8 Mart özelinde mart ayı boyunca "kadın" konulu eserler okuma etkinliği... Tek bir kişi dahi katılsa farkındalık yaratacağını düşündüğümüz bu çok özel etkinliğe hepiniz davetlisiniz sevgili okurlar. Kadınları korumaktan vazgeçmeniz lazım, onları farklı işler ve farklı uğraşlarla baş başa bırakın; izin verin ki asker olsunlar, denizci olsunlar, otomobil sürsünler, liman işçisi olsunlar... "Kadınlık korunmaya muhtaç bir varoluş olmaktan çıkınca her şey olabilir." - Virginia Woolf • Okuduğunuz kitaba/kitaplara dair paylaşımları bu iletinin altına bırakabilirsiniz. Katılımcılar: 1. Takane no Hana ⸙ 2. Maria. 3. Ciileekkk 4. @ucyaprakliyoncaa 5. okuyankoalaa 6. Bay C 7. Mustafa A. 8. @rmznkdt 9. @Betulats9 10. Sümeyra Özat 11. Pluviofil 12. İsmail 13. •●◉✿gülcan◉●• 14. Grekov Kafkayevski 15. @Aronnax 16. Aysun 17. Distopya 18. Simge 19. Silva 20. @vethekfeyza 21. SEDA 22. Sound of Silence 23. A.Melike Cığır
··1 alıntı·
6,4bin Gösterim
Korsan Çıkmazı kitabı ile ben de katılmak isterim.
Takane no Hana ⸙
Katılımınız için teşekkür ederim, ekliyorum.
Şu an okuduğum kitaptan bir alıntıyla etkinliğe katılmak istiyorum. Kurtlarla Koşan Kadınlar Kadınlar yirmili yaşlarına gelmeden önce bin kez ölmüşlerdir. Şu ya da bu yöne gitmişler ve engellenmişlerdir. Engellenmiş umutları ve düşleri de vardır. Aksini söyleyen biri, hâlâ uykudadır.
Takane no Hana ⸙
Katılımınız için teşekkür ederim, hemen ekliyorum. 🌼
Merhaba. Birkaç yıl önce okuduğum ve tekrar okumayı planladığım Kendine Ait Bir Oda adlı eserle etkinliğe dahil olmak isterim.. 🤚
Takane no Hana ⸙
Ben dün Neval El Saddavi'in "Sıfır Noktasında Kadın" kitabına başladım, şimdilik etkinliğe bu kitapla katılmak isterim ben de
Takane no Hana ⸙
O kitap benim de listemde, bildiğim kadarıyla ağır bir kitap.. Hazır olunca ben de başlayacağım. Katılımınız için teşekkür ederim, ekliyorum.
Ben dahil olabilirim. Bu ay için benimde planım buydu tam olarak başlamıştım bile, sizinle birlikte devam etmek isterim 🍓
Amacımız bu yönde... 🥲💜
Çöl Çiçeği kitabı ile devam ediyorum☘️
Çokça duyduğum bir kitap, bir türlü başlayamıyorum.. Verimli okumalar. 🌼
Feminist Manifesto #145338150 - Bu kitabı hamile olan, bebek bekleyen arkadaşlarıma, cinsiyet fark etmeksizin hediye ediyorum. Keşke bu bir gelenek haline gelebilse. Her şey ailede, evde başlıyor çünkü. Çocuk nasıl yetiştilir gibi kitaplarda elbet etkili ve güzeldir. Ancak her şeyden önce bu kitapla başlanmalı diye düşünüyorum. 🙂‍↔️
Takane no Hana ⸙
Gelenek hâline gelse bile bu düşünceleri hayatına entegre edebilmek çoğu kişi için çok zor, böyle büyümüşler ve yeniliğe açık değiller maalesef. Tabii bu öncesi için geçerli, biz ve bizden sonraki neslin bu tabuları yıkacağına inanıyorum. Eskiye kıyasla bilinçli bireyler artıyor. Erkekler gibi kadınların da her alanda saygı gördüğü güzel bir gelecek ümidiyle...