New York Times çoksatan listesinin zirvesindeki yazar Colleen Hoover yine hayranlık uyandıran bir kurguyla karşınızda! Layla, trajedilerle kesintiye uğrayan bir hayatın ve yok olmaya yüz tutmuş bir aşkın unutulmaz bir paranormal hikâyeye dönüştüğü şaşırtıcı bir roman. Leeds, Layla ile tanıştığında bütün hayatını onunla geçirmek istediğini anlamıştır ancak beklenmedik bir saldırı Layla'nın hayati bir tehlikeyle karşı karşıya kalmasına neden olur. Haftalarca hastanede kalan Layla, fiziksel olarak iyileşse de aldığı duygusal ve zihinsel hasarlardan sonra artık Leeds'in âşık olduğu kadın değildir. Leeds, ilişkilerinin düzelmesi umuduyla Layla'yı tanıştıkları otele götürür. Ancak oraya vardıklarında, Layla'nın davranışları daha da tuhaf bir hâl alır. Bu durum, akla hayale gelmeyecek birçok esrarengiz olayın başlangıcı olacaktır. Colleen Hoover, paranormal olaylarla ördüğü bu romanıyla hayal gücümüzü âdeta yeni bir boyuta taşıyor. “Gizem, psikolojik gerilim ve çağdaş romantizm unsurlarıyla bezenmiş bu roman, gerçek aşkın ne kadar hızlı gelişebileceğine dair sorulara yanıt ararken en güçlü bağları bile tehlikeye atabilecek çatışmaları da gözler önüne seriyor... Hızlı, tempolu ve ilgi çekici... Benzersiz bir aşk hikâyesi.” – Kirkus Reviews
328 sayfa · İlk Yayın Tarihi: 8 Aralık 2020

7/10 puan verdi
Layla ve Leeds düğünde tanışıp ilk görüşte bir birlerine aşık olurlar. Bu ilişkiyi öğrenen Leeds'in eski kız arkadaşı da ikiliye saldırır. Saldırıdan aylar sonra hâlâ Layla'nın zihinsel sorunlarının düzelmediğini gören Leeds onu ilk tanışdıkları otele getirir. Buranın Layla'ya iyi geleceğini düşünür fakat Willow'la tanışana
10/10 puan verdi
Colleen Hoover / Layla Akıcı ve merak uyandıran aynı zamanda gizemi ve aşkı yaşatan paranormal bir kurgu #Layla. Verity kitabıyla birlikte kurgularında bilinmezliğe ve gerilime yer vermeye başladı yazarımız. Zaten ne yazsa okurum dediğim, kitaplarına bayıldığım bir yazarın bir de sevdiğim tarzda yazması, okurken büyük keyif almamı sağladı.
4/10 puan verdi
#colleenhoover çok sevdiğim bir yazar ve ne yazsa okurum. Ama ablacım bu kitap olmuş mu hiç. Yeni kitabın geliyor diye ne çok sevinmiştim. #paranormal deyince bi duruldum bir de aşk deyince dumur oldum ama yine de #coho #verity gibi sürpriz yapabilir dedim. Demez olaydım. Leeds ve Layla; Layla'nın ablasının düğününde tanışırlar ve
9/10 puan verdi
Kötü yorumların etkisine kapılıp uzun zamandır okumayı ertelediğim canım güzel, muhteşem, şahane kitabım senden çok özür dilerim. İnsanlar nasıl da bilememiş senin efsane güzelliğini, kadrini kıymetini. Hiç dert etme bu onların kaybı, benim kazancım.:) Taze bitirdiğim şu güzelim kitabın adrenalinini ve sevgi patlamasını hala yaşıyorsam demek.:)) Çok beğendim, pek beğendim, aşırı beğendim. CoHo bence artık hep bu tarzda yazmalı. Bu tarzı
Verity
Verity
kitabında da çok güzel başarmıştı ama kitapta
Tarryn Fisher
Tarryn Fisher
ın karanlık tarafı daha ağır gelmişti. (Bu arada bir dip not: verity kitabının film anlaşması yakın zamanda yapıldı, eller havayajdkdkkfkf) Bu kitapta ise tam da aşkı için dağları delen, paralel evrenleri aşan ve mutlu son için kan ve gözyaşı döken umutsuz romantik
Colleen Hoover
ın havasında idi. Neyse çok beğendiğimi şöylemiş miydim o zaman bir daha söyleyeyim, çok çok beğendim.:))
Puan vermedi
Herkese hellö Tatlı mı tatlı, romantik aşk romanları yazan CoHo’nun tarzının çok dışında bir kitap yorumu bu. İçinde aşk var mı tabiki olmazsa olmazımız olduğu için var. Hayalet filmi konseptinde, Paranormal Activity gerginliğinde bir çırpıda okuyabileceğiniz bir kitap. Ben bu tarz kitapları kafam çok doluyken ve odak problemi yaşadığım zamanlarda okumayı çok seviyorum. Öyle bir dönemde miyim acaba Neyse gelelim kitabınızın konusuna; Leeds aileden zengin ancak; hayattan çok da keyif almayan bir adamdır. Ünlü olmayan bir müzik grubunda bas gitar olarak çalmaktadır. Katıldıkları bir düğün organizasyonunda Layla ile tanışır. Hayatının aşkını bulduğunu o an anlamıştır. Birlikte süper bir aşk yaşarlar ancak bir saldırıya uğrarlar ve bu tüm hayatlarını değiştirir. Layla artık eskisi gibi değildir. Bu durumu değiştirmek için ilk tanıştıkları yere tatile giderler. Ve olaylar bu tatilde bambaşka boyutlara ulaşır. Leeds, Layla’nın davranışlarındaki değişimi farketmiş ve geldiklerinden itibaren evdeki tuhaf olayları farketmiştir… Herkese mutlu okumalar
8/10 puan verdi
Hiç bu kadar manyak bir kitap okumamıştım Colleen cidden kendini aşmış , bence gerilim türünde devam etmeli, kitabı seveni pek olmasada ben sevdim kitabı yani o sondaki açıklama ve ters köşeyi çok sevdim sadece sona kadar beklemeniz gerekiyor ki taşlar yerine otursun sadece erkek karakter nefretlik ve çok boş konuşuyor:) . Konusuna gelince leeds ve layla düğünde tanışıp hemen birbirlerinden etkilenirler ve ilşkiyi devam edecekler taki bir kaza sonucu layla’da hafıza kaybı ve eski benliğini yiyirmiştir leeds tanıştıkları ilk mekana otele layla’yı götürür ona iyi gelmesini düşünür ama kaldıkları yerde yalnız değiler.
Puan vermedi
Layla ve Leeds, Layla'nın kız kardeşinin düğünü sırasında tanışıyor ve aralarında anında bir kıvılcım hisseden Layla ve Leeds'in hikayesini anlatıyor. Leeds'in takıntılı eski sevgilisi bu ikiliye saldırır ve ilişkileri iyi bir başlangıç ​​yaparken Layla'nın yaşam mücadelesi vermesine neden olur. Bir süre sonra Layla fiziksel olarak iyileşir ancak duygusal sağlığıyla hâlâ mücadele ediyor. Buna yardımcı olmak için Leeds, Layla'yı tanıştıkları yere geri götürmeye karar verir, ancak evde ve Layla ile tuhaf şeyler olmaya başlar. Leeds'in Willow'la bağ kurmaya başlaması ve onun Layla'ya karşı hisleri üzerine düşünmesine yardımcı olmaz. Hikaye tamamen Leeds'in bakış açısından anlatılıyor ve şunu söylemeliyim ki o şimdiye kadar karşılaştığım en aşağılık karakter. Son derece bencildir. İlk başta kız arkadaşını manipüle etmekle başlayan şey, kısa süreden  sonra tamamen fiziksel kısıtlama ve duygusal işkenceye dönüşür. Her şeye rağmen kendini durduramadığını ve bunun Layla'yı önemsediğini söyleyerek bunu haklı çıkarıyor.
438 syf.
7/10 puan verdi
Layla- Colleen Hoover Çok garipti, kitap boyunca Leeds’e nefret kusup, Willow’un da adamın kafasından uydurduğu bir hayalet sanıyordum, başından beri bu kitap travmalar üstünde kurulu herhalde diye okudum ya. Cidden yok hayaletler, ruhlar, ölmüş de bedeninden çıkmış ruhu geziyor yok o beden onun değil aslında onun falan. Bu kadar paranormal olduğu gözümden birazcık kaçmış. Cidden ihtimal vermemiştim dedim herhalde bunlar ailece sıyırdı kafayı. Her neyse ters köşe oldum ve gayet de güzel okuttu, ne diyeyim. Korkunç falan değildi hatta bence komikti de biraz. Yani adam piyanoyla konuşmaya çalışıyor nasıl ciddi olayım. Bana kalırsa çok güzel de başladı hikaye, sonu da iyi. Kitapta aşk üçgeni var ama yok ama var. Ve adam iki de bir Laylayı seviyorum ama hayaletimi de önemsiyorum ,yok o giderse Willow da gider diye diye içimi şişirdi. Onun dışında problem yok benim açımdan. Konuya bakın ilginizi çekiyorsa başlayın derim. Benimse tek temennim bedenim göçünce ruhumunda bu dünyadan göçmesi, maazallah hiç birinize musallat olmak istemem hayalet olarak falan gerek yok, iyi günler.
LaylaColleen Hoover · Montlake · 2020480 okunma
8/10 puan verdi
Evet iki günde okuyabileceğim bir kitabı on iki günde bitirmek biraz rahatsız edici olsa da yeniden bir Hoover sever olarak buralardayım... Ne diyebilirim ki bu kadın bana her kitabında gerçek aşkı yeniden öğretiyor. İlk başta kitabı sevmiştim sonra yüz sayfa okuduktan sonra kitabı sevmemeye başladım. Sürekli tahminler yapıp dueuyordum ve

Colleen HooverYazar · 32 kitap
Colleen Hoover, New York Times'ın en çok satan yazarlarından biri. Hoover'ın romanları, yeni yetişkin ve genç yetişkin kategorilere girer. Hoover, ilk romanı Slammed'i (Çarpılma) Ocak 2012'de yayınladı. O zamandan beri, bütün uzun metraj romanları New York Times'ın En Çok Satanları oldu. Colleen Hoover, ABC News Nightline ve CBS This Morning'de yer aldı.
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.