Mark Twain

Tümünü Gör
8/10 puan verdi
Hələ 5ci sinifdə oxuyanda babamın mənə hədiyyə etdiyi və mənim də ilk oxuduğum roman olaraq bu kitabın mən də xüsusi yeri var. Kitab eyni gün doğulan və birbirlərinə əkiz kimi bənzəyən 2 uşağın təsadüfən qarşılaşması ilə həyatlarının anidən dəyişməsi haqqındadır. Şahzadə Edward və yoxsul ailədə doğulmuş Tom qarşılaşdıqdan sonra əyləncə xatirinə paltarlarını dəyişirlər və hadisələr beləcə başlayır. Uşaq ədəbiyyatı olmağına baxmayaraq hər kəsin sevə-sevə oxuya biləcəyi bir roman olduğunu düşünürəm. Xoş mütaliələr .
Puan vermedi
Çox maraqlıdır. Dilənçi Tom həyatını dəyişib varlı olmaq istəyir . Digər tərəfdə isə Şahzadə olur onun fikri isə saraydan kənara çıxa bilib uşaqlarlar küçədə oynamaq olur. Bir gün Tom saraya gəlir və şahzadə ilə görüşür. Onlar bir birlərinin əkizi kimi olurlar və onlar qərara gəlir ki,yer dəyişsiz yəni Tom şahzadə və şəhzadə Tom olsun.
Puan vermedi
Prens ve dilenci kitabini çok küçükken annem okumuştu ve bende dinlememistim pek sevmemistim ama sonra gene okudum ve anladım aslında çok anlamlı bir hikaye masal. .. Çocuklara gore Bir prensle dilenci bir gün karşılaşıyor ve o günden sonrada ikisinin hayatı değişiyor ama nasıl??hepimizin aklında bu soru var nasıl onun için kitabı okuyun bana sormayinay sahaja şaka yapıyorum tabiki. Kitap kibritci kız kitabı gibi Öneririm
Prens ve DilenciMark Twain · Epsilon Yayınları · 20111,801 okunma
100 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.