Hakan Günday okuma etkinliği.
Merhaba değerli okurlar :) Günümüz edebiyyatının değerli yazarlarından olan Hakan Günday’ı okumayan kalmasın diyerek arkadaşım @Pouliche ile beraber okuma etkinliği yapmaya karar verdik. Siz de katılmak ister misiniz? • Etkinlik başlangıç tarihi: 15/01/2020 • Etkinlik bitiş tarihi: 15/02/2020 > Epub; pdf okumak isteyenler için kitapların linki: yadi.sk/d/qF82dkI2wi5B-A > Alıntı ve incelemeler için: http://1000kitap.com/gonderi/59888527 > Katılımcılar: 1. Nərmin QuluzadəNərmin Quluzadə 2. @Pouliche / PiçPiç 3. Ferimahh️Ferimahh️ / ZarganaZargana 4. MehmetMehmet 5. RonaaRonaa / PiçPiç 6. @gecmisolsun 7. AydanAydan / MalafaMalafa 8. @Eleven_ 9. https://1000kitap.com/yazarhkaratas / AzilAzil 10. ONURONUR / DahaDaha 11. @susturulmusdizeler_ 12. Özgür SağlamÖzgür Sağlam 13. @seyyah34 14. @homofloresiensis 15. Zeynep YağeviZeynep Yağevi 16. Rümeysa ÜstündağRümeysa Üstündağ 17. @Melatonin3mg / PiçPiç 18. SultanSultan 19. RABIARABIA 20. https://1000kitap.com/Defnemmsi 21. https://1000kitap.com/Mavinin_etkisi 22. MirayMiray / PiçPiç 23. @berdush 24. Veer Prataph SinghVeer Prataph Singh 25. SdfSdf 26. Büşra ToprakBüşra Toprak / Kinyas ve KayraKinyas ve Kayra 27. https://1000kitap.com/__Cizmelikedi 28. GiatrosGiatros / DahaDaha 29. Gülcan.Gülcan. 30. mehmet yıldırımmehmet yıldırım / Kinyas ve KayraKinyas ve Kayra 31. https://1000kitap.com/optipesimist / DahaDaha 32. ZeynepzeyZeynepzey / Kinyas ve KayraKinyas ve Kayra 33. Selen SevimSelen Sevim / MalafaMalafa 34. l̸͟͞a̸͟͞t̸͟͞i̸͟͞f̸͟͞l̸͟͞a̸͟͞t̸͟͞i̸͟͞f̸͟͞ / ZarganaZargana 35. ÖmerÖmer / Kinyas ve KayraKinyas ve Kayra 36. Sissy HankshawSissy Hankshaw / PiçPiç 37. NildaNilda / ZarganaZargana 38. @FatmaErarslan 39. D.D. / Kinyas ve KayraKinyas ve Kayra 40. https://1000kitap.com/Turan_yalcin / ZarganaZargana
Etkinlik
1.097 Gösterim
Arkaadaşlaar 33 34 numarayı alsanız diyorum? Bu düzensizlik çıldırtıyor beni. Sabahtandır takip ediyorum 35 e tamamlanamadı gitti bu
Küfür dimiyelim de :) 35 numarayı istediğinde azcık fenalık geçirdim :))
Bu vesileyle bende bir başlangıç yapmış olayım 😉
Tamam :)
Nərmin Quluzadə
Etkinlik bitmiştir arkadaşlar katılan herkese teşekkür ederim ☺️
Bu yorum görüntülenemiyor
Ya yemin ederim kitabı okuyacaktım, artık okumamaya karar verdim 😂😂10 dakika da bir anasayfamda 😂😂😂Hakan Günday ölse mezarında ters dönerdi yeminle 😂😂
Yıkıl karşımdan😂😂
Söz konusu Hakan Günday ve ben etkinliğe katılamıyorum malesef 🤦‍♀️