Kitaplarla 5-4-3-2-1 :p
En sevdigim 5 kitap Martin EdenMartin Eden Kurtuluş ProjesiKurtuluş Projesi Silahlara VedaSilahlara Veda On İçimdeki KatilOn İçimdeki Katil Ölüm Beni Bulana DekÖlüm Beni Bulana Dek Okuma listemde olan 4 kitap ŞampiyonŞampiyon cok merak ediyorum SupernovaSupernova KindarKindar Bülbülü ÖldürmekBülbülü Öldürmek yıllardır listemde Önermekten asla vazgeçmeyeceğim 3 kitap CinderCinder (tüm seri kefilim) Ölüm Beni Bulana DekÖlüm Beni Bulana Dek Akhilleus'un ŞarkısıAkhilleus'un Şarkısı Son zamanlarda okuyup tam puan verdiğim 2 kitap Kurtuluş ProjesiKurtuluş Projesi Ölüm Beni Bulana DekÖlüm Beni Bulana Dek Şu anda okuduğum kitap ParamparçaParamparça

sena

@mayers
Kitaplarla 5-4-3-2-1 akımı!!
En Sevdiğim 5 Kitap Hasatta GündoğumuHasatta Gündoğumu Kargalar MeclisiKargalar Meclisi Gece YıldızıGece Yıldızı Titan’ın LanetiTitan’ın Laneti One Piece 1. CiltOne Piece 1. Cilt (manga da sayılır umarimm😽) Okuma Listemde Olan 4 Kitap Akhilleus’un ŞarkısıAkhilleus’un Şarkısı İfritİfrit Haşhaş SavaşıHaşhaş Savaşı Athena'nın İşaretiAthena'nın İşareti (En cok okumayı beklediklerim bu dördü sanırım) Önermekten Asla Vazgeçmeyeceğim 3 Kitap Kargalar MeclisiKargalar Meclisi Hasatta GündoğumuHasatta Gündoğumu Lordlar ve VarislerLordlar ve Varisler Son Zamanlarda Okuyup Tam Puan Verdiğim 2 Kitap Titan’ın LanetiTitan’ın Laneti Hasatta GündoğumuHasatta Gündoğumu (tam olarak son zaman değil ama ikisinin de incelemesine baya özendim) Şuanda Okuduğum Kitap Labirent SavaşıLabirent Savaşı (ilk fırsatta alıp baslayacagim biraz pdften basladim ama oradan devam edemeyecek gibiyim tam sayılmaz ama yine de boş kalmasın)
·2 alıntı·
Ölüm beni bulana dek o kadar iyi mi AYY MERAKIM DAHA DA ARTTİ PERCY JACKSONDAN SONRA ONA BASLİYORUM O ZAMAN
sisi
senasena gerçekten bende sampiyonu okumak istiyorum ama sanirm yazlilardan sonraya atcam🥲
Şampiyonu her gördüğümde heyecanlanıyorum OKUU😭🙌🏻 sonu beni duygudan duyguya sokmuştu😭💞🫂
sisi
COK MERAK EDİYORUM 🫠