Klasik bir aşk hikayesi olmakla beraber kendine güvenip risk almanında ne kadar önemli olduğunu gözler önüne seriyor çok etkilendimmi hayır ama okurken sıkılmadım :)
Düğün HediyesiBella Andre (Lucy Kevin) · Arkadya Yayınları · 2013401 okunma
Kış günlerinde bir bardak kahve eşliğinde yüzünüzde bir gülümsemeyle okunabilecek bir kitap :)
Hayatın tatlı telaşı, üzüntüler, düşüşler ve çıkışlar, hayata tutunma çabası ve tabikide aşk…
Kitap hayatın içinden geliyor ve herkesin benzer bir dönemden geçtiğini, zorlukların temelinde kendimizin yattığını , bakış açımızı değiştirerek hayata daha kolay sarılabileceğimizi hissettiriyor.
Herkese merhaba
Julie girdiği bir yarışmada ünlü şef ve eleştirmen Andrew 'un yaptığı eleştiri ile restaurantını kapatmak zorunda kalmıştır. Teyzesinin tavsiyesi ile ünlü bir düğün mekanı olan Rose'un Köşkü'nde geçici olarak işe başlar. Kalıcı olabilmek için gelin ve damadı etkileyebilecek bir mönü hazırlamalıdır. Fakat tadım için karşısında damadın kardeşi ünlü şef Andrew'i görür. Bakalım bu sefer Julie'nin yemeklerini beğenecek mi? Peki bu nefret aşka dönüşecek mi ?
Bir oturuşta bitirebileceğiniz sizi yormayan sıcacık bir hikaye. Sayfa sayısı az olmasından konu çok hızlı ilerledi, daha uzun olmasını isterdim. Julie'nin mücadelesi ,kendine güveni ve risk alması güzeldi. Ben sevdim ama diğer Arkadyalar gibi değildi . Beklenti içinde okumazsanız tat alabileceğiniz bir kitap.
Düğün HediyesiBella Andre (Lucy Kevin) · Arkadya Yayınları · 2013401 okunma
aşk tesadüfler sever ve zorluklarla karşı sabırlı olmak gerekr. ktabı sevdm. ve tavsye ederm. restorenı şef yüzünden kapatıldıktan sonra br düğün organzyonu şrketnde çalışmaya başlayan jule. daha sonra br düğün organzyonuna büyük görev alır ve şansa bakın k o kş resteronı kapatan andrew ve daha br sürü tesadüf. aşk tesadüfler sever. :d
Düğün HediyesiBella Andre (Lucy Kevin) · Arkadya Yayınları · 2013401 okunma
Bazı güzel mesajlar verdiğini düşündüğüm bu kitabı genel anlamda baktığımda severek okudum fakat özellikle hoşuma giden iki detayı oldu. İlki, Julie'nin katıldığı yemek yarışması ve bu yarışmanın sonucuydu. Bu yarışma klasik bir şekilde sonlansaydı kitaba dair bir şeyler eksik kalırdı bence. İkincisi ise Andrew'in ailesiyle ilgili kısımdı. Hani bir aile çocuğunun mesleğini beğenmez ve bunu sık sık dile getirir fakat sonra başkarakterimiz bunun ne kadar yanlış olduğunu söyleyince tüm aile bir anda çocuklarına saygı duymaya başlar ya, bu kitapta o durum yoktu işte. Evet, Julie Andrew'in ne kadar yetenekli olduğundan bahsedip onu savundu. Ama sanki sihirli bir değnek değmişcesine bir anda Andrew'in ailesinin fikirlerini değiştiremedi. Bu da gayet gerçekçi ve inandırıcıydı.
Kitabın sayfa sayısı az olduğu için ikilinin aşkı da çok çabuk başladı fakat aralarındaki samimiyeti hissettirebildikleri için bu durum gözüme batmadı.
Düğün HediyesiBella Andre (Lucy Kevin) · Arkadya Yayınları · 2013401 okunma
Restoran sahibi olan Julie, Ünlü şef Andrew’un yazmış olduğu eleştiri sonrası restorantı kapanmıştır. Rose’un Köşkü’nde teyzesinin yerine ile başlayan genç kadının ilk düşün yemeği tesadüfe bakın ki bu ünlü şef Andrew’un kardeşi çıkıyor ve düğünü planlayan kişi de Andrew’dur.
Çok yetenekli ama sınırları dışına çıkmaya korkan bu şefi Andrew nasıl ikna edip onu başarıları konusunda uyaracaktır?
Ve tabikii bu ikili arasındaki kaçınılmaz son, aşk.
Basit anlatımlı, tahmin edilenilir çerezlik bir kitap.
Vee yine farklı bir bakış açısı ile aşk, düğün telaşı arasında doğan taze bir aşk. Konu mükemmel ben beğenmiştim kendimi içinde kaybettiğim karakterleri yaşadığınız o eşsiz tat. Bu kitabı aslında çok isteyerek almamıştım hayal kırıklığına uğrarım diye çok fazla yüksekte tutmadım hedefi ama beni yanılttı. Onulması gereken kitaplar arasında olmalı diye düşünüyorum.
Kitabın adı: Düğün Hediyesi
Yazarın adı:Lucy Kevin
Okuyanın adı: Sıdıka Topal
Sayfa sayısı:153
Jülie Delgado ünlü bir düğün mekanı olan Rose'un köşkünde geçici olarak işe başlar. Julie hazırlıklara başlar damat ve gelin çok sevecekler diye çok mutludur mönüsünü sunar fakat gelin ve damattan önce damadın ünlü bir şef olan kardeşi tadar ve beğenmez. Jülide hayal kırıklığına uğrar amaaaa damadın kardeşi Andrew ile aralarında aşk başlar araya zorluklar girsede aşk üstün gelir. Bu arada yemek işi bir türlü çözüme ulaşmamıştır.
Jülie değişik bir fikir öne sürer. Seyyar yemek arabalarını düğün mekânının her tarafına yerleştirirler. Herkes istediği yemeği alıp yer.
Yemek işi çözülmüştür ya aşk işi ne olmuştur sorunlar çözülecek mi mutlu olacaklar mı....
Düğün HediyesiBella Andre (Lucy Kevin) · Arkadya Yayınları · 2013401 okunma
Restoranını ünlü şef Andrew'nin eeleştirisi yüzünden kaybeden Julie bi düğün organizasyon şirketinde geçici olarak çalışmaya başlar. Şansına da ünlü şefin erkek kardeşinin düğünü de Julie'nin çalıştığı yerde olacaktır.. Tam oku - bitir tarzında :) zaten 160 sayfa. Fazla beklentiye girmeden kafa dinlemek için okunabili..
Lucy Kevin ismiyle de kitap yazan Bella Andre , New York Times çok satan aşk romanlarının sahibidir. Evli ve çocukları olan yazar kitap çalışmalarını sürdürmektedir.