Kitap güzel bir aşk kitabıydı bana her ne kadar serili bir kitabın devamı vibeını verse de bence sadece okunulması için yapılmış bir önceki esere ait isim barındırıyordu sadece. Kitabı okuyacak olan kişilere tavsiyem kitap 3 kişi ağzından geçiyor o yüzden şaşırmayın. Karakterlerimiz Ellie,Magie ve Jo Marie . Bu 3 karakterlerimizden Jo Marie Gül Bahçesi Oteli’nin sahibi ve kendisi kaybettiği eşinin acısını yaşarken bir yandan da yakınında çalışan Mark’a ilgi duyup merak beslemekte. Ellie ise babasını hiç tanımamış baba özlemi çeken ve annesinin sürekli erkeklere karşı uyarmalarından dolayı doğruyu bulabileceğini umut edip kendini Tom adında bir gence kaptırır. Magie ise evliliğinde sıkıntı yaşayan evliliğini düzeltmeye çalışan bir kadın. Evliliğindeki problemleri düzeltmeye çalışırken daha büyük bir problemle karşılaşır ancak en sonunda o büyük problem evliliğinin çözülmesini sağlıyor. Kitap çok güzeldi,aşk kitabı ve mutlu son ile biten kitapları seven arkadaşlarımın okumasını tavsiye ederim.
Ah canım Debbie Macomber, yine yaptın yapacağını ... :)
Gül Limanı Oteli serisi; aşk, hüzün ve huzur karışımını muhteşem bir şekilde barındırıyor. Çok sevdim!
Her Debbie teyzemin kitabını bitirdiğim de ben hem gülümsüyorum , hem de üzülüyorum bir kitabı daha bitti sonlara yaklaşıyorum diye...
Gül Limanı Otelinde yine yeni konuklar ve onların yaşamlarındna kesitlerle nefis bir hikaye çıkmış ortaya ...Roy ve Maggie nin evlilikler ve kendılerini sorgulayarak bu evliliğe nasıl sarıldıklarını, Ellie'nin Facebooktan tanıştığı Tom ile ilk defa görüşmesi ,heyecanı ve onu bekleyenyaşamına dokunacak bir süpriz ile karşılaşmasını , ve elbette Jo Marie ve Mark'ın komşuluk ilişkilerini , ve aralarında ki gitgide güçlenen bağını okuyacaksınız.... Yine şahane idi.. her karakter her hikaye çok keyifliydi. serinin son kitabını heyecanla okuyacağımdan eminim
Aşk MektuplarıDebbie Macomber · Epsilon Yayıncılık · 2016270 okunma
Kitap her zaman ki gibi kadın hikayelerinden oluşuyor.
Kitap eşini kaybettikten sonra Sedir Koyunda küçük bir pansiyon işleten Jo Marie nin pansiyona gelen müşterilerinin hikayelerinden bahsediyor. Her zaman ki gibi hiç yormayan , zorlamayan , umut veren bir kitap. Yazarı çok seviyorum, yeni yıl yaklaşırken de yeni yıl temalı kitaplarını okumaya bayılıyorum.
Sizler de sakince okuyacak bir şeyler arıyorsanız kesinlikle okumanızı tavsiye ediyorum
Aşk MektuplarıDebbie Macomber · Epsilon Yayıncılık · 2016270 okunma
Boş zamanımda ve biraz daha anlaşılması kolay kitaplar okumak istediğimde Debbie Macomber kitaplarını okumayı seviyorum. Yazar günlük sorunları değişik bir tarz ile ele alıyor. Rose Harbor serisinin çevrilen üçüncü kitabı Aşk Mektupları. Olaylar yine Gül Limanı Oteli'nde geçiyor. Ana karakterler Joe Marie ile Mark Taylor arasındaki ilişkiyi ve Joe Marie'nin eşinin son mektubu ile farkına vardığı gerçekleri okuyoruz. Yanı sıra yine otele gelip otelde huzur bulmak isteyen insanların hayatlarını da kitapla birlikte keşfediyoruz.. Yine Macomber tarzı, anlatımı kolay ve akıcı bir kitaptı. Rahatlamak ve boş zamanları değerlendirmek için okunur.
Aşk MektuplarıDebbie Macomber · Epsilon Yayıncılık · 2016270 okunma
Gül Kimanı Oteli serisinin üçüncü kitabı olan Aşk Mektupları da bitti.
Kocasının ölümünün ardından Sedir Koyu'na yerleşen Jo Marie bu kitapta hem Mark'ın telkiniyle, kocası Paul'ün kendisine yazmış olduğu son mektubu okur, hem de Mark'ın bilinmeyen yönlerini bulmaya kararlıdır ve araştırmak ister, Mark da bilinmeyen yönlerinin ortaya çıkmasını istemez ve tatlı dille araştırmamasını söyler. Jo Marie'nin ailesi bir akşam yemeğe gelmeyi düşünmektedirler , Jo Marie başta anne ve babası olmak üzere ailesiyle Mark'ı tanıştırmak ister fakat Mark bunu reddeder.
Gül Limanı Oteli'nde kalan misafirlerden Roy ve Maggie ikilisi ise evliliklerinin bitmek üzere olduklarını anlarlar , ikisi de birbirini kandırmaya çalışmıştır, ikisinde de ağır bir suçluluk psikolojisi mevcuttur, aslında birbirlerini çok sevmektedirler, hatta Maggie , Roy'un kendisine okuldayken yazmış olduğu aşk mektubunu da getirmiştir yanında. Roy ve Maggie 2 çocuğunu ailelerine bırakıp keyifli bir haftasonu kaçamağı yaparak oteli ve çevresini gezerler, -Seattle yeraltı şehrini çok merak ettim belirteyim- bir gezi esnasında Maggie kendisini kötü hisseder ve Roy'a çaktırmamaya çalışır ve sonrasında çok güzel bir hikayeye doğru yelken açarız.
Gül Limanı Oteli'nde kalan diğer misafirlerden Ellie ise Facebook üzerinden tanıştığı Tom ile buluşmaya gelmiştir ve üzerindeki çekingenliği atmak istiyordur. Babasından küçük yaşta boşanıp ayrılmış olan annesi ilk başta korumacı davranıp karşı çıksa da onun artık büyük bir genç kız olduğunun farkındadır, gene de aklı hep kızı Ellie'dedir. Bir gün tekne gezisi sırasında büyük bir sürpriz yaşayacaklardır ve bir anda hiç beklenmedik bir hayata sahip olacaktır.
Gülümseten betimlemeleri, diyalogları ve masalsı anlatımı ile karakterlerle bağ kurduran ve sanki o Gül Limanı
Aşk MektuplarıDebbie Macomber · Epsilon Yayıncılık · 2016270 okunma
Serinin 3. kitabını da bitirmiş bulunuyorum. Aşk Mektupları kendini okutan, karakter seçimi olsun ve olay örgüsü olsun daha çok beğendiğim bir kitap oldu. Mark'ın gizemi de çözülmeye başlıyor (şükür:). Diğer kitabı merakla okuyacağım.
Kitabın adı:Aşk Mektupları
Yazarın adı:Debbie Macomber
Okuyanın adı:Nezaket Topal
Sayfa sayısı:360
Jo Marie Rose kocası Paül Afganistanda öldükten sonra Sedir Koyuna gelip orda bir butik otel işletmeye başlamıştır kocasını unutamamıştır hergün onun kazağını akıp onunla konuşmakta ve kokusunu almak için kılmamaktadır ve birgün artık kocasının kokusunu alamadığını fark etmiştir çünkü otelin tadilatı ile uğraşan Mark Taylora ufaktan ufaktan ilgi duymaya başlamıştır ve bu ilgi karşılıksız değildir fakat Mark hep ters ve inkâr edicidir amaaaaaa...... Günlerden birgün Mark dayanamaz ve aşkını itiraf eder. Ve bu itiraftan kısa bir süre sonra Mark Sedir Köyünü terk eder nereye ve neden gitmiştir....
Aşk MektuplarıDebbie Macomber · Epsilon Yayıncılık · 2016270 okunma
Debbie Macomberın Gül Limanı serisinden olan bu kitap yine yazarın diğer eserleri gibi sade ve akıcı bir dille yazılmış. Zaman geçirmek için iyi bir alternatif.
Aşk MektuplarıDebbie Macomber · Epsilon Yayıncılık · 2016270 okunma
Amerikalı aşk romanları ve çağdaş kadın kurgu yazarıdır. 6 romanı TV filmine, Cedar Cove roman serisi ise yine aynı adlı bir televizyon dizisine uyarlandı.
Disleksik olan Macomber sadece lise mezunudur. İlk yazıları kiralık bir daktiloda evinin mutfağında yazdı. Bir taraftan beş çocuğunu büyütürken yazar olmaya karar verdi. Yazdıklarını yayıncılar defalarca reddetti en sonunda serbest zamanlı bir magazin işi buldu.
Katıldığı bir yazar konferansında yazdığı yazılarından biri Harlequin Enterprises'ın bir editörü tarafından toplum önünde eleştirilmek üzere seçildi. Editör romanını yırttı ve ona da fırlatıp atmasını tavsiye etti. Macomber ilk fırsatta Heartsong adlı aynı romanı Harlequin'in rakibi Silhouette Books'a gönderdi. Silhouette romanı olan kitabı satın aldı ve bu kitabı Publishers Weekly tarafından incelenen ilk aşk romanı oldu.
Starlight, şimdi Harlequin'e ait olan Silhouette Special Edition romantizm serisinin bir parçası olarak yayınlanan romanlarından ilkiydi. Macomber, Silhouette ve daha sonra da Harlequin için aşk romanları yazmaya devam etti. 1988'de Harlequin, Macomber'dan Donanma serisi olarak bilinen bir dizi birbirine bağlı hikaye yazmasını istedi. Çok geçmeden, yılda iki veya üç roman yazmaya başladı. 1994 yılına gelindiğinde, Macomber tek başlıklı romanlar yayınlamaya başladı. İlk ciltli kapağı 2001 yılında piyasaya çıktı.
2002 yılında Macomber, daha çok kadınlara ve onların arkadaşlıklarına odaklanan kitaplar yazmak istediğini fark etti. Thursdays at Eight, geleneksel aşk romanından çağdaş kadın kurgusuna ilk çıkışıydı.
Macomber'in romanları hikayenin mesajını iletmeye odaklanır ve ayrıntılı betimleyici pasajlar içermez. Kadın kahramanları iyimser olma eğilimindedir ve "hikayeler, okuyucuda bir umut duygusu ve mutlu bir beklenti bırakacak şekilde çözülür." Macomber, Hristiyan inançları nedeniyle kitaplarında cinsellik içeren ayrıntılara yer vermese de, şehvet barındırır.
Kitapları dünya çapında 170 milyon kopyadan fazla satmıştır.