Beyza Alkoç
Orijinal Ülke:

BEYZA ALKOÇ | SINIRSIZ
·336 syf.·
2019 5. kitabı
Herkese merhaba. SINIR VE SINIRSIZ olarak iki kitaptan oluşan bir seri aslında bu ve Sınırsız da serinin ikinci kitabı oluyor. Kitaptan kısaca bahsedecek olursam, Deniz ailesi olmadıği için bir yetiştirme yurdunda büyümüş ve kanser hastası çaresiz bir kızdır. Cihan'ın annesi bir gün Deniz'e onu iyileştirme teklifinde bulunur ancak onun da bir şartı vardır. Deniz'in, oğlu Cihan ile evlenmesi... Deniz de mecburen iyileşmek için Cihan ile evlenmeyi kabul ediyor. Ve bu kitapta da Deniz ve Cihan'ın hikayesini okuyoruz. . Kaç saat Sürdüğünü bile anlayamadan bitti. Yazar'ın anlatımı o kadar naif ki kitap akıyor bir şekilde. Ağlattı, güldürdü, hüzünlendirdi.. Yazar'ın anlatımı diğer kitaplarına göre bir tık basit kalsa da kurgu ilerleyişi olsun, duygu aktarımı olsun gayet güzeldi. Kitabın sayfa kalınlıkları yazı boyutlarına, kokusuna ve kelebekli kitap aralığını çok beğendim. Kısacası kitabı da beğendim ufak tefek eksiklikler olsa da. Sizlere de tavsiye ederim, şans verebilirsiniz. Yazarın emeğine kalemine sağlık. Kitapla kalın. ♡
Yok
2019 23. kitabı
Kısaydı hemen bitti malesef. Keşke günlerce sürseydi. Ama Malesef Bitti. Kaç Saat Sürdüğünü Bile Anlayamadan Bitti.Yazar'ın anlatımı o kadar güzel ki kitabı elinizden bırakamıyorsunuz ve bırakmakta istemiyorsunuz. Ağlattı,Güldürdü,Hüzünlendirdi.. Yazar'ın anlatımı olsun kurgu ilerleyişi olsun,duygu aktarımı olsun,karakterleri hepsi Tek kelimeyle Mükemmeldi Başka da diyecek birşeyim yok. Kitabın basımına gelecek olursak ben bayıldım kitabın basımına sayfa kalınlıkları yazı boyutlarına,kokusuna kelebekli kitap aralığına aşık oldum.
Şiir
2019 4. kitabı
Sınır'dan sonra aynı kurguya sahip bir kitap ama Deniz ile Cihan'ın aşkını tatmaya kesinlikle değer. Konuk oyuncularımız Nehir ile Bora da ayrı bir hoş :D
2016 3. kitabı
Okunma: 26 Şubat 2016 18:30
Sınır serisinin ikinci kitabı bu sefer ana karakterler Deniz ve Cihan. İkilinin Nehir Boran'ınkine benzer bir tanışma hikâyeleri var Devamına girersem spoiler olabilir o yüzden girmeyeceğim Ana fikir bence İnsan bazı şeylerin kıymetini kaybetmeyince anlayamıyor maalesef
Vakit geçirilebilir
2019 16. kitabı
Okunma: 25 Mart 2019 20:30
yazarın ilk kitabından sonra fazla beklentim vardı ve karşılanmadı. deniz karakteririnin sürekli olarak çocukluktaki olumsuz anılarını yinelemesi sıkıcı geldi onun dışında güzeldi..
2022 9. kitabı
Kitabı çok beğenemedim sınirla genellikle aynı konuydu bazı yerler çok güzeldi bazı yerlerde çok saçmaydı bana göre aşk kitapları seviyorsanız okunur
Aşk
2018 61. kitabı
Okunma: 08 Ağustos 2018 23:32
Öncelikle Beyza Alkoç'a ve bu kitaba aşırı sevgisi, hayranlığı olanların incelememi okumamasını tavsiye ederim. Çünkü bu kitabı bayağı bi' gömeceğim... "Muhtaç olmak veya olmamak işte bütün mesele bu..." Hayatımda bu kadar aptal karakterler görmedim. Aslında yazarın diğer kitaplarıda dahil olmak üzere yarattığı tüm karakterlerden nefret ediyorum. Hepsi birbirinden aptal. Kitabı okurken saçımı başımı yolasım geldi. Kitabı camdan aşağı atasım geldi. Cinnet geçirdim resmen. Bu yazara verdiğim son şanstı bir daha hiç bir kitabını okumayacağım. Kitabın o kadar çok tiksindiğim yanı vardı ki hangi birini anlatayım. -Bu kısımlar spoiler içerebilir şimdiden uyarayım.- kız karakterin her halttan korkması, olur olmaz zırlaması beni çileden çıkardı. Sonra yazar hep aynı şeyi betimleyip durmuş. Hepsi aynı sadece kelimelerin ve cümlelerin sırası farklı. "Annem babam beni bıraktı, çok yalnızım, hiç kimse beni sevemez, korkuyorum... bla bla bla" sürekli bunu tekrarlayıp durdu. Bi' de 'Deniz'siz Cihan olmaz' saçmalığı vardı. Bin kere aynı şeyi anlatıp duruyordu. Sonra kitabın sonunda kız öldü. -Keşke orada bitseydi kitap belki daha az nefret ederdim... - sonra bi' baktık ki kız ölmemiş. Aptal ve anlamsız planlar... yani kitabın o son 70 sayfasını boşuna yazmış çok saçmaydı. Ha bir de şu anaç baba karakteri deli oldum ya adama adamın canı sıkılınca plan yapıyor. Dikkatimi çeken bir başka konu ise kitap 'Ölüme fısıldayan adam, Aynı yıldızın altında ve Sınır' ın bir karmasıydı. Ben insanların rahatsızlıklarını kullanarak muhtaç bir karakter yaratılmasından pek hoşlanmıyorum. Kitabın özeti yukarıda da belirttiğim gibi "Muhtaç olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu." Kitabı yakmayı düşünüyorum. Okumanızı hiç tavsiye etmem. Bu kitap ruh sağlığınızı bozabilir. Benim gibi düşünen varsa
2024 35. kitabı
Yazarımız neden güçlü ve zengin erkeklerin baba zoruyla sakat yada kanser hastası, aşka , ilgiye muhtaç, zavallı hisseden kadınlarla evlendirilip mutlu olmalarını anlatıyor ki ? ne yaşadı da bunu iki kitap haline getirdi ? Ve neden ben bu kitapları aldım. Aşk kitaplarını severim. Gerçekten güçlü kadın karekterli olanlardan çok sık okudum. Çok da güzeldi. Ama bu kitaplardaki kadınlar ( her ne olursa olsun hastalık sakatlık ) neden bu kadar güçsüz, aşka aç, ilgiye muhtaç.. ahh bana bakması yetti, gülümser gibi oldu ben eridim… “Sen bana sıgınmak için gelmişsin bu dünyaya “ üZgünüm.. gerçekten üzgünüm.
2026 16. kitabı
Okunma: 25 Mayıs 2026 09:45
Türk filmi tadında bir kitap diyebilirim.. Sınır ve Sınırsız iki kitap birbirine bağlayan iki ayrı aşk hikayesi Cihan ve Deniz'in hikayesi.. Okuyacaklara şimdiden keyifli okumalar dilerim..
2020 9. kitabı
Yine Beyza Alkoç' un harika bir kitabıydı. Kimi güldüm kimi ağladım. Ama kitap çok kısa sürdü. Çok akıcı bir kitaptı. Okumaya başladığınızda bir günde kolaylıkla biten bir kitaptı. Sınırın devamı değildi ama sınırdaki karakterlerden bahsediliyordu. Spoiler Deniz yetimhanede büyüyen bir kız ve kanser hastası. Yetimhaneden çıkma yaşı geliyor ve ölmek üzere. Ve Deniz'e bir teklif geliyor. Teklif Bora' nın yeğeni olan Cihanla evlenmesi. Evlenirse hem tedavi olacak hem de bir evde kalıcak. Deniz bu teklifi kabul eder ve Cihanla evlenir. Başlarına bir kaç olay gelir fakat kitabın sonu çok beliydi. Ama kitap cidden güzeldi.

Beyza AlkoçYazar · 16 kitap
Beyza Alkoç 15 Şubat 1996 yılında İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlardan beri farklı türde eserler vermeye başlamıştır. Edebiyata ve kurgu oluşturmaya daha okuma yazma bilmediği dönemden beri ilgi duymaya başlamıştır. İlkokul, ortaokul ve lise dönemi boyunca kendisini hep yazma deneyimleri ile geliştirmeye çalışmıştır. İngilizce Mütercim Tercümanlık okumuştur. İlk kitabı 2015 yılında yayınlanan Beyza Alkoç ülkede düzenlenen bir çok hikaye yarışmasında ödüller almıştır.