Çocuk Kitapları Okuma Etkinliği ( Süresiz )
Öneri olarak yola çıkıp aldığım motivasyonla etkinliğe dönüşen bir son dakika gelişmesiyle karşınızdayım sevgili 1000kitap ailesi :) Bence siz de gelin, çok keyifli olacak gibi görünüyor ben olsam kaçırmazdım:)) ( Seçtiğiniz bir ya da daha çok çocuk kitabını okuyarak katılabilirsiniz, okuduğunuz kitaplardan alıntılarınızı ya da kitaplara dair yapacağınız incelemeleri de buraya yorum olarak paylaşırsanız hepimiz faydalanabiliriz:) ) KATILIMCILAR 1) okuyankoalaa 2) @raskolunnevosu 3) Varsayalımismail • İTC 4) Lina 5) Grekov Kafkayevski 6) Takane no Hana ⸙ 7) @Katalitik 8) Komik Videocu Reis 9) @_1jouska 10) @AkkayaMine 11) Yiğit Baran 12) @16_Ceren_16 13) Lilith 14) @kaatya 15) @Ebru_u 16) zehra 17) @jasminelight 18) @Zedula 19) Hakan 20) @mhmmdcakmak 21) @kalbimdeki_zemheri 22) @Annabelli 23) @SS_6 24) @Tugba_moral3117 25) @tuhafolanbirseylervar 26) @montage033 27) @Esra_bsky 28) @kitaptirtil 29) @Pnyzmt 30) firez 31) cemo 32) GAMZE 33) @basakmey 34) HypatiA... 35) Taranta Babu 36) Htc 37) Elçin 38) @RumeysaTu 39) mefulu faciâtün failun 40) Kitabsever 41) Esilâ 42) İLYADA YAVAŞ ADAM 43) @_EVREN_ 44) @Gulumsemelisin 45) 『Ʉ₦ØⱤ₮ⱧØĐØӾ∇7』 46) Sevda Çelik 47) ω૨σɳg ও 48) Şeyma R.GZN... 49) zeus 50) GONCA 51) Okuryazar Tedi 52) @Felony 53) Ayşenur Taş 54) @vanillaheidi 55) K. 56) Betül 57) Firdevs Ç 58) Saliha 59) @amine_trn 60) Kitaplarımın Dünyası 61) Zeynep B. 62) Helinnur 63) M. F. A. 64) Müvera 65) @Bendenizayse 66) @Pietra_preziosa 67) @Ahmet_eren_123 68) Özgür Uçurtma 69) @vethekfeyza 70) Şeyma 71) @Dilsizarkadas 72) @ktp_ask_kelebek 73) Şeyma

@okuyankoalaa
Etkinlik Önerisi İletisi :)
Kitap okuyamıyor oluşuma bakmadan katıldığım milyon milyar tane etkinlik yokmuşcasına bir adet de ' Çocuk Kitapları Okuma Etkinliği ' rica edebilir miyim etkinliksever arkadaşlar:) ( Yani bence çok güzel olurdu hem belki kitap okuyamama durumundan kurtulurdum bu sayede (: )
··6 alıntı·
1 +1'leme
18,3bin Gösterim
Etkinliğinizde bende yer almak istiyorum.🌺☺️
Hoşgeldiniz:)
Teşekkürler:)
Çocuk kitaplarına bayılırım bunu kaçıramam :)🌼
O halde hoşgeldiniz:)
Size destek vermek adına bir tane okuyayım hadi . Ama bunun karşılığını isterim ilerki dönemde ona göre kabul edin katılımımı :d
Görev anlaşıldı:)
okuyankoalaa
Teşekkür ederiz katılımınız için:)