Renegades Serisi #1

Muhalifler

Marissa Meyer
GİZLİ KİMLİKLER, OLAĞANÜSTÜ GÜÇLER. KIZ İNTİKAM PEŞİNDE, ERKEKSE ADALET. Tüm dünyada büyük bir hayran kitlesi olan Ay Günlüğü serisinin yazarı Marissa Meyer’den macera, tutku, tehlike ve ihanet dolu yepyeni bir serinin ilk kitabı.. “Durumun nedir, Kâbus?” Nova, ara sokağın boş olup olmadığını kontrol ettikten sonra bir çöp bidonunun kapağını açtı ve kendini yukarı çekip baktı. Yığının tepesinde duran spor çantası onu karşıladı. “Eşyalarımı alıyorum,” dedi, çantasını alırken. “İki dakika içinde çatıda olurum.” “Bir dakika olsun,” dedi Fobi. “Öldürmen gereken bir süper kahraman var.” New York Tımes BESTSELLER AY GÜNLÜĞÜ SERİSİNİN yazarından “Peri masalıyla bilimkurgu arasında; Sindirella, Terminatör ve Star Wars karışımı bir roman.” Entertainment Weekly “Yakışıklı Prens ile sayborg arasında...” The Wall Street Journal
Tahmini Okuma Süresi: 16 sa. 46 dk.Sayfa Sayısı: 592Basım Tarihi: Nisan 2018Yayınevi: Dex YayınlarıOrijinal Adı: Renegades (Renegades #1)
ISBN: 9786050951417Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Ciltli

576 syf.
10/10 puan verdi
olay orgusu ve karakterler hakkinda dusunceler ─ spoilerli
son nova vakamdan sonra sonunda sevebilecegim bir nova bulunca yasadigim sevinci tahmin edemezsiniz. (bahsi gecen diger nova lordlar ve varislerden) basta nova'nin renegades-nefret-sebebi cok tirt gelmisti. ailesi olduruldugu sirada renegades gelmemis, gasp!! vahiyle bilgi geliyor sanki mal, falan diye cok dusundum. adora yagmur'un
Renegades
RenegadesMarissa Meyer · Macmillan Childrens Books · 2019401 okunma
592 syf.
10/10 puan verdi
Çok beğendimm
Ben bu kitaba sıradan bir süper kahraman, böyle iyiler kötüler falan okurum diye düşünerek başlamıştım. Başlarda da öyle gelmişti zaten. Okuyasim çok yoktu. Ama bir yerden sonra öyle sarmaya başladı ki. Okuyamadığım günler oldu o sebepten geç bitti ona bakmayın. Akiciydi. Karakterler çok iyiydi. Kahraman olmak ile alakalı düşünceler, Nova'nın fikirleri gerçekten çok güzeldi. Böyle birşey beklemiyodum gerçekten ama 10/10 bı kitap oldu. Zaten 10 vermezsem rahat uyuyamazdim. Başta saçma gelen şeyler vardı, hikâye ilerledikçe onlar da netleşti. İkinci kitabı da okuyacağım kesinlikle.
Muhalifler
MuhaliflerMarissa Meyer · Dex Yayınları · 2018401 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.