1000Kitap Istanbul 4. Buluşması Duyuru
Herkese merhaba arkadaşlar. 11 Mart 2018 tarihinde yapacağımız 4. buluşmaya katılacak arkadaşları belirlemek adına bu iletiyi oluşturuyoruz. Geçen toplantıya gelen arkadaşlar biliyor ama yeni katılacaklar için tekrarlamakta fayda var. Bu toplantı için okunacak kitap Yeraltından NotlarYeraltından Notlar Toplantıya katılabilecek arkadaşlar katılım durumlarını bildirirse ona göre liste oluşturacağız. Okunacak Kitap: Yeraltından NotlarYeraltından Notlar Tarih: 11 Mart 2018 Pazar Saat: 14:00 Mekan: Okkalı Kahve Kadıköy Adres: Rasimpaşa Mahallesi, Halitağa Cd. No:42 Kadıköy/İstanbul Katılacaklar Listesi: PrimadonnaPrimadonna https://1000kitap.com/pyrzkrsk BengüBengü NigRaNigRa Tuğba DemirciTuğba Demirci özlemözlem https://1000kitap.com/melamethirkasi https://1000kitap.com/_Fatma_ Muzaffer AkarMuzaffer Akar https://1000kitap.com/NHR44 Necip G.Necip G. EzgiEzgi müphemmüphem mustafa tamer akdermustafa tamer akder MerveMerve https://1000kitap.com/1kitap1film1hayat https://1000kitap.com/JayGarrick Ebru InceEbru Ince Berna ŞahinBerna Şahin Fatma Zehra AksoyFatma Zehra Aksoy Emre cetinEmre cetin https://1000kitap.com/vysl1903 AyşeAyşe Fırat İnan SARIÇİÇEKFırat İnan SARIÇİÇEK Mehmet Y.Mehmet Y. https://1000kitap.com/Berfin924 Kaan Ö.Kaan Ö. https://1000kitap.com/mtkaragol https://1000kitap.com/sevilayyoztrk ibrahim terziibrahim terzi GaleyanGaleyan
Etkinlik
Metin Abi gelecek mı? Kulağımı çekecekti de merak ettim.:)
Off ...hakkaten !
Şunu söylemek isterim ki her geçen buluşmadan sonra iyiki 1000K üyesiyim ve iyi ki sizleri tanıdım diyorum ..eskiler ,yeniler hepiniz sayesinde yine çok keyifli bir gün geçirdim :) isim isim çok sevdiklerim ,yeni tanıyıp ismini aklımda tutamadıklarım,yüzünü görmeden dost olduklarım :) ömrünüz'e bereket .. :)
1000K üyesi olduğum ve sizleri tanıdığım için inanın çok mutlu oldum:)değerli arkadaşların lezzetli bilgi,görüş ve sohbeti günümü bereketlendirdi.teşekkür ediyorum iyi varsınız:) hayırlı geceler
Mustafam:) Nigracim güzel isimler. Şimdiden iyi güzel bol muhabbetler.
Mustafam gardaşım benim keşke keşke keşke tanışmayı çok istiyorum ama nasip bakalım ne zamana. Söylerim tabi. Kendinize iyi bakın cümleten selamlar
Rahatsızlandığım için katılamıyorum. Üzgünüm.
Selamlar yoldayım.
Yeraltına girmeye hazır mıyız? Son 4... Pazar günü hava durumu. i.hizliresim.com/3EWG65.jpg Hadi yine iyiyiz :) Avrupa yakasından gelenler yine yolculuğun keyfini çıkaracak. Vapurda çay simit :)