Bir duyguyu önemsememiz mi yoksa ciddiye alınmayacak bir kapris olarak mı görmemiz gerektiğini nasıl anlarız? Onu yapmadan önce neden benimle konuşmadın baba? Hiç değilse neden yaptığını bilseydim.
Sayfa 123·Kitabı okudu
Tahliye ve dönüş
Timur sordu: "Baba, kelimeler insanı özgür yapar mı?" Refik düşündü. "Doğru yerde durursa yapar. Yanlış eldeyken kelimede zincir olur."
Sayfa 64 - MAHLAS·Kitabı okuyor
Kitap Alıntısı
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
“Tanrı baba, söyle şu yılanlara evimize gelmesinler!” “Tanrı baba, akrepleri kov evimizden!” “Bize ekmek ver!”
Sayfa 47·Kitabı okuyor
Alıntı
"Noel Baba şapkası.” " Kesinlikle hayır.” “Noel. Baba. Şapkası.” “Aynı kelimeleri tekrar edip durarak etkili bir savunma yapmış sayılmıyorsun, biliyorsun değil mi?” “Noel Baba tarzında bir şapka.” “Rhys, o ucube şeyle yanıma bir adım daha yaklaşırsan seni şu pencereden aşağı atarım.”
Alıntı
Lütfen baba, beni yanlış anlama, bunlar aslında bütünüyle önemsiz ayrıntılardı, ancak benim gözümde müthiş yetkin biri olan senin bana koyduğun kurallara uymamanla benim için ezici olmuşlardı.
Sayfa 11·Kitabı okuyor
İyi anne ya da baba, kendisini yaşayabilen kişidir.
Sayfa 46 - Ana-Baba ve Çocuk·Kitabı okuyor