Aşırı güzel, yormayan, çok akıcı bir kitaptı. Konusuna bayıldım. Sürükleyici ve ters köşesi çoktu. Bayadır bu kadar aksiyonu bol bir kitap okumamıştım. Yazarın bundan Sonraki kitaplarını da keyifle okuyacağımı düşünüyorum.
Belirli yazarlar var kitapları çıksa muhakkak alıp okuduğum Julie Garwood da onlardan biri...Kitabı bir günde okudum.Kafam dağılsın diye okumuştum.Başarılı da oldum.Macera, aşk dozundaydı. Ama nedense birşeyler eksikti.Sanırım polisiyede çok iyi kalemler okuduğum için tadı damağımda kaldı diyemem.Serinin devamını alacağım inşallah yayın evi çok bekletmez
Kitabın konusu ;Jilly kızı Avery’i dünyaya getirdikten sonra kızını annesine ve kardeşine bırakıp gidiyor.Kendisi zaten tam bir psikopat.Avery’i beş yaşındayken büyük bir olay yaşıyor ve babaannesini kaybediyor.Bunun üzerine onu teyzesi büyütüyor .Yıllar geçiyor ve Avery FBI için çalışmaya başlıyor.Bir gün teyzesinin ısrarı üzerine birlikte tatile gitmeye karar veriyorlar. Ama bu tatil teyzesinin kaçırılması ile bambaşka bir boyuta geçiyor.Teyzesinin kurtarmak için mücadele eden Avery ve John Paul’un başına gelenleri okuyoruz.
Kitabı genel olarak sevdim.İlişkiler ,polisiye kısmından daha ön planda olduğu için öyle bir kaç heyecanlı sahne vardı.Gerilim kısmı zaten yok gibi bir şeydi.Ama Avery ve John Paul’un ilişkisi okumak keyifliydi .
Historical Romance türüJulia Garwood en sevdiğim yazarlardan biridir. Bu nedenle ne yazsa alınır ya diyerek Oyunbozan’ı attım sepete.
Tür polisiye/macera olunca beklentimi bu konuda yükselttim belki polisiye türünde çok iyi kitaplar okuduğum için bilemiyorum beklentimi karşılamadı.
Avery çocukken psikopatlık derecesindeki annesi tarafından terk ediliyor, yaşadığı travmaları sonrası güçlü bir kadın karaktere dönüşüyor ama geçmişten gelen intikam peşini bırakmıyor. Sürükleyici ve çok akıcıydı bir çırpıda bitti.
Ama dediğim gibi benim için Julia Garwood dolu dolu bir aşk yazarı ve bu kitapta polisiye macera dahil aşk da benim için çok yetersizdi sanırım bu da yazarın bendeki yeri ile alakalı
Yazarın Historical kitaplarından önce okursanız daha farklı bir keyif alacağınıza eminim
Keyifle, güzel kitaplarda buluşalım
OyunbozanJulie Garwood
Çooookkk güzeldi, bayıldım. Julie Garwood'un kalemine bayıldım. Gerçekten çok keyifli, akıcı, eğlenceli bir kitaptı. Yazarın diğer kitaplarını da merak ediyorum ve okumayı düşünüyorum.
Okuması keyifli, heyecanlı, akıcı ve çok yormayan bir kitap arıyorsanız Oyunbozan tam size göre. Kitabın hiç bir yerinde sıkılmadım. Aksiyonu iyi, sürükleyici. Güzel bir macera/polisiye film tadında yazılmış. Yazarın okuduğum ilk kitabı ve okumaya devam…
Oyunbozan
Julie Garwood
Uzun zaman sonrasında çok güzel bir roman bitirdim. Her sayfasını merak içinde okudum. Avery annesi ve teyzesi gerçekten hepsi farklı karekterdi. Kaçık Jilly ^e bayıldım. Özellikle sean Paul efsaneydi
Kısacası kitap kaç kovala araya minik minik katılan aşk
Sevdim kesinlikle okuyun ...
Avery Delaney, çok zor bir çocukluk geçirdi.. Bir çocuğun başına gelebilecek en kötü anneye sahipti. Büyükannesi ve teyzesi tarafından büyütülen Avery, herşeye rağmen hayata tutundu ve FBI'da çalışmaya başladı.
Herşey, Teyzesi Carolyn'ın gözlerden uzak lüks bir spada tatil yapmak istemesiyle başladı. Avery için şimdi hem teyzesinin hayatını, hem de kendi hayatını kurtarmaya çalışma vaktidir. Hayatının en zorlu mücadelesini veren Avery hiç ummadığı anda, bir de aşkla sınanacaktır. Bombalar patlaycak, silahlar ateşlenecek, aşk yeşerecek ve siz bu tempoda okumayacak, resmen yaşayacaksınız..
Aşk ve macera sevenlerin okuması gereken bu güzel kitap tavsiyemdir der hepinize şimdiden keyifli okumalar dilerim Kitapla Kalın
Avery karakterini sevdim. Düşünme tarzını ve eyleme geçiş şeklini. John ile de oldukça güzel diyalogları vardı.
Kitabı sevdim aslında ama bazı yerlerde farklı kişilerden olan anlatımları okumak yordu beni. Akış bir anda değişti sanki. Ancak Teyzesinin kaçırılması ve oradaki beraber olduğu kadınlarla olayı çözmesi bir arada olmalı da güzel kurgulanmıştı. Spoil olacak ama Anna’nın kendini öldürme hamlesini bir tık saçma buldum. Avery-john tarafını okurken bir anda Monk-Jill tarafının da yazılması anlık kopuşlar çok vardı yani. Bunun yanında,
Jill’in güzelliğine yapılan sürekli vurgu belli bir noktadan sonra rahatsız edici oldu.
Sürpriz bir son gibi kurgulanmış ama benim tahmin ettiğim isim olduğu içinde çok şaşırmadım. Gerçi Avery beni bir yerde yanılttı ama yine de şaşkınlık hissetmedim. Final kısmı çok az ve yetersiz. Yine de okuması kolay bir kitap. Türü seven biri keyif alabilir
Sürükleyici bir polisiye..
Bir çırpıda okunacak, gizemi, heyecanı, şehveti içeren keyifli bir roman…
kadın okurlara hitap etmeyi çok iyi biliyor kesinlike
Klasikler ve derin felsefik eserlere ara vermek isteyenlere tavsiye ederim arada bir eğlenmek de lazım Julie Garwood
Julie Garwood (d. 1946 Kansas City, Missouri) ABD'li aşk ve macera kitapları yazarı. En az on beş kitabı New York Times en çok satanlar listesine girmiştir.
1946 yılında Kansas City'de doğdu ve İrlanda asıllı kalabalık bir ailede büyüdü. Yedi kardeşi vardı. Altı yaşında bademcik ameliyatı geçirdiği için, okulda geri kaldı ve okumayı öğrenemedi. Annesi bu durumu on bir yaşındayken keşfettiğinde, onu yaz okuluna gönderdi. Burada sonradan arkadaşı ve akıl hocası olacak Rahibe Elizabeth ile tanıştı ve onun ısrarlı çabası ve sabrı sayesinde o yaz okumayı öğrendi ve kitaplarla tanıştı. Genç yaşta Gerry Garwood ile evlendi ve üç çocukları oldu. Gerry Jr., Bryan Michael ve çok sevdiği rahibenin ismini verdiği kızı Elizabeth. Yazım kariyerine, ailenin en küçüğü de okula girdikten sonra başladı. İlk kitabı, Emily Chase takma adı altında basılan bir çocuk kitabıydı. Bunu ilk aşk romanı Gentle Warrior takip etti. Türkçeye de çevrilen Gelin (The Bride) isimli romanı ile 1990 yılında RITA ödülü aldı.
Garwood, 8 Haziran 2023'te Kansas'taki evinde öldü.