Chestnut Springs #4

Reckless

Elsie Silver

2023 49. kitabı
Okunma: 25 Aralık 2023 21:20
Mystify - INXS ile başlayalım... open.spotify.com/track/1teL5em5c... Theo Silva... Nasıl bir karaktersin sen. Gökten bir Theo lütfen. Serinin en iyi diğer kitabı. İkinci demiyorum, çünkü HeartlessHeartless ile başabaşlar. Çok sevdim, çok beğendim. Bu kadar ideal bir karakter, OMG! Theo Silva neredeyse ütopik diyebilirim. Kitaba başladığımdan beri kitap aklımda, sürekli bu çifti düşünüyorum. Theo'nun sunshine tavırları, Winter'in grumpy kabuğunun altındaki o kırılmışlıkları, kırgınlıkları, pişmanlıkları. Bu arada Winter'in o içindeki tüm duygu durumu bana geçti. Winter'ı resmen benimseyip, içselleştirdim. Bu sebeple serideki Willa'yla beraber favori female karakterim oldu. Ayrıca aralarındaki tansiyon harikaydı. Kitabı okurken çok fazla duygusal tepkim oldu. Theo'nun pervasız, sevimli davranışlarına güldüm, Winter'in duygu durumuna onunla beraber içim acıdı vs. vs. Bu sebeple çok sevdim. Şu an resmen sevdiğim birinden ayrı düşmüş gibi hissediyorum...
Aşk
RecklessElsie Silver · Piatkus · 2023692 okunma
Pervasız
2024 51. kitabı
Okunma: 14 Haziran 2024 23:41
Herkese Merhaba, Serinin 4. Kitabını okuduk, hayırlı ugurlu olsun. Beni baya şaşırttan bir kitap oldu. Şaşırtma nedesi ise; kitabın güzel olmasıydı. İlk üç kitap, özellikle 1. Ve 3. Kitap
Romantik
2023 465. kitabı
Winter ve Theo karşılaştığında aralarında bir şeyler oluşuyor. Aralarında bir çekim olduğu hemen belli oluyor ve her ikisi de ciddi bir şey yapacak konumda olmasalar da, buna göre hareket ediyorlar. Theo profesyonel bir boğa binicisidir ve şampiyonluklar kazanma yolunda ilerlemektedir. Winter, boşanmanın ortasında olan bir doktordur ve kendini yeniden bulmanın yanı sıra kız kardeşi Summer ile bir ilişki geliştirmektedir. Winter pek çok aile sorunuyla büyüdü ve sonunda berbat bir kocaya sahip oldu. Theo ile tanışana kadar. Bu geçirdikleri bir gecelik ilişkide, Winter hamile kalıyor. Ama Theo'nun haberi yok tabi bu durumdan haberdar olunca Adamlığını yapıyor ve sorumluğununu alıp hem kızını hemde annesini mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır.
RecklessElsie Silver · ‎ Elsie Silver Literary Inc . · 0692 okunma
2024 54. kitabı
Okunma: 05 Haziran 2024 08:07
Serinin dördüncü kitabı Pervasız’ın yorumu ile geldim.Genel alarak keyif aldığım bir okuma oldu. Konusu,Winter saçmasapan kocasına rest çekip onu terk ettikten sonra kardeşi Summer ile işleri
2025 1. kitabı
benim için doğru kitap doğru zamandı bu yüzden sevmediğim bir trope olmasına rağmen kitabı çok sevdim. benim için en önemlisi karakterle bağ kurabilmiş olmam, sanırım seride en sevdiğim ikili oldular. Winter zaman zaman kendimi bulduğum bir karakter oldu ve en çok ona ısındım. okuduğum dönemden ötürü de kitaptaki olaylar ağlatacak derecede olmasada Winter'dan daha çok ağlamış olabilirim döşskfwp Theo ise kesinlikle kalbimi çaldı. öyle güzel bir karakterdi ki onu okuması çok keyifliydi. keşke onun gibileri karşımıza çıksa, hayat daha kolaylaşırdı eminim ki. harika bir eş, mükemmel bir baba oldu. maalesef inceleme yazmakta zorlanıyorum buraya eklemek istiyorum ama yorum yazacak uygun zamanı da bulamıyorum o yüzden değinmek istediğim şeyleri unuttum, yine de düşüncelerimin bir kısmını da yazmak istedim. belki başka zaman okusaydım bu denli bağ kuramazdım ama benim için güzel, tatlı bir duraktı. tavsiye edilir.
2024 58. kitabı
Okunma: 26 Kasım 2024 21:07
Winter gerçekten üzüldüğüm bir karakterdi. Baba ve annesi arasında kalmış eşi tarafından değer görmemiş biri. Bu yüzden kendini sevilmeye değer görmüyor ve kimsenin onu seveceğine inanmıyor. Theo beyimiz bu konuda tabiki birşeyler yapmadan durmuyor. Çiftimiz ilk görüşte birbirlerine karşı bir çekim duyuyor ve olanlar oluyor (⁠ ⁠ꈍ⁠ᴗ⁠ꈍ⁠) . Vivi'yle olan sahneleri çok sevimliydi. Ve Peter kesinlikle seni duymazdan geliyor Theo buna Winter kadar bende eminim. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
·432 syf.·
2024 191. kitabı
Serideki en iyi erkek karakter kesinlikle bu kitap taydı. Theo’nun kibarlığı ve beyefendi gerçekten çok iyiydi. Ve kitap boyunca gerçekten çok keyif aldım aslında winter’den asla hoşlanmayacağımı düşünüyordum. Ve onu Theo’yla asla yakıştıramamıştım. Ama okurken o kadar keyif aldım ki, ikinci kitaptan sonra favorim bu kitap oldu. Diyaloglar hem çok güzeldi olay kurgusu da bence iyi işlenmişti. Siri benim gözümde genel olarak ortalama bir seri ama ikinci ve dördüncü kitapları kesinlikle okunabilir. Ki bence birbirinden bağımsız okunması da çok fazla büyük bir Spoiler olmaz kimseye.
2025 57. kitabı
Okunma: 14 Aralık 2025 16:08
Bu seriyle aramda garip bir sevgi-nefret ilişkisi var. 1. kitabı sevmiş, 2. ve 3. kitabı ise yarım bırakmıştım. Ve bu kitabı da sevdim. İlk kitaptan bile çok sevdim hem de. Bazı karakterler kocaman
2024 9. kitabı
Okunma: 02 Haziran 2024 00:00
İlk kitapta bile winter’ın buz kraliçesi görünümünün altında ki kırık kalbini görebiliyordum açıkçası serinin en sevdiğim kitabı oldu.Ama geçmişte yaşadıklarını ailesi ve rob konusu biraz daha işleyebilirdi yazar çok üstün körü yazmış.
2024 61. kitabı
Okunma: 15 Ağustos 2024 16:31
Serinin dördüncü kitabı seride en sevdiğim kitap oldu. Bu kitaba verdiğim puandan sonra serinin diğer kitaplarına verdiğim puanı değişmek istedim. Bu kitap okuduğum sayılı huysuz kadın & günışığı erkek tropelarındandı. Winter benim çok sevdiğim karakterlerden biri oldu. Güçlü kadın karakter okumaya zaten bayılıyorum. Theo ise resmen kalbimi eritti. İlk andan itibaren Winter'ın yanında olması,onu koruması,herkese karşı savunması...En önemlisi Vivi'ye yaptığı babalık kalbimi fethetti. Kitap bana duyguları da çok güzel geçirdi. Summer'ın kitabını okuduğunuzda Winter'a karşı önyargılı olabilirsiniz ama hikayeyi Winter'dan dinleyince,yaptığı fedakarlıkları öğrenince insanın gözleri doluyor. Ve kitap boyunca da harika karakter gelişimi gösterdi,kendinin farkına vardı. Kitap aslında 5 puanlık olabilirdi ama bir bölümde Theo beni biraz sinirlendirdi o yüzden puan kırdım. Onun haricinde kesinlikle öneririm