Şubat 2016
Martı Yayınları
Orijinal Adı:
Eskort

2017 40. kitabı
Kısa sürede okuyup bitirdiğim bir roman daha özetle akıcı ve sürükleyici üslubuyla hayli memnun edici konu bir hayli romantik bir hikaye serinin ilki +20 :)
2016 59. kitabı
Babanızı tanımıyorsunuz. Anneniz sizi başka bir adam için bırakıp gidiyor. Teyze dediğiniz kendini unutmuş bir yarı akıllı kadının insafına kaldınız. Harry Potter gibi bir odacıkta yarı aç hatta çoğa zaman aç yaşıyorsunuz. Buz gibi suda yıkandığınız için şükrediyorsunuz ya su da olmasaydı değil mi? Berbat bir hayat yaşarken şikayet etmek yerine kitaplara sığınıyorsunuz. Okursanız her ne yaşanırsa yaşansın geçmişi affedip geleceğinize tutunacaksınız. Bir solukta okudum.
2022 1. kitabı
Genç yetişkin kitaplar hakkında arkadaşımla konuşurken bana bu kitap serisini söyledi. Daha önce ismini birkaç kere duyduğum bu iki kitaplık seriye bir şans vermek istedim. Birkaç gün içerisinde okudum ancak büyük keyif aldığımı söyleyemeyeceğim. Kitapta çok fazla ayrıntı vardı. Örnek verecek olursam bir krepe çikolata sürülmesini bir paragrafta anlatılmıştı karakterin meyveleri nasıl yerleştirdiğine kadar bilgi okumak istemezdim. Bunlar hikayeye anlam katan detaylar değildi ve bütün kitap bu şekilde her şeyi detaylandirarak anlattığı için okurken beni epey sıktı. Ne olacak sorusu her zaman vardı. Merak unsurunu canlı tutuyor diyebiliriz. Elinizin altında varsa ve kafa dağıtacak bir şey okumak isterseniz degerlendirilebilir
2021 12. kitabı
Okunma: 16 Mayıs 2021 17:39
Amber. Kitabımızın ana karakteri ve olaylar çevresinde gelişmekte. Zor bir hayatı olan Amber üniversite öğrencidir , annesi Onu küçük yaşta terk edip gitmiş. Teyzesinin yanında boğaz tokluğuna kalmaktadır. Çoğu zaman aç yatıp kalkmaktadır. Teyzeyi Onun üniversite okumasını değil çalışmasını isteği için kavga ederler. Amber de çalışmak istiyor ama bir türlü iş bulamıyor. Çok zayıf olduğu için iş vermiyorlar. Teyzeyi bir gün Onu dışarı atar. Tam ne yapacağını düşündüğü sırada geçen günlerde bir parkta konuştuğu kadın gelir aklına kadın Ona iş teklifi yapmıştır ve kartını vermiştir. Çok çaresiz olduğu için işin ne olduğunu düşünmeden telefonla arayıp iş teklifini kabul ettiğini ve gidecek yeri olmadığını söyler. Ve böylece çaresizlikten dolayı Eskort luk işine başlar. İlk müşterisi denemedir. Tahmin ettiğiniz gibi ilk müşteri Maximillian 'dır. Hayatında hep içine kapanık olan , insanlardan uzak duran , ders çalışıp, film izlemek ve kitap okumak haricinde hiçbir aktivitesi olmayan , zeki ve 18 yaşına kadar hiç erkek arkadaşı da olmamıştır. Maximillian Black, zengin, yakışıklı 26 yaşında bir gençtir, dedesinden kalan şirketi batmaktan kurtaran, zekası ve yakışıklılığı ile bütün genç kızların kalbin de yer edinmiş, kalbi de boş olan işkoliğimiz. Annesinin ölümünden sonra iyice içine kapanmış. Özel hayatı hiç olmayan bir adam. Eski okul arkadaşlarının nişan partisine gitmesi gerekmektedir. Tabi ki yalnız gitmek istemez ve Siyah İnci isimli Eskort'luk şirketini arar. Daha önce de böyle yerlere başvurmuştur. Ama hiç pek memnun kalmamıştır. Özellikle kendi yaşına uygun birilerini bulmakta sıkıntı yaşamıştır. Bu Eskort şirketini arar. Ve 25000 dolara sadece partiye gideceği için bir kıza para verecektir. İstenilen para çok fazladır ama eğer kızdan memnun kalmazsa para
Roman
2024 23. kitabı
"Hayal ettiğin her şeyi gerçekleştirebilirsin. İstediğin her şeyi elde edebilirsin. Yalnızca inan!" Hayatta kalmak için her şeyi göze alır mıydınız? On sekiz yaşındaki Amber Lacombe'un kış ortasında bir gün evsiz ve parasız kaldığında sadece iki seçeneği vardı: Ya donarak ölecek ya da aylar önce kendisine iş teklif eden gizemli kadını arayacaktı. Amber'ın bu gizemli kadını aramasıyla bütün yaşamı akıl almaz bir biçimde değişti. Amber artık bir eskorttu. Diğer taraftan bu işe Amber'ın uyması gereken tek bir kural vardı: Müşterileriyle asla seks yapmamak. Bu başlangıçta Amber için çocuk oyuncağı gibi görünse de, işler düşündüğü gibi gitmeyecekti. İlk müşterisi Maximillian Black'in hayatına girmesiyle Amber'ın hayatındaki hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı. Kitabın tasarımı çok güzel. Martı yayınları gerçekten güzel bir baskı yapmış yani iç ve dış kapak tasarımı özellikle kitabın yanındaki çanta, defter, kalemler falan çok güzeldi. Akıcı ama klişe bir roman. Kitap gerçekten akıcıydı ama kurguda eksiklikler vardı. Ayrıca bir eskortun müşterilerinin hep yakışıklı olması da biraz abartı değil mi. Keşke biraz doğallık katılsaydı kitaba ve kesinlikle kurgu eksikliği vardı. Audrey'nin tüm bu olanlardan nasıl hiç haberi olmaz çok saçma geldi. Bazı ağır kitaplardan sonra, okumak için hafif şeyler ararsınız ya sırf kafa dağıtmak için. İşte tam o amaca hizmet eden bir kitap. Devamında ilginç şeyler çıkabilir gibi bir umudum var.
2021 227. kitabı
Okunma: 08 Temmuz 2021 17:34
Edit: Arkadaşlarım delicesine 2. Kitabını arıyor diye meraktan başlayıp bir defada 50 sayfa okudum. Fazla Türkçe gelmesinin sebebi zaten Türk birinin yazmış olması. Eylül Başak Şen adında bir Türk’ün mahlas adı Sienna Winter. Orada yaşamamış birine göre NewYork’u çok da kötü anlatmamış. Demiştim veee kitap bitti yorumluyorum: Bu kitabı +25 değilseniz okurken biraz fazla erotik gelebilir. 18 yaşındaki parasız bir kızın yapabileceği tek şeyin sıkı çalışmak olduğunu yine de hayatta kalabilmek için iyi notlar alıp kendini derse vermenin yetmediği durumlar olduğunu anlatıyor aslında kitap. Önemli olan hayat size felaketler verse de onlarla ne yaptığınız nasıl başa çıktığınız. Ailesi arkadaşları parası hiçbir şeyi olmayan bir kızın ayakta kalma çabası bence güzeldi. İçinde yüzüklerin efendisi peter pan harry potter gibi başka kitaplardan espriler de vardı. Sanırım 2.sini de okuyacağım
2018 88. kitabı
Amber, evlere şenlik teyzesi tarafından karın tokluğuna büyütülen üniv. öğrencisi çok güzel bir kız, annesi sevgilisiyle kaçınca kız çatlak teyzenin başına kalmış , bir gün cafe de ders çalışırken karşısına Audrey adında bir kadın çıkıyor, kadının bir eskort şirketi var tabi kıza bunu söylemiyor, kartını verip gidiyor dara düşünce ara anlamında, aylar sonra bizim deli teyze, bir kış günü kızı kapı dışarı edince aklına Audrey geliyor, kadını arıyor, buluşuyorlar ve ne iş yapacağını öğreniyor,sonrasında hikaye başlıyor :) Audrey müşterileri bulacak kızda belirli bir ücret karşılığında adamların yanında aksesuar gibi duracak, hiç bir şekilde cinsel temas yok, kurallardan biri bu, ki zaten kızımızın da böyle bir derdi yok , daha öncede olmamış :) fakat ilk müşterisi Max ile karşılaştığında Amber'ın yaptığı ilk şey birinci kuralı çiğnemek oluyor zira aralarında oldukça güçlü bir çekim var :) Kitapta aklımın almadığı iki sahne var biri zorlama olduğunu düşündüğüm, diğeri kadın karakterin aşkını sorguladığım sahne, yalnız "Spoiler" gibi olabilir dikkat sonra bazı arkadaşlar kızıyor : )) ( Zorlama) Amber daha önce başka bir işte çalışamamış, nedeni normalden biraz daha zayıf ve ufak tefek diye kimse iş vermemiş, yani milyonlarca öğrenci var bir yandan okuyup bir yandan çalışan, memlekette iş kıtlığı mı var ki hiç iş bulamadın da geriye Eskort'luk kaldı... ( Aşkını sorguladığım kısım) kızımız, Max' le aralarında başlayan güçlü çekim ve birliktelik sonrasında adama bu iş olmaz deyip durdu, aslında kadınla yapılan anlaşmada kızı bağlayıcı hiç bir unsur yoktu, istediği zaman işi bırakabilirdi, gidip başka bir işte güzelce çalışabilirdi, ama o tutup adama , bu kadar parayı başka hangi işte kazanabilirim, bu konforu bırakamam deyince zaten gözümden düştü, valla o anda Max'in
2017 166. kitabı
2020 13. kitabı
kitap her nekadar erotik olsa da elli ton serisinden esinlenerek yazılmış kitaplar arasında bence içinde aşk barındıran tek kitap.ben çok beğenerek okudum.tabii edebi unsuru yok.ama zaman geçirmek için güzel seçim.
2024 7. kitabı
Maddi olarak çok sıkıntılı bir zamanında kendini eskortluk işinin ve hayal edemeyeceği kadar rahat bir yaşamın içinde bulan toy, naif ve zeki bir üniversite öğrencisinin hikayesi. Son derece basit kurgusuyla Türk filmi izliyormuşum gibi pdf formatında çabucak okudum bitti. Vakit geçirmelik, çerez dediğimiz romanlardan bence. Olaylar saçma bir yerde kalınca araştırdım, ikinci kitabı da varmış ama pdf'sini bulamadım henüz. İçimden bir ses ikinci kitabın daha umut vadedici olduğunu söylüyor ama okumadan bilemeyiz, öyle değil mi?

Sierra WinterYazar · 2 kitap
Sosyal paylaşım platformu Wattpad'de "Eylül Başak Şen" adıyla yazmaktadır.