MacLeods of Skye Trilogy 2

Monica McCarty
Şubat 2011
Koridor Yayıncılık
Orijinal Adı:
Highlander Unmasked (MacLeods of Skye Trilogy #2)
Sıralamalar

Maskesiz
2022 57. kitabı
Okunma: 16 Haziran 2022 00:06
Bir günde bittirdim , Aşırı beğendiğimden değil bitsin diye hemen okudum. Meg gercekten bazı davranışlarında tam bir maldı yani koca bulmam lazım ama onu istiyorum yok istemiyorum benim başkası ile evlenmem lazım diyerek tamımına 200 sayfa geçti . Erkek karakter ise ne istediğini bilmiyordu gereksiz drama girdi. Çok bekletiye girmemiştim zaten idare ederdi şimdi . 7 puan vermemim sebebi; son 100 sayfa için cook iyidi gercekten o sahneler son sayfalar nasıl akıp gitti anlamadım keşke başlarında öyle olaysaydı 10 puan verseydim. Tabikide tavsiye ediyorum.
Aşk
2025 1050. kitabı
Bir günde bittirdim, Aşırı beğendiğimden değil bitsin diye hemen okudum. Meg gercekten bazı davranışlarında tam bir maldı yani koca bulmam lazım ama onu istiyorum yok istemiyorum benim başkası ile evlenmem lazım diyerek tamımına 200 sayfa geçti . Erkek karakter ise ne istediğini bilmiyordu gereksiz drama girdi. Çok bekletiye girmemiştim zaten idare ederdi şimdi . 7 puan vermemim sebebi; son 100 sayfa için cook iyidi gercekten o sahneler son sayfalar nasıl akıp gitti anlamadım keşke başlarında öyle olaysaydı 10 puan verseydim. Tabikide tavsiye ediyorum.
Alıntı
MaskesizMonica McCarty · Koridor Yayıncılık · 2011289 okunma
Yine bir Monica kitabı ve yine beeen
2025 27. kitabı
Okunma: 31 Mart 2025 01:20
Yazardan okuduğum 13.kitab bundan da anladığınız gibi yazarın dilini seviyorum. Bazen fazla betimleme yapıyor ama olsun. Ama bir eleştiride yapmam gerekirse bütün kitapları aynı tarz, çiftlerin ilişki süreci vesayre. Çiftimiz ilk görüşde bir birlerini arzularlar ama bu arzuya karşı koymaya çalışırlar çünki engelleri var. Başrol erkeğimiz kendini tutar ama kızımız başdan çıkarır sonrası malum. İlk kız aşık olduğunu fark eder. Erkeğimiz kayb edince farkına varır. Veeeee hep bir yanlış anlaşılma olur bu yanlış anlaşılma çözüldükten sonra mutlu mu olurlar sandınız hayır başlarına biri musallat olur. En sonunda beladan kurtuldukdan sonra mutlu sona ulaşırlar. (Evli,mutlu,çocuklu) Buda böyle bir kitapdı ama keyifliydi gerçekten çiftin arasındaki o kimya elle tutulucak derecede geçiyor. Ortalama bir historical romance kitabı okuya bilirsiniz.
2024 12. kitabı
Aşkı, enerjisi, konusu geçmedi bana. Nasıl bir kafa ile yapıyorum bilmiyorum ama yazarın bir sürü kitabını alıp ısrarla sevmeye çalışıyorum ve her kitapta "Hayır, bana geçmiyor" deyip bir yenisini alıyorum. Sorun yazarda aslında ama, yenilip de güreşe doymayan pehlivan da benim.
Aşk
2020 90. kitabı
Okunma: 11 Mayıs 2020 09:13
Meg, klanının geleceği için, uygun bir eş adayı bulmak amacıyla annesiyle çıktığı seyahatte saldırıya uğrar. Tam herşey bitti dediği anda karanlıkların içinden kurtarıcısı ortaya çıkar. Alex, yenilmez bir savaşçı... Ve artık Meg'in kalbinin sahibidir... Tabii ikisi de henüz durumun farkında değildir Alex, yeni savaş stratejisi için planlar yapmaya çalışırken, sürekli karşısına çıkan inatçı güzel yüzünden kafası çok karışırken, kalbinin sesi ile görevi arasında kalacak... Aşk mı savaş mı? . Zorlu yolculukların, dere kenarında verilen molaların, kanlı savaşların ve Meg'in sürekli başına açtığı belaların ortasında aşk dolu bu macera ilgililerine tavsiyemdir der hepinize şimdiden keyifli okumalar dilerim, Kitapla Kalın, Evde Kalın, sağlıkla kalın
Bayıldım….Harika
2023 17. kitabı
Okunma: 27 Ekim 2023 00:00
Harikaydı…. Nefesimi tutarak okudum diyebilirim. Serinin ilk kitabı “ Asi “ ydi. Onu da beğenmiştim ama “ maskesiz “ bitirdi beni haycanın bir an durmadığı aşkın doruklarında yaşandığı bir romandı. Yazarın anlatımı çok iyiydi sıkılmadan akıcı bir şekilde okudum. Konunun tarihi gerçekliğe dayanar anlatılması da ayrı güzelde gerçek hayattada evlenip çocuklarının olması beni mutlu etti. Bu kitabın içinde ilk kitap daki roy ve isabelde arada vardı 3 çocuklarının olduğunu öğrenmem beni sevindirdi. Yazar iki kitabımda da beni kalemine hayran bıraktı ve bu yazarı okumaya devam edeceğim, diğer kitaplarını yavaş yavaş almaya başladım. Herkese tavsiye ederim. Bundan sonra favorim İngiliz değil iskoç lortları….:)
Edebiyat & Roman
MaskesizMonica McCarty · Koridor Yayıncılık · 2011289 okunma
Asi’yi daha çok sevmiştim.Alex’in sonuna kadar direnmesi yıldırdı biraz beni.Yani anladık intikam almak istiyorsun da söyle kıza sevdiğini beklemezse kendi bilir.Meg’i daha çok sevdim.Ne istediğini bilen,cesur bir karakterdi.
2013 23. kitabı
Okunma: 24 Mayıs 2013 00:00
Seri olduğunu bilmeme rağmen ucuz fiyata bulduğum için aldığım bir kitaptı.İlk okuduğumda zevk aldım ancak ikinci okuyuşumda baya sıkıldım. Ancak sonlara doğru olaylar başlıyordu keşke o olaylar daha en başta başlasaydı.
MaskesizMonica McCarty · Koridor Yayıncılık · 2011289 okunma
Yapma etme dedim dinletemedim.
2019 68. kitabı
Okunma: 14 Mayıs 2019 02:26
Adını telafuz edemediğim serinin ikinci kitabı olup garip bir şekilde beynimi yaktı. Yazar gereksiz derecede uzun tutmuş. Esas oğlanımız yine klişe bir şekilde kızı kurtarıyor ve kalbini oracıkta çalıveriyor. Tabi akıl durur mu yapıştırıyor cevabı. Evleneceksen zenginle evlen diyor. Ssk'sı, evi, arabası olsun. Birde her ay seni tatile götürsün diyor. Zaten babanın bir ayağı çukurda, kardeş desen küçük gözü açılmamış sığırcık yavrusu. E koskoca klanın tek umududa kız olunca sorumluluklar omuzda. Sonrasında ne oluyor. Kız kaçak oğlanı seçiyor. Gözü kör olasıca aşk kazanıyor.
2023 112. kitabı
Okunma: 03 Aralık 2023 00:00
Selam millet MacLeods of Skye Trilogy serisinin 2. Kitabıyla geldim #illekitapilehistoricalokuyoruz grubu için her ay bir tane historical okuyoruz Gül semurGül semur İlkay Çağlıyanİlkay Çağlıyan ve Gökçe UçarGökçe Uçar

Monica McCartyYazar · 15 kitap
Toronto'da doğdu.mezun Downingtown Lisesinden mezun oldu ve 1995 yılında New York Üniversitesinden mezun oldu.2000 yılından 2005'e kadar, Shepard Time,Inc. Özel Yayıncılık çalıştı ve kurumsal müşteriler için yaşam tarzı dergileri üretti. 2002 yılında ve 2005 yılında kendi kitaplarını yazmaya başladı.Prettey Little Liars ve Yalancılık Oyunu adlı eserleri televizyon dizisi haline getirilmiştir.Shepard şu anda Pittsburgh içinde yaşamaktadır.