanı Slammed'i (Çarpılma) Ocak 2012'de yayınladı. O zamandan beri, bütün uzun metraj romanları New York Times'ın En Çok Satanları oldu. Colleen Hoover, ABC News Nightline ve CBS This Morning'de yer aldı.