Blair Mallory Serisi 1

To Die For
Sıralamalar

·344 syf.·
2020 12. kitabı
Şu son günlerde kitap okuma hevesim öyle bir azalmıştı ki , bu kitabi okuyunca resmen koca bir tabak çikolatalı pasta yemiş gibi kendime gelip ruhen toparlandım. Eski basım bir kitap olmasına rağmen çevirisi oldukça iyiydi. Polisiye olmasının yanı sıra hafif keyifli bir aşk ve komedi de içeriyordu demek , yanlış olmaz sanırım. Kadın karakterimizin ( blair) iç sesi ve erkek karakter ( wyatt) diyalogları çok keyiflidi. Bulursanız mutlaka alıp okuyun
2025 50. kitabı
Linda Howard polisiye romance türünde en sevdiğim yazarlardan biri. Kısa sürede çoğu kitabını okudum ve çoğunu da sevdim. Ayrıca safe place yazarlarımdan biri oldu♡ Ancak bu kitabına bayıldığımı söyleyemem. Bence çok uzatmış. Normalde 344 sayfa çok değil fakat konu basit olunca, çiftimiz de biraz laçka olunca maalesef kitap uzadıkça uzamış gibi bir his veriyor. Polisiye ve gizem açısından ehh işte. Birkaç kişiyi süzgeçten geçirtiyor en azından. Ayrıca seri iki kitaptan oluşuyor. Ama ikinci kitabı okumayı düşünmüyorum. Çünkü... Blair ve Wyatt ikilisi ilk kitaptan bana yetti de arttı bile >'-'< Kötü değildi fakat ben biraz sıkıldım. Baş karakterler 30 yaşını geçkin insanlar olunca karşınızda olgun tipler görmek istiyorsunuz ama bu Blair ve Wyatt için imkansızdı açıkçası :D Hele Blair... Tam Amerikan teenage filmlerinde gördüğümüz sarışın, şımarık, zengin, amigo kızlardan biriydi. Gerçi yazar zaten böyle bir karakter yaratmak istemiş ve çok da başarılı olmuş açıkçası, tebrikler. Okurken bolca cringe komasına giriyorsunuz ama -_- Wyatt ise derinliği olmayan daha doğrusu pek bir özelliğini göremediğimiz bir karakterdi (şehvet manyağı olması hariç tabi :p). Belki hikayeyi Blair'in ağzından okuduğumuz içindir diyeceğim ama yok ya bence onun hakkında daha fazla şey öğrenebilirdik. Wyatt karakteri bence iyiydi ama çok üstün körü yazılmış. Kitapta sadece yatak sahnelerini ve Blair'le olan atışmaları doldurdu gibi geldi bana :') Yine de zevkliydi. Güldüğüm yerler oldu. Tavsiye eder miyim... şöyle Linda'dan okuyacağınız ilk kitapsa asla tavsiye etmem ama bu yazarın veyahut polisiye romance türünde okuyacak kitabınız kalmadıysa bi bakabilirsiniz en azından.
2024 73. kitabı
Okunma: 11 Haziran 2024 17:00
Linda Howard‘ ın yazdıkları benim için kafa dağıtmalıktır ;) Bu sebeple okuduğum Ölümcül Hata da kafamı dağıtıp, hayata yeniden sarılmama sebep oldu ;) Teşekkürler Kıymetli Linda Howard ;)
ölümcül hata
2022 30. kitabı
Okunma: 19 Şubat 2022 23:18
Merhabalar, Linda linda linda sen bu kitabı yazmış olamazsın demi , senin adını kullandılar.. bu kadar sıkıcı bu kadar kötü polisiye aşk okumamiştım. Aşırı kötüydü anlatılacak hiç bir şey yok. Sakın okumayayın asla asla asla tavsiye etmiyorum
Roman
2020 16. kitabı
Okunma: 05 Nisan 2020 07:30
Okuduğum en saçma Linda kitabı Ölümcül Hata olabilir. Hikaye Wattpad hikayelerinden çıkmış gibiydi. Zekiyim diye geçinse de aptallık üstüne doktorası olan kadın karakter ✔ Aklı fikri baş kadın karaktere yapacağı +18 fikirlerle dolu olan bir baş erkek karakter ✔ İkilinin normal sohbete dair bilgisinin olmaması ✔ (Gerçi Blair, Wattpad kızlarının aksine bunun için birazcık çabaladı ama Wattpad erkeğimiz tarafından başarısızlıkla sonuçlandı) Çok ilginçtir ki kitaba sövmeme rağmen bazı kısımlarda gerçekten kahkaha attığım yerler oldu. Örneğin ikilinin çiçek denince anladıkları şeyler üzerine kurdukları sohbet oldukça eğlenceliydi. Keza Blair'in annesinin bilgisayarla olan imtihanı da öyle. Yine de erkek karakter beceriksizce yazıldığı için kitabın bütün güzelliği gitmiş. Blair'in şımarık diyebileceğimiz tavırları da okuyanda soğukluk yarattığı için puanımı düşük veriyorum. 3 puanı sadece güldüğüm kısımlara veriyorum.
2021 65. kitabı
Blair serisinin 1. kitabı güzellik kraliçesi seçilen bir kadının 3 kızından birisi ve kız kardeşi onu çok kıskanmaktadır. Wyatt ise çok paraar kazanmış ama sonra polisliği tercih etmiştir. yıllar önce tanışan ikili bu olayla karşı karşıya gelir ilginç olaylar hatta komik anlar yaşayıp yüzünüz gülümseyebilir arada kızabilir ve hatta sinirden sayfaları hızla okumaya başlayabilirsiniz benden söylemesi keyifli okumalar .
2018 1380. kitabı
Güzel eğlenceli ve sürükleyici çok kısa sürede okunulabilecek bir kitap çevirisi güzel yapılmış genelde bazı iyi yazarlar çevirilerin iyi yapılmamasından dolayı kaybediyor lar

Linda HowardYazar · 21 kitap
Linda on yaşında yazmaya başladı. Ve yirmi yıl boyunca sadece kendisi için yazdı. Bu arada bir nakliye firmasında çalışmaya başlamıştı. Nihayet bir gün çalışmalarını yayınevine gönderdi. Sonunda Silhouette Books kitabını satın aldı ve kariyeri başladı. Linda Howard "New York Times"ın en çok satan kitaplar listesine giren "Bay Mükemmel", "All the Queen's Men", "Now You See Her", "Kill and Tell", "Son of the Morning", "Shades of Twilight", "After the Night" ve "Dream Man" gibi pek çok romanın yazarıdır. B. Dalton Bestseller Award, Romantic Times Magazine Reviewers' Choice Award for Best Sensual Romance, WISH Award, Silver Pen Award gibi bir çok ödüle de sahip olan yazar, ABD'nin Alabama eyaletinde yaşamaktadır.