Hepimiz Gökyüzü Olmak İstedik 1

Lordlar ve Varisler

N. G. Kabal

·672 syf.·
2021 42. kitabı
𝐃𝐞𝐝𝐢𝐥𝐞𝐫 𝐤𝐢, 𝐢𝐧𝐬𝐚𝐧𝐚 𝐢𝐫𝐚𝐝𝐞 𝐯𝐞𝐫𝐢𝐥𝐝𝐢 𝐚𝐦𝐚 𝐠ü𝐧𝐚𝐡 𝐢ş𝐥𝐞𝐦𝐞𝐧𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐳𝐢𝐛𝐞𝐬𝐢𝐧𝐞 𝐤𝐚𝐩ı𝐥𝐝ı. 𝐃𝐞𝐝𝐢𝐥𝐞𝐫 𝐤𝐢, 𝐝𝐨ğ𝐚𝐲𝐚 𝐲𝐚𝐫𝐚𝐝ı𝐥ış 𝐛𝐚𝐡ş𝐞𝐝𝐢𝐥𝐝𝐢 𝐚𝐦𝐚 𝐲ı𝐤ı𝐦 𝐢𝐥𝐤 𝐨𝐧𝐥𝐚𝐫ı 𝐛𝐮𝐥𝐝𝐮. 𝐃𝐞𝐝𝐢𝐥𝐞𝐫 𝐤𝐢, 𝐡𝐚𝐲𝐯𝐚𝐧𝐥𝐚𝐫 𝐞𝐧 𝐬𝐚𝐟ı𝐲𝐝ı 𝐚𝐦𝐚 𝐡𝐚𝐲𝐚𝐭𝐭𝐚 𝐤𝐚𝐥𝐦𝐚𝐤 𝐢ç𝐢𝐧
Hepimiz Gökyüzü Olmak İstedik: Lordlar ve Vârisler Kitap incelemesi:
2022 2. kitabı
Okunma: 02 Şubat 2022 03:08
Acilen okunması gereken bir kitap. Varsa olan ön yargıları kırarak, bu muhteşem eseri okumalısınız. Şiddetle öneriyorum. İnanın bu kadar beklemiyordum. Çok yüksek beklentiyle başladım ama
Kezban Lordlar Diyarında
2023 6. kitabı
Şekerim ben esinlenme sevmeyen biriyim. Esinlendim diyen kişi "arakladım" diyemiyordur. Kabal'ın bu kitabını kim neden nasıl bu kadar övdü bilmiyorum ama az çok bu türde kitap okuyan
LORDLAR VE VARİSLER/DÜŞÜK BÜTÇELİ ACOTAR + CAM ŞATO
2024 43. kitabı
Okunma: 12 Kasım 2024 22:32
Lordlar ve Varisler, Cam Şato ve Dikenler ve Güller Sarayı'ndan spoiler içerir. Kitaba gerçekten çok tatlı bir beklentiyle başlamıştım. Bakın her şeyin kusursuz işlendiği, mükemmel bir sihir
1000k
Abartılmış Bir Hikâye
2024 40. kitabı
İncelemeye nereden başlasam diye çok düşündüm o yüzden de beni rahatsız eden kısımları tek tek yazmaya karar verdim. Öncelikle yorumumda spoiler olacağını kitabı okumayı düşünen kişilere iletmek
2021 56. kitabı
Okunma: 29 Ağustos 2021 18:21
Uzun zamandır beni bu kadar heyecanlandıran ve bu denli sürükleyen bir kitap okumamıştım. Nutkum tutuldu. Harikaydı? Şahaneydi? Mükemmeldi? Evet evet abartmıyorum, gerçekten çok güzeldi. Kabal'ın
Lordlar ve Vari̇slerN. G. Kabal · Martı Yayınları · 202110,3bin okunma
Ben ne okudum?
2023 13. kitabı
Okunma: 14 Ağustos 2023 15:24
Cidden çok fazla fantastik okuyan birisiyim, bir sürü bildiğim kalıp vardır ama Lordlar ve Vârisler benim için bambaşka bir kapıyı açtı. Sanırsam bundan sonra o kadar kolay fantastik beğenemem. Kabal ile ilk kez bu kitap sayesinde tanıştım ve iyi ki diyorum, bu kitap ile ilgili hiç keşke'lerim olmadı. Olay örgüsü çok iyi tasarlanmış, birbirine bağlı anahtarlar kusursuz bir biçimde düşünülmüş. Kitap boyu hiç ağlamadım (bazıları sonunda ağladığını söylüyor) ama o olayları, o atmosferi hissedebildim, bence bu detay bir okur için çok önemli. Şimdiden söyleyeyim çok şaşıracaksınız, ben kitap boyu hep şöyleydim, "OHA", "ŞAKA MI?" Abartısız. Neyse sadede gelelim. Okuyun okutturun, şahane bir fantastik. Nova'm da Nova'm.
İnceleme
Lordlar ve VarislerN. G. Kabal · Martı Yayınları · 202110,3bin okunma
2021 39. kitabı
Okunma: 22 Eylül 2021 10:37
Kitap ne kadar günlerce elimde sürünmüş olsa da bir türlü okumaya fırsat bulamadım... O yüzden tek günde oturup 200 den sonuna kadar okuyup bitirdim kitabı. Wattpad kitaplarına önyargılı bir insanım.
2021 12. kitabı
Okunma: 15 Eylül 2021 21:39
Hepimiz Gökyüzü Olmak İstedik- Lordlar ve Varisler | Kitap İncelemesi N.G Kabal’ın hep kitaplarının hem de kendisinin sıkı bir takipçisi olduğum için Hepimiz Gökyüzü Olmak İstedik’i duymama imkanım
Lordlar ve Vari̇slerN. G. Kabal · Martı Yayınları · 202110,3bin okunma
Tamamen zaman kaybı
2025 1. kitabı
Okunma: 15 Aralık 2025 00:00
Üniversiteyi neredeyse bitirmiş kocaman bir kızın ergen gibi etrafa atarlandığı, kıskançlık krizleri yaşadığı zaman kaybı bir kitap. Kitap çok popüler olduğundan, sevdiğim türde olduğu için ve

N. G. KabalYazar · 13 kitap
1994 yılında halen yaşamakta olduğu İstanbul’da doğdu.Güzel Sanatlar fakültesinde Mimari Restorasyon eğitimi aldı. 16 yaşında yazdığı ilk uzun roman olan Gecenin Hikayesi fantastik türünde kaleme alınmıştır. Serinin ilk kitabı Aylema 2017 yılında, ikinci kitabı Aşeka 2019 yılında basıldı. 17 yaşında yazdığı genç kurgu türündeki Bugün Adımı Sen Koy isimli kitabı da geçtiğimiz yıl raflarda yerini alarak okuyucusuyla buluşmuştur.