Harvard Business Publishing (HBP), 1994 yılında Harvard Business School'a bağlı, kâr amacı gütmeyen, bağımsız bir şirket olarak kurulmuştur . Misyonumuz, değişen bir dünyada yönetim uygulamalarını geliştirmektir. Bu misyon, burada yaptıklarımıza ve neyin önemli olduğuna inandığımıza nasıl yaklaştığımızı etkiler.
Yaklaşık 450 çalışanı bulunan ve çoğunluğu Boston'da olmak üzere New York, Hindistan ve Birleşik Krallık'ta ofisleri bulunan Harvard Business Publishing, yayınları ve içerik dağıtımı için çok sayıda platformu ve akademik, kurumsal ve bireysel yöneticiler olmak üzere üç pazara erişimi aracılığıyla akademi ve dünya çapındaki işletmeler arasında bir köprü görevi görmektedir. Harvard Business Publishing, bir Yönetim Kurulu , dahili bir Yürütme Komitesi ve İş Birimi Direktörlerinden oluşan geleneksel bir yönetim yapısına sahiptir.
Üç pazar grubu olan Yüksek Öğrenim , Kurumsal Öğrenme ve Harvard Business Review Grubu , basılı ve dijital (Harvard Business Review, Harvard Business Review Press Kitapları, Harvard Business School Vakaları, Özet Vakalar, bloglar), etkinlikler (Katılımcı Merkezli Öğrenme Seminerleri, Özel Etkinlikler, Web Seminerleri) ve çevrimiçi öğrenme (Harvard ManageMentor, Leadership Direct, Çevrimiçi Kurslar, Simülasyonlar) dahil olmak üzere çeşitli medyalar üretmektedir. Harvard Business Publishing, bu yayın platformları aracılığıyla, temel teklifi olan fikirlerin erişimini ve etkisini en üst düzeye çıkararak gerçek dünyada değişim yaratabilmektedir.