Biz bu "tuģlayı" okuruz diyen gelsin :))
Aralık "tek kitaplık " etkinlik :) Monte Cristo Kontu (2 Cilt Takım) Gülşah şirin "en cesur ":) https://1000kitap.com/nigrum_alba "canım kendim" :) Semih Doğan"artık çok geç_kaçamazsın" :) Salih "işaretler" :) https://1000kitap.com/nausicaa "bende dedim bu kız nerede?" :) özlem "barikat yoldaşı":) L Büşra A. "gülpembe'm " :) Pol Gara Yeşim Firûzan "gökyüzünde yalnız gezen yıldız" :) Liliyar "cezayir menekşesi" :) https://1000kitap.com/Armoni hoşgelmiş "Bolahenk" :) Elif "+1 cesur yürek" :) nneslihann "yollar bizimdir" :) NigRa"yaparsın sen :)kesseler acımaz :)" https://1000kitap.com/yasmin25"1383 ile bende varım diyo:) aslan aslan :)" Esther. Sema"Bozdum yeminimi " :)) Neslihan T."Şarkılarımın sahibesi" :)) elif"Net cevaplar en güzel cevaplardır" hoşgeldin :) Hakan"O bir Şövalye " :) https://1000kitap.com/yunusalparslan"yeni bir kardeş" hoşgelmiş :) https://1000kitap.com/Safpapatya"kim demiş geç kalmış diye" :) Feyza Elmalı "kendini sınamanın en güzel yolu klasikler " :) https://1000kitap.com/enderkasikci" yeni dostlar" :) Hilal Yıldız "Tam dağıldım diyorken" :) https://1000kitap.com/nodoubt "siyah" :) Fatih Karakaya "duble korkusuz":) füreya "topraklarında kitap yetişsin ' :) https://1000kitap.com/beydervis "memleketim,memleketim,memleketim" :)) Ve ben :) Ebru Ince
1K'nın cesur okurları, çıkmış olduğunuz bu zorlu ve çetin yolculukta hepinize başarılar diliyorum.
Teşekkürler hocam :)
Katılmak isteyenlerin dikkatine hizliresim.com/mMqG9V
O mevsimde okunmaz o :)
Abla 1 ay gec kaldım ama olsun, sonunda bitirebildim. Bence cok guzel bir kitapti, ama ara bolumlerin bu kadar gereksiz diyaloglarla uzatilmasina gerek yoktu. Her sey icin tesekkurler, okumayanlar da kıskansin baska bir sey demiyorum.
Ebru Ince
En azından bir klasik daha kütüphanede yerini aldı :)) sağol kuzum :))
Monte Cristo Kontu'nun İs Bankası basımı ne zaman çıktı ? İlk defa görüyorum.
Yeni çıktı :)
#38236789 monte cristo incelemem, etkinlik için teşekkürler ebru hanım
Ebru Ince
Ben teşekkür ederim :) Bizde bitirmeye uğraşıyoruz :)
:)))
İş kültür den çıkar çıkmaz ilk baskıyı aldım. Kitaplığımda her gün bana bakıp duruyor zaten. Bu bir işaret mı acaba
Ebru Ince
Bende bu gün aldım :) çocukken okuyup sevdiğim bir hikaye tabii 1500 sayfa değildi :) Nasılsa okunacak bence de işaret :)