İki Devrin Hikayesi

Akilah Azra Kohen
Bedenimin içindeki canı gör, sadece etimi değil. Gözlerimin içindeki hayatı gör, sadece bakışımı değil. Hissettiklerimi gör, sadece tepkilerimi değil. Beni gör. Derinliğimden boğulmadan, Sorularımda kaybolmadan, Korkularında yok olmadan, Gör beni. Bir fısıltıya koydum kendimi. Kalbine soruyorum yerimi: Başarabilir misin beni görmeyi? Cesaretin yeter mi? Topla cesaretini ve gör beni. Birileri bizden fırtına bekliyor, onlara gökkuşağı vermeye hazır mısınız?
Tahmini Okuma Süresi: 16 sa. 46 dk.Sayfa Sayısı: 592Basım Tarihi: Kasım 2020İlk Yayın Tarihi: Ocak 2019Yayınevi: Everest Yayınları
ISBN: 9786051853635Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

592 syf.
10/10 puan verdi
Gör beni- Azra Kohen
Hani bir şeyi çok seversiniz, onun hakkında söyleyecek yüzlerce cümle vardır kafanızın içinde ama büyüsünü bozacağım korkusuyla cümleleri bir araya toparlayamazsınız, takılıp kalırsınız, şu an öyle bir an yaşıyorum. Kitap okumak, zamanla bir yaşam biçmi oldu benim için. Bir hobi değil, zaman geçirmek için yapılan bir eylem değil, bir yaşama biçmi.
Gör BeniAkilah Azra Kohen · Everest Yayınları · 202017,5bin okunma
592 syf.
8/10 puan verdi
Carpe Diem! Yaşa! Yap ve unut...
Dünya geoittir, iki artı iki dört eder, bir saat altmış dakikadır… diye gider bizlerin koşullu doğruları. Peki, bunlar kimin doğruları ve başkalarının doğruları bu kadar net, sorgusuz kabul etmemizin sebebi nedir? İnsan sorgulayan bir organizma değil miydi? Hayatta her şeyi kendi gözlem ve deneyimlerimiz ile bilmemiz mümkün değildir. Bazı şeyleri
Gör BeniAkilah Azra Kohen · Everest Yayınları · 202017,5bin okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.