Akış
Ara
Ne Okusam?
Giriş Yap
Kaydol

Emanet Dolabı Bebekleri

Ryu Murakami

Emanet Dolabı Bebekleri Hakkında

Emanet Dolabı Bebekleri konusu, istatistikler, fiyatları ve daha fazlası burada.

Hakkında

Doğduklarında bir tren garında, bitişik emanet dolaplarına terk edilen iki erkek çocuk. Gençliklerini bir yetimhanede ve yarı ıssız bir adada koruyucu aile yanında geçirirler. Sonunda, onları hayatta reddeden ilk insanları, "anneleri" olan kadınları bulup yok etmek üzere şehrin yolunu tutarlar. Toxitown diye bilinen, kaçık tiplerin ve dolandırıcıların mesken tuttuğu bölge ikisini de kendine çeker: Biri, bu egzotik düşkünler aleminin starı, biseksüel bir rock şarkıcısı olur&;#59; diğeri, beslediği timsah için dairesini tropik bir bataklığa dönüştüren fotomodel sevgilisiyle birlikte intikam peşinde koşmaya devam eden bir sırıkla atlamacı. Sıcak bir metal dolabın içinden doyum olmaz, vahşi bir doruk noktasına, iki gencin birlikte ve ayrı ayrı yaptıkları bu yolculuk, yirminci yüzyıl sonu Japonyası' nın ürkütücü manzarasında bir korku odası ziyareti.
Tahmini Okuma Süresi: 13 sa. 45 dk.Sayfa Sayısı: 485Basım Tarihi: 5 Ocak 2017İlk Yayın Tarihi: 9 Ağustos 2002Yayınevi: Doğan KitapOrijinal Adı: Koinrokka Beibizu
ISBN: 9789759916275Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak
Türler:
Reklam

Kitap İstatistikleri

Kitabın okur profili

Kadın% 63.8
Erkek% 36.2
0-12 Yaş
13-17 Yaş
18-24 Yaş
25-34 Yaş
35-44 Yaş
45-54 Yaş
55-64 Yaş
65+ Yaş

Yazar Hakkında

Ryu Murakami
Ryu MurakamiYazar · 4 kitap
Ryu Murakami, 1952’de Nagasaki’de dünyaya geldi. Musaşino Sanat Okulu’nda öğrenciyken yazar olmayı aklına koydu ve okuldan ayrıldı. İlk romanı "Şeffaf Mavi"yle edebiyat çevrelerinin ilgisini çekmeyi başardı. "Şeffaf Mavi", Akutagava Edebiyat Ödülü’nü kazandı, tüm dünyada iki milyonun üzerinde sattı ve sinemaya uyarlandı. Ryu Murakami, romanlarında gerçekçi ve kara bir üslup benimsedi. Maddiyata dayalı değerler altında ezilen ve hiçlikte sürüklenen savruk, yitik karakterleri anlattı. Senaryosunu yazdığı Audition ve Tokyo Decadence gibi filmler kült oldu.