Belki bu, kapanan bir dönemdir hayatımda Bilmiyorum belki de hayatımdır kapanan
Sayfa 78·Kitabı okuyor
Şiir
Onuncu Söz
Mesela, der: “Bu haremim, ebedî bir âlemde, ebedî bir hayatta, daimî bir refika-i hayatımdır. Şimdilik ihtiyar ve çirkin olmuş ise de zararı yok. Çünkü ebedî bir güzelliği var, gelecek. Ve böyle daimî arkadaşlığın hatırı için her bir fedakârlığı ve merhameti yaparım.” diyerek o ihtiyare karısına, güzel bir huri gibi muhabbetle, şefkatle, merhametle mukabele edebilir.
Envar Neşriyat·Kitabı okudu
Her çiçeğin bir mevsimi, her kitabın bir zamanı vardır. Haziranın tadını yeni hikâyelerle çıkarın.
"Bu haremim, ebedî bir âlemde, ebedî bir hayatta, daimî bir refika-i hayatımdır. Şimdilik ihtiyar ve çirkin olmuş ise de zararı yok. Çünki ebedî bir güzelliği var, gelecek. Ve böyle daimî arkadaşlığın hatırı için herbir fedakârlığı ve merhameti yaparım."
Kendi hayatlarımızı yaşamaya...
"Benimkisi böyle bir hayat işte. Dibe çökmüş bir hayat. Bunun için ağır. Bunun için hüzünlü. Ama benim hayatımdır; benim, bizim hayatımız. Yaşanan bir hayat belki bir örnek olabilir. Belki duyan birinin işine yarar. Olur ya..."
Yapı Kredi Yayınları
Edebiyat
Mahrem bir gözyaşı Kefil olmuş dikeninden utanan güllere Anlatamam içimdeki telaşı Görücüye çıkmış ruhsuz kefenlere Bu aşktan geriye kalan Kirpiklerin, çiy tanesi ve Mizân Hayatımdır boşlukta çırpınan Benim namazımdır on sekiz bin alemde kılınan
Sayfa 123·Kitabı okudu
Alıntı
Her yağmur damlasıyla doğada ağlayan, ıskalanmış hayatımdır. Günün hüznünü boş yere toprağa akıtan damla damla, sağanak sağanak yağmurda bendeki belirsizlikten bir şeyler var.
Sayfa 191·Kitabı okuyor
Alıntı