Boys of Tommen #2

Keeping 13

Chloe Walsh

2024 44. kitabı
Ağladım arkadaşlar. Böyle hem sinirden hem de sadece oturup okuyordum olmaktan dolayı ağladım. Kitabın içine girip olaylara müdahale edememek ama yine de dışarıdan okumak çok sinir bozucuydu. Tuğla gibi kitap ama okurken duygusal bir enkaz bırakıyor geride. Neyse ki çok seviyorum ve mutlu ettiği anlar da vardı. İlk kitaptan sonra açık konuşmak gerekirse kendimi hazırlayıp ikinciyi okumam zor oldu. Çok yoğun olaylar zinciri ve okurken nefessiz kaldığım şeyler vardı. Mesela Johnny ve Shannon çok tatlıydı ama Shannon'un anne ve babası, hayatı kalbimi paramparça etti. Ah Joey...Kalbim kırık onun için. Joey beni kitap boyunca paramparça etti. En çok o kalbimi kırdı, en çok ona ağladım galiba. Kitabına da başladım bu arada, kendime kastım var çünkü. Ağlayarak okuyacağım Joey... Shannon ve Johnny çok tatlılardı. Hatta Johnny mükemmeldi. Aynı şekilde Johhnny 'nin annesine de bayıldım. Aslına bakarsanız kitabta Johnny 'nin annesi ve Gibsie'nin sayesinde kitapta kahkaha attığım yerler oldu. İyi ki ortamı yumuşattılar. Netice de kalbim paramparça, duygusal bir enkaz olarak okudum. Ama çok güzellerdi. İyi ki okudum. Johnny ve Shannon bebek gibiydi. Shannon ve Johnny kendi için mutlu bir düzen kurdu ya içim rahat Joey'e okuyorum (yalan arka planda acılara yürüyor korkmutorum çalıyor).
Keeping 13Chloe Walsh · Piatkus · 20231,053 okunma
"Söz konusu o olduğunda her şey farklıydı. "
2024 123. kitabı
Okunma: 13 Aralık 2024 14:27
“Bu bizi yıkamayacak,” diye mırıldandım alnımı onunkine değdi­rerek. “Bizi hiçbir şey yıkamaz,” diye fısıldadı. “Söz veriyorum.” Umutsuz bir romantik için bu kadar tatlılık çok fazlaydı Johnny.
On Üç'ü SaklamakChloe Walsh · Martı Yayınları · 20241,053 okunma
2024 Yılında En Sevdiğimiz Kitaplar!
2024 14. kitabı
Okunma: 18 Temmuz 2024 02:38
nereden başlamam gerektiğini bilmediğim için bu kadar uzun sürdü bu incelemeyi yazmak. bu kitap, benim içime işledi.içime onları işledi. shannon, joey ve çocuklar Cork da bir yerlerde hayatta ve
2024 Okuma Raporları
On Üç'ü SaklamakChloe Walsh · Martı Yayınları · 20241,053 okunma
Okuduğum en güzel şeylerden biri olabilirsiniz
·784 syf.·
2024 106. kitabı
Yine duygularla içimizden geçen bir kitap. Resmen okurken bırakamadım, tüm gece durmadan okudum ve o kadar çok ağlayıp güldüm ki bir noktada ne hissedeceğimi şaşırdım. Johnny Kavangah sen iyi ki varsın iyi ki Shannon’un hayatına girdin. Gerçekten çok güzel bir karakterdi. Özellikle annesi ile olan dialogları, Gibs ile dostluğu, Shannon’u ne olursa olsun bırakmaması. Kitabın ilk 100 sayfası tamamen keder dolu sanki, üzülmekten ağlamaktan off ne zaman düzelecek bunlar demekten öteye gidemedim. Sonrasında ise tam yaşlarının gereklerini de yaşamaya başlamaları, çoğu yerdeki dialoglar kesinlikle çok güzeldi. Shannon’un çok daha iyiye giden bir yolda olması, Johnny’nin verdiği güçle daha özgüven kazanmasını izlemek güzeldi. Bu serideki her karakter bambaşka, çok zor ve aynı zamanda çok güzel bağlara sahipler. Okurken herkesin hikayesini merak edip derinlemesine okumak istedim. Sayfaların çokluğu göz korkutmasın çünkü okurken keşke daha uzun olsun dedim hep. Gibsie ve Joey’in hikayelerini onların gözünden okumayı çok istiyorum ama kalbim dayanacak mı bilmiyorum. Özellikle Joey o kadar zordu ki yaşadıkları :(
Kitap Yorumu
Bavulları toplayıp Tommen Okuluna gidiyorum
2024 34. kitabı
Okunma: 02 Nisan 2024 17:53
SPOİLER YOKTUR Anlatmaya nereden başlasam ki kitabı nerdeyse on gündür okuyordum ve bitirebildigim için öncelikle gözlerime teşekkür etmek istiyorum. Sonra da aslında yeterli seviyede olmayan
Keeping 13Chloe Walsh · ‎Independently Published · 20201,053 okunma
2025 67. kitabı
Okunma: 27 Aralık 2025 21:17
Biri beni bu kitabın içinden çıkarabilir mi? Ya da vazgeçtim, beni orada bırakın. "On Üç’ü Bağlamak" ve "On Üç’ü Saklamak" resmen duygularımla ping pong oynadı. Bir sayfada kahkaha atarken diğerinde gözyaşlarımı siliyordum. Shannon’ın o sessiz gücü, Johnny’nin korumacılığı... Ah kalbim! Seri bitti ama etkisinden çıkmam epey sürecek gibi. Mutlaka, mutlaka okuyun! Her şey, Shannon Lynch’in Tommen Koleji’ndeki ilk gününde yanlışlıkla bir rugby topunun hedefi olmasıyla başlar. O topu fırlatan kişi ise okulun yıldız oyuncusu, yakışıklı ve popüler Johnny Kavanagh’dır. Bu kaza, birbirine tamamen zıt iki dünyanın çarpışmasına neden olur. Shannon Lynch: Geçmişinde ağır zorbalıklara maruz kalmış, evinde ise babasının şiddeti ve yarattığı travmalarla boğuşan, sessiz ve içine kapanık bir kız. Tek amacı hayatta kalmak ve dikkat çekmemektir. Johnny Kavanagh: Dışarıdan bakıldığında her şeye sahip gibi görünen bir "altın çocuk". Ancak o da profesyonel rugby kariyerini tehdit eden ağır bir sakatlıkla ve üzerine yüklenen büyük beklentilerle mücadele ediyor. Johnny, Shannon’ın o ürkek tavırlarının arkasındaki acıyı fark ettiğinde, onu dünyadan (ve bazen kendi ailesinden) korumayı görev edinir. On Üç’ü Bağlamak (Binding 13): Onların tanışmasını, aralarındaki çekimin yavaş yavaş nasıl derin bir bağa dönüştüğünü ve Johnny’nin Shannon’ın koruyucusu haline gelişini anlatıyor. On Üç’ü Saklamak (Keeping 13): Bu bağın çok daha zorlu sınavlara girdiği, sırların açığa çıktığı ve Shannon’ın kendi sesini bulma mücadelesini konu alan, serinin en duygusal zirve noktası.
2024 54. kitabı
Okunma: 02 Haziran 2024 22:23
Bütün ailenin mücadalesini okuyoruz bu sefer ama en fazla Johnny’ın bu aile için verdiği ekstra mücadele her şeye değerdi. Kaçmak yerine sadece Shannon’u değil onun kardeşlerini de korumaya
·784 syf.·
2026 2. kitabı
On Üç'ü SaklamakChloe Walsh · Martı Yayınları · 20251,053 okunma
2024 97. kitabı
İlk kitabı ne kadar çok sevdiysem bu kitabı da o kadar çok sevmedim. İki kitap iki farklı yazara ait olabilecek bir kıvamdaydı bence. 700 sayfalık kitabın dörtyüze yakın sayfasında dönüp dönüp aynı şeyleri okuduk durduk. Mahalle yanıyo bizim ergenlerin derdi hep hormonlarının çoşkusu. Yok beni hala seviyor musun, beni sakın bırakma, bana kızdın mı, bla bla bla .... İlk kitapta beyefendi bulduğum Johnny bu kitapta baya Gibsienin ruhuna büründü. Ne saçma sapan muhabbetler döndü öyle ya ben hala şokkk.... Hikayenin asıl irdelenmesi gereken dram kısmını teğet geçip, smut kısmına ağırlık vermişler hatta bir ara buna anne K ve baba K yı bile dahil ettiler ki ben yine şok üstüne şok..... Ayrıca Shannonın azıcık bir cesarete, güce ve özgüvene sahip olabilmeye yönelik ufak bir gelişim bile gösterememesi de çok canımı sıktı. Beyaz atlı prensine muhtaç prenses sendromunda ısrarla takılı kalıp durdu. Velhasılı ilk kitabıyla göklere çıkıp ikinci kitabıyla yerlerde süründüğüm, kütüphanemdeki türünün tek örneği olarak arşivime eklenen bir seri oldu kendileri.
Kitap Yorumu
2025 54. kitabı
Okunma: 02 Ağustos 2025 21:32
Bu kitap kime göre neye göre GENÇ-YETİŞKİN?! Martı Yayınlarının kitapları kategorize etmekte çok büyük bir sıkıntısı olduğunu düşünmeye başlıyorum. Ya çevirdiğiniz eserin smut sahneleri olduğunu
On Üç'ü SaklamakChloe Walsh · Martı Yayınları · 20251,053 okunma

Chloe WalshYazar · 2 kitap
Chloe Walsh, TikTok, Goodreads ve Amazon'da popülerlik patlaması yaşayan 'Tommen Erkekleri' serisinin çok satan yazarıdır. On yıldır yeni yetişkin ve yetişkinlere yönelik çağdaş romantizm yazıp yayınlıyor. Kitapları birçok dile çevrildi.