Benim adım Kinyas. Gün ağrıyor. Başım ağrıyor. İsmimi kendime ben verdim. Bitmeyen bir öfke ve bitmeyen bir mutsuzluğun ifadesi. Bütün insanlara kızgınım. Yaşadıkları için. Hayattan midem bulanıyor... Ateşle oynarım. Yeterince benzin ve karşımda oturan adamın ceketinin iç cebindeki çakmakla dünyayı yakabilirim. Benim adım Neron. Geceleri çaldığım arabalarla gezerim. Tokyo'da doğdum. İki zenciye üç gram kokain karşılığında bileklerimi kestirttim. Sabah uyandığımda okyanus beni yıkadı. Benim adım Steve McQueen. Bütün bildiklerimi kusarak hayatta kalıyorum.
Sayfa 31
Üstüm başım hatıra..
Üstüm başım hatıra Durdum anladım Gökyüzü sonsuz değildi.
Şiir
Reklam
Geceleri yatağa uzanır ama uyuyamazdım. Nefret edecek bir sürü şey gelirdi aklıma, ama sonunda yine kendimden nefret ederdim. Geceleri çok düşünmekten gündüzleri başım ağrırdı.
Sayfa 42·Kitabı okuyor
İçimde atlar var. "Başım ağrıyor ulan benim!" diyen atlar var. "Duydunuz mu veledizinalar, size söylüyorum, başım ağrıyor lan benim!" diyecek kadar ileri giden atlar bile var. Var bunlar, boş değilim. Ama nallıyorum onları. Çünkü bir tatsızlık çıksın istemiyorum. Çünkü adını mıh gibi aklımda tutuyorum.
Sayfa 38·Kitabı okuyor
Edebiyat
“ En ağır silleleri varsa da kader, Ezilir belki ama eğilmez başım. “
Sayfa 325·Kitabı okuyor
1000Kitap
En ağır silleleri vursa da kader Ezilir belki ama eğilmez başım
Sayfa 325·Kitabı okuyor
Alıntı
Reklam
Reklam