Perfectly Imperfect #3

9781961423060
İngilizce

2023 64. kitabı
Okunma: 24 Temmuz 2023 22:42
Babası öldürülen ve babasını öldüren mafyayla evlenmek zorunda bırakılan Angelina sevkiyat kamyonuyla kaçar. Baskın yapıp kamyonu havaya uçurmak için gönderilen Sergei de kızı oradan kurtarıp evine götürür. Angelina kimliğini gizlemeye çalışsa da Sergei onu tanır ve gerçekleri söyleyene kadar onu bırakmamaya kararlı.. Sergei 14 yaşında islah evinden alınıp özel harekatta yetiştirilmiş bir suikastçı. Kafadan kontak olmasıyla seride en çok merak ettiğim karakterdi. İkonik adamım o kadar mükemmeldi ki seride çıtayı artık kiminse aşacağını sanmıyorum. 71 yaşlı yardımçısı Felix'le olan atışmaları ayrıca keyifliydi. Felix tam bir ispanyol çakısı gibi suç işleri, ev işleri herşeye yetişir. :D Bide kitapta Az'dan bahsediliyor ki onun kitabı var mı bilmiyorum ama yaptıklarıyla merak listeme girdi kendisi. Bu kitapta aksiyon ve espri dozu daha yüksekti o yüzden yine favori ibremi bu kitaba kaydırıp mutlaka okuyun diyorum. · ⋆
Saklı Gerçekler
2024 27. kitabı
Okunma: 27 Mart 2024 01:45
Herkese Merhaba, Kusurlu kusursuz serisinin 3. Kitabıda bittirdik. Güzeldi, beğendim ama hala favorim 2. Kitaptır. Normalde 7 puan verecektim ama yazarın ve sergie için 1 puan fazla verdim, kıymetimi bilinsin lütfen haha :D Sergie ilk iki kitapta çok merak ettiğim bir karakterdi. Kendisinden beklediğim psikipotlığını gösterdi gerçekten, karakter olarak baya beğendim ama hikaye olarak baya beklentimin altında kaldı diyebilirim. Kadın karakter için pek bir şey söyleyecek bir şey yok... çok yavan- basit bir karakter olmuş. Sergie ile uyumlarıda eh işteydi. Sergie için çok iyi bir kadın karakter yazılabilirdi ama hadi neyse... Neva kitaplarını gerçekten cok kısa ve olayları cok cabuk bittiyor. İlk 2 kitapta cok gözüme batmadı , hatta cok yerinde gelmişti ama bu kitapta olmamış malesef.Sergie neden böyle olduğuna dahil detaylı bir bölüm olması gerekıyordu, geçmişini okumak ısterdim. Sonra kıza olan bir andaki bagımlılığı aşırı cringe olmuş, sacma buldum yani neyine bir anda bu kadar bağlanabilirsin anlamadım. Olayları bu sefer cok fazla hızlı yazmış hele son daki olaylar gitti, kaçırıldı hop geldi kurtardı ve kitap bittii. Aynen böyleydi. Çok iyi detayla yazılsa aşırı iyi bir kitap olabilirdi. Yine iyidi asla kötü değil ama bana yetmedi bee :D Sergei karakteri aşırı sevdim ama cok iyidi. Smut sahneler ise eh işteydi. Kızı sevmedim ya ben onunda kıtaba cok etkısı olmuş yani, tek özelliği olmayan bir karakter olmuş. Hayalimde canladıramadım bile devamlı 40 kg olduğu ve boyu kısa oldugunu belirttiler, kafamda devamlı cocuk gibi bir şey hayal ettim, iki karakteri cok birbirine yakıştıramadım. Baya yardırdım ama ben takıldım bazı şeylere, dediğim gibi kitap bütün halinde bir cok kitaptadan daha guzeldi. Tabikide tavsiye ediyorum :D seriye devamkeee
1000k
·264 syf.·
2024 97. kitabı
Tam bir komfort yazar Neva. Kafa dağıtmak, keyif almak için birebir, kalemini gerçekten sevdiğim yazarlardan. Kolay ve hızlı okunuyor olması güzel. Kitapların sayfa sayısı az olaylar çok fazla derinleşmeden nihayete varıyor. Eksik kalan bir şey olmuyor kitap sonunda ama insan daha fazla şey okumak istiyor. Sergei, önceki iki kitapta gerçekten merak uyandırmıştı. Bu kitapta onu tanımak güzeldi, içten içe bu kadar espirili biri olduğunu kim bilebilirdi :) Roman ile olan dialogları çok güzeldi. Biraz daha sayfa olsa asla hayır demezdim ama Neva Altaj öncekilerde olduğu gibi yine soru işareti bırakmadan keyifle okutturdu.
Kitap Yorumu
2024 80. kitabı
Okunma: 27 Haziran 2024 23:01
Sergei merak ettiğim bir karakterdi. kitaba seveceğime inanarak başladım ve ilk bölümlerde sevdiğimi de düşünmüştüm fakat bu da olmadı, isteklerimi karşılayamadı. fırsat bulamayıp birkaç gün hiç bakmadığım için sanırım sonrasında kitabı bitirmem çok güçtü benim için. akıcı bir dili olsada bir yerden sonra çok zor okudum. kadın karakteri de sevemedim ya ben güçlü kadın okuyacağımı düşünmüştüm ama sürekli tokat yemesi, bayılması gibi şeyler hoşuma gitmedi. kitap hakkında daha olumsuz bir sürü şey yazabilirim ama çok uzatmayacağım yazarın benlik olmadığına karar verdim artık, bana o duyguları geçiremiyor. sürekli smut yazmak yerine hislere önem verse çok sevdiğim bir kitap, seri olabilirdi ama bayıyor beni. dördüncü kitap beni hiç kendine çekmedi muhtemelen seriye devam etmeyeceğim ama bir karakter ilgimi çekerse aniden başlayabilirim de belli olmaz. önereceğim bir seri değil ama sevenleri de var bir bakabilirsiniz belki siz seversiniz.
Saklı Gerçekler
2025 19. kitabı
Okunma: 23 Şubat 2025 01:57
Aslında serinin şimdiye kadar en sevdiğim kitabı bu oldu ve son 50 sayfaya kadar 8 puan vermeyi düşünüyordum ama kızın yaptığı o son salaklık çıldırttı beni CİDDİ MİSİN diye bağırmak istedim. Bu son salaklığı saymazsak çok güzeldi. Sergei ilk kitaptan beri merak ettiğim bir karakterdi, onu seveceğimi zaten biliyordum ama artık serideki favorim olduğundan ve bu serideki hiç kimsenin yerini alamayacağından eminim. Bebeğim, mükemmeldi o. Yaralı, güzel seven, biraz kafadan gidik, merhametli, sevdiğine kıyamayan ve MOTORLU biri. Evet motoru da var:) aşığım aşık. Angelina'yı da son 50 sayfa dışında sevdim. Sergei ile uyumları mükemmeldi bence. Kitapta iki yeni karakterin ismi geçti, Az ve Kai. İkisinin hikâyesini de çok merak ediyorum ama şunu söylemem gerekiyor yazara; abla sen 3. kitapta Az'dan bahsedip neden adamın hikâyesini 7.ye kadar erteliyorsun? Tamam 4 olmadı da 5 olsaydı bari:( Genel olarak güzel bir kitaptı, ilk ikisinden daha çok beğendim ve Sergei kesinlikle favorim. Sonraki kitaplarda hangi erkek karakterlerin geleceğiyle ya da hangisinin ne kadar mükemmel olduğuyla ilgilenmiyorum, Sergei. Sergei. Sergei. <333 Bu kadardı söyleyeceklerim. Akıcı güzel bir seri ama üst üste 3 gün 3 kitap okuyunca biraz ilgimi kaybeder gibi oldum, sonraki kitabı da okuyup bu seriyi 'Rs kurtarıcıları' olarak bir köşeye kaldırırım büyük ihtimalle. Herkese iyi okumalar. <3
2024 111. kitabı
Sergei; Rus mafyası Pakhan'ının kardeşi ve ekibin deli fişeği. O bir eski asker... O bir keskin nişancı... O bir ölüm makinesi... Ama en seksi özelliği kafadan kontak olması Sergei'ye bir görev verin ve ardından ortalığı havaya uçurmaması için ya da işinize yarayan bir adamı öldürmemesi için dua edin... Pakhan'ın, Sergei ve Mikhail'e verdiği bir uyuşturucu tırını patlatma görevinde, tırda bir kız olduğu istihbaratını alan ikili kızı tırdan çıkarır ve görevi tamamlar. Ama kızı kollarına aldığı andan itibaren onu koruma içgüdüsü ile dolan Sergei kızı kendi evine götürür ve tedavi sırasında bile kızı kimseye bırakmaz. Angelina Sandoval; Meksika'nın en büyük üç kartelinden birinin lideri olan Manuel Sandoval'ın kızı... Babasının iş yaptığı adamlardan biri olan Diego, babasını kendi evlerinde öldürmüş ve Angelina ile evlenip, tüm iş bağlantılarınıda ele geçirmek ister. Bu yaşlı bunak ile evlenmek yerine ölmeyi göze alan Angelina, dadısının yardımı ile kaçar ama Rus mafyasının en manyak adamının eline düşer. Hem de hakkında birbirinden korkunç şeyler duyduğu adamın. Ama kimse onun bu kadar yakışıklı olduğundan bahsetmemişti... Serinin ikinci kitabını çok sevmiştim. Neden mi? Çünkü Mikhail abimin, Bratvadaki görevi efsaneydi. Kendimi onun veliahtı ilan edeli çok olmamıştı. Ama yine de Sergei'nin en sevdiğim karakter olacağını daha en baştan biliyordum. Silahlar ile oyuncak gibi oynayan bir adamı kim sevmez ki eski görevinden kalan bazı kusurlu ve tehlikeli yanları var ama Angelina'nın sesini duyması ile gerçek dünya ile kopardığı bağlantıları yeniden kurması şahaneydi. Angelina yerine o an başkası etrafında olsa saniyeler içinde o kişiyi öldüreceğini ne ben söyledim ne siz duydunuz. Bu kadar sorunlu ve manyak birinide anca ben severdim siz bir de KÜÇÜK TİLKİ 'sine
Kitap Yorumu
2023 34. kitabı
Okunma: 25 Ocak 2023 17:07
Kitap aşırı derecede bir heyecanla başladı. Angelina'nın mafya babasıdır ama işinde doğru düzgün bir iş yapıyordur ama babasına en yakın arkadaşı tarafından ihanete uğrar ve öldürülür. Adamı öldürdükten sonra şerefsiz Angelina'yı kaçırıp evlenmeye zorlar. Neyse ki kızın evdeki bakıcısı bir sevkiyat olacağını bildiği için o arabaya bindirir kaçmasını sağlar. Sergei manyak filandı ama ben kendisini baya sevdim. Kızla aralarında ki kimya da gayet güzeldi bahsetmeye gerek yok okuyun arkadaşlar.  O bu değilde bir önce ki kitapta ve bu kitapta Nina bir doğum yapmadı çocuklarını merak etmeye başladım ama.
2024 19. kitabı
Okunma: 16 Şubat 2024 12:45
Benim için serinin favori kitabıyla karşınızdayım. Ben biraz manyak sevdiğim için bu kitap tam bana göreydi. Ve önceki kitaplara göre daha duygu yüklüydü. İkilinin arasındaki bağ falan güzel işlenmişti bence. Ve bu kitap fazlaca aksiyon içeriyor. Soluksuz okudum. Kısacık bir kitapta her duyguyu tadıyoruz. Kızımız Angelina'nın bu camianın içinde doğması bizim için bir artıydı. Ben böyle olmasını daha çok seviyorum. Kız bütün olanları normal karşılıyordu ndkdjdk Sadece adamın travmalarını ve sürekli atak geçirmelerini kadın çok güzel karşıladı ve bu travmalar ilerledikçe kadının cinsellikle adamı kendine getirme olayı ndjdjdk Tamam imkamsız değil olabilir ama keşke bir akıl hastanesine falan kapatsaydık adamı normal biri değil çünkü az şeyler yaşamamış, Etrafa tehlike saçıyor. İlk iki kitap evli mutlu bitti hatta ilk kitapta Nina hamileydi falan ama bu kitabın çocuklu bitmesini istemezdim. Ve son kısımda okuduğumuza göre ataklar devam ediyor çocuk için çok güvenli mi bilemedim. Neysee genel olarak soluksuz okudum ve serideki favorim bu. 4/5
2022 391. kitabı
Okunma: 08 Aralık 2022 20:18
Serinin 3.cü kitabı yine şahane bir çift ile devam ediyor :D Kadın nefis yazmış bu çiftleri kitapların bazı yerlerinde gülüyorsunuz bunda arada kahkaha attım . Bratva'nın suikast işlerini yapan ayrıca Roma'ın yani Phakan'ın üvey kardeşi Sergei ile Meksika cartellerinden birinin başının kızı anlatılıyor burada . Sergie ilk kitaptan beri büyük sıkıntıydı çünkü tam bir manyak olarak anlatılıyor şahane iş yapıyor ama kontrol edilemiyor . Çocuktan alınıp özel eğitim görmüş ordu için katil olarak yetiştirilmiş fakat bir noktada ipler kopmuş adamın . Arada katatonik durumlara giriyor cinnet olunca kimi öldürdüğü belli değil kasaba dönüyor falan . Yanında onu ordudan tanıyan sağ kolu gibi yaşlı bir yardımcı var onla yaşıyor tüm kitapta ikisinin diyaloglar şahaneydi bakın :D :D Angelina babası istisna düzgün bir mafya patronu olan gayet becerikli akıllı cin gibi tatlı bir hatun . Babası kumpas kurulup farklı çete tarafından öldürülüyor ve kızı düşman çete patronu karı olarak alacak .Evdeki bakıcısı sayesinde İtalyan Mafya grubu için silah yüklenen ve yollanan kamyonla kaçıyor kız . Bu ekibe bizim Ruslar baskın yapıyor Sergie orada kızı kurtarıp kendine alıyor :D En güzel taraf kız bu ortamlara silah adam öldürme olaylarına inanılmaz aşina o yüzden ayılıp bayılıp salak saçma ahlaki sorgulamalar yapmıyor hiç :P Sergei güzel bir Rus Tanrısıydı kül sarısı saçları buz mavisi gözleri var 1.90 zayıf ama kaslı dövmeli leziz : D Yazar tüm unsurların doğru oranlarda olduğu hikayeler yaratıyor. Endişe, mizah, dram, gerilim.
2024 12. kitabı
Okunma: 28 Haziran 2024 17:04
Bu seri gerçekten benim için tam bir safe place. Yormadan, uzatmadan başlaması ve bitmesi çok hoşuma gidiyor. Gün içinde edit yapmaya mola verip geceleri uyumadan biraz okuyarak bitirdim. Özellikle yoğun günlere, haftalara ve aylara çok yakıştığını düşünüyorum. Sergei'nin hikâyesini de sevdim. Erkek karakterimizin geçmişte yaşadıklarını öğrendikçe gerçekten üzüldüm, Angelina'nın Sergei'ye olan yaklaşımı da içimi sıcacık yaptı. Yan karakterlerin de kurguya dahil olduğu kitapları çok seviyorum. Bu özellikle bir hayvansa daha çok hoşuma gidiyor. Sergei'nin köpeği Mimi ile olan her sahneyi çok sevdim. Şu an için seri sıralamasında ilk üç kitapta en beğendiğim ikinci kitap. Sonrasında bu, yani üçüncü kitap en sonda da ilk kitap yer alıyor. Bakalım dördüncü kitap ile bu sıralama değişecek mi?

Neva AltajYazar · 5 kitap
Neva Altaj, çağdaş mafya romantizmi türünde eserler veren bir yazardır. Edebiyata olan tutkusunu erken yaşlarda keşfetmesiyle başlamış ve bu tutkuyu profesyonel yazarlık kariyerine dönüştürmüştür. Yazar, eserlerinde okuyucularına hem romantik hem de gerilim dolu hikayeler sunarak, onları farklı duygusal yolculuklara çıkarmaktadır. Altaj, kariyerine devam ederken, yeni hikayeler ve karakterler yaratmayı sürdürmektedir.