Çiçeklerin açtığı mevsimde, senin kollarına yaslanan ve çiçekler kadar güzel kokan bir vücutla uzak su kenarlarında oturmak ve öpüşmek, yoruluncaya kadar öpüşmek hoş şeydir... Seni gördüğü zaman zalimce başını çeviren mağrur bir dilberin kapısı önünde ve ay ışığı altında sabaha kadar dolaşmak, bunu candan arkadaşlara ağlayarak anlatmak, -söz aramızda-gene hoş şeydir. Fakat sevgili bir vücutta bulunmayan bir şeyi kendisinde taşımaya tahammül etmeyerek onu koparıp atabilmek, işte adaşım, yalnız bu sevmektir.
Sayfa 23·Kitabı okudu
Alıntı
Çiçeklerin açtığı mevsimde, su kenarlarında oturmak ve öpüşmek, yoruluncaya kadar öpüşmek... Bir kadını öpmek, onu istemek sevmek midir?..
Alıntı
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Önce konuşmanız daha iyi; eğer söyleyecek şey bulamazsanız o zaman öpücüğe başvurursunuz. Usta hatipler konuşacak şey bulamadıklarında tükürürler; aşıklar ise -Tanrı esirgesin- konuşacak şey bulamadıklarında en uygunu öpüşmek olabilir.
Alıntı
Münacaat
onunla ben hep sevişecek gibi baktık birbirimize. bir kez öpüşebilseydik dünyayı solduracaktık. oysa bu sürgün yeri, bu pıtraklı diyar ne kadar korkulu yankı bulagelmiş gizlerimizde hani yok burda yanlışı yoklayacak hiç aralık bütün vadilere indik bir kez öpüşmek için kalmadı hiç bir tepe çıkılmadık eriyeydik nesteren köklerine sindiğimizce alıcı kuş pençesiyle uçarak arınaydık ah, bir olaydı diyorduk vakar da yoksanaydı doğruydu böyle kan telef olmasın diye çabalamamız ama kendi çeperlerimizi böyle kana buladık gönendi dünya bundan istifade dünya bayındırladı: Bir yakış, bir yanış tasarımı beride öte yakada bir benî adem her gün küsülü kaldık.
Kaygılı bağlanan kişiler cinsellik esnasında güçlü bir duygusal bağdan ve sevişmenin öpüşmek ve okşamak gibi daha az cinsel yanlarından keyif alırlarken, kaçıngan kişilerin tercihleri farklı oluyor. Sadece seksin kendisine odaklanmayı seçerek, dokunmak ve okşamaktan vazgeçebiliyorlar.
Elâleme kayıtsız kalabilmeyi, dünyanın geri kalanını unutuvermeyi öğrenmenin, öğrendikten sonra da onsuz yaşamanın mümkün olmadığı bu mahareti muhafaza etmenin en doğal, en kolay yollarından biridir insan içinde öpüşmek.
Sayfa 20·Kitabı okudu
Hayata Dair