"Mina ve Vincent Geri Döndü!"
Camilla Läckberg ve Henrik Fexeus, İsveç polisiyesinin çarpıcı yüzüyle bir kez daha karşımızda! İlk kitapta tanıştığımız zeki dedektif Mina Dabiri ve sıra dışı mentalist Vincent Walder, bu kez çok daha tehlikeli bir gizemin peşinde. Küçük bir çocuğun anaokulundan kaçırılmasıyla başlayan hikâye, okuyucuları karanlık ve sürükleyici bir serüvene davet ediyor. Her adımda kapıları aralanan gölgelerdeki tarikat, hem korku hem de merak dolu bir atmosfer yaratıyor.
Mina ve Vincent, yalnızca birer suç çözüm uzmanı değil, aynı zamanda karmaşık kişiliklere sahip insanlar. Mina’nın takıntıları ve Vincent’ın mentalist yetenekleri, onları diğer dedektiflerden ayıran özelliklerden sadece birkaçı. İkili, olayların derinlerine indikçe, kendi iç dünyalarındaki karanlık noktalarla da yüzleşmek zorunda kalıyor. Bu, hikâyeye hem insani hem de psikolojik bir derinlik katıyor.
Çocuğun kaçırılmasının ardından geçen her saniye önemli. Karanlık bir tarikatın izleri peşlerinde, adım adım suçlulara yaklaşan Mina ve Vincent, tehlikeli bir oyunun içine çekiliyor. Kaybolan çocukların kaderini belirlemek ve daha fazla çocuğu kurtarmak için ellerindeki ipuçlarını titizlikle değerlendirmeleri gerekiyor. Ancak her yeni ipucu, beraberinde daha büyük sorular getiriyor.
Kitabı okurken sadece bir dedektif hikâyesi değil, aynı zamanda karakterlerin içsel dünyalarına yapılan derin bir yolculuk sizleri bekliyor. Heyecan, korku ve merak dolu bu atmosferde, Mina ve Vincent'ın olayları çözmek için yaptıkları fedakârlıklar ve aldıkları riskler okuyucuyu da suçluların peşine düşmüş gibi hissettiriyor.