Buchanan-Renard Serisi 8

Epsilon Yayınları
Orijinal Adı:
Sizzle

2017 74. kitabı
Sinema öğrencisi olan Lyra farkına varmadan mafyaya ait bir CD'yi ele geçirip, saldırıya uğrar. Kendisini korumak için yakışıklı bir FBI ajanı görevlendirilir. Güzel bir romantik polisiye.
2023 42. kitabı
Zevkle okudum diyebilirim. Anlatımı gayet hoş ve bunun yanında adı gibi bir kitap olduğunu düşünüyorum. Okurken her türlü duyguyu hissedeceksiniz. Okumanızı tavsiye ederim. İyi okumalar :)
2019 39. kitabı
Okunma: 06 Temmuz 2019 00:23
Sinema öğrencisi Lyra, son okul projesi üzerinde çalışırken, çektiği bu belgeselin hayatını bir korku filmine dönüştüreceğinin farkında değildi.Lyra okul ödevlerini yaparken kötü adamların hedefi haline gelir. FBI’li Buchananlar devreye girer çünkü Lyra kız kardeşleri Sidney’in ev arkadaşıdır. Koruma olarak Sam Kincaid Alec’in arkadaşı olan ajan gayriresmi olarak olayla ilgilenmeye başlar. Peşine düşen kimliği belirsiz adamlar onun yolunu yakışıklı FBI ajanı Sam Kincaid ile kesiştird. Lyra ve Sam’in artık birbirlerine güvenip tehlikelere birlikte göğüs germekten başka seçenekleri yoktu. Bu arada soyada dikkat çekmek istiyorum. Çünkü Sam İskoç Julie Garwood’un historical serilerinden Gelin romanındaki Kincaid klanının soyadını taşıyor ve torunu olarak düşündürüyor. Burada böyle bir bağlantı ile dikkatimizi çekmeye çalışmış. Son derece güzel bir polisiyeydi. Kesinlikle sıkmıyor.
2021 159. kitabı
Okunma: 09 Temmuz 2021 22:43
Maalesef beklentimin karşılığını alamadığım bir kitap oldu. Ortada FBI'ın çözmesi gereken bir olay bir de çiftin aşık olduğu olaylar silsilesi var ama hiçbiri de tatmin edici değildi. Yani kitap ne aşk romanı ne de polisiye. Çok arada kalmış, kurgu oturmamış.. İlk defa Garwood'un bir kitabını beğenmedim. Puanım 6/10
2015 14. kitabı
Tipik Julie Garwood kitaplarından biri daha. Zor durumda olan esas kız ve imdadına yetişen esas oğlan. Yazarın kitapları genelde akıcıdır ama bunda biraz sıkıcı kısımlar da bulunmakta. Hikayesi iyi ama Garwood'tan daha iyilerini de okumuştum. Açıkçası biraz hayal kırıklığına uğradım. Özetle okumazsanız bir şey kaybetmezsiniz ama okusanız da bu kitap size bir şey katmaz. ;)

Julie GarwoodYazar · 21 kitap
Julie Garwood (d. 1946 Kansas City, Missouri) ABD'li aşk ve macera kitapları yazarı. En az on beş kitabı New York Times en çok satanlar listesine girmiştir. 1946 yılında Kansas City'de doğdu ve İrlanda asıllı kalabalık bir ailede büyüdü. Yedi kardeşi vardı. Altı yaşında bademcik ameliyatı geçirdiği için, okulda geri kaldı ve okumayı öğrenemedi. Annesi bu durumu on bir yaşındayken keşfettiğinde, onu yaz okuluna gönderdi. Burada sonradan arkadaşı ve akıl hocası olacak Rahibe Elizabeth ile tanıştı ve onun ısrarlı çabası ve sabrı sayesinde o yaz okumayı öğrendi ve kitaplarla tanıştı. Genç yaşta Gerry Garwood ile evlendi ve üç çocukları oldu. Gerry Jr., Bryan Michael ve çok sevdiği rahibenin ismini verdiği kızı Elizabeth. Yazım kariyerine, ailenin en küçüğü de okula girdikten sonra başladı. İlk kitabı, Emily Chase takma adı altında basılan bir çocuk kitabıydı. Bunu ilk aşk romanı Gentle Warrior takip etti. Türkçeye de çevrilen Gelin (The Bride) isimli romanı ile 1990 yılında RITA ödülü aldı. Garwood, 8 Haziran 2023'te Kansas'taki evinde öldü.