Herkese Merhaba
Royal elite serisinin 3. Aiden ve Elsa’nın son kitabını ile karşınızdayım. İyidi. Daha iyi bekliyordum biraz hayal kırıklığı oldu. Kitabın biraz daha uzun olması gerekiyordu, oluşan olaylardan dolayı... bazı şeyleri üsten geçiştirmiş gibi olmuş. Kısaca yazar yazmış yazmış sonra bir müddetten sonra sıkılmış herhalde hemen sonu yapıştırmış.
Şunuda belirtiyim kitaba 7 ,aiden 9 puan veriyorum. Kitabı kurtaran kesinlikle Aidendi.
Kitaba gelirsek; elsa babasının ölmediğini öğrendiği yerden başlıyoruz. Olayları üstü kapaşlı geçti bence hepsini değil. Elsa’ya kitap boyunca hem sinir oldum hemde hak verdim. Sinir olmama gelirsek; Aideni hiç dinlemedi,ergen kız tavırları ile çileden çıkarttı beni. Hak verdim , Aiden ondan bir şeyler saklamasını sınır oldum, tepkileri cok birşey diyemeceğim ama babanı görüncede herkesi unutmanda tamam amaaaa sen daha yeni tanıdığın üvey kardeşlerini hemen tercih edemezsin herkese... bide teyzen ve amcan seni büyütmüş, gözü gibi bakmışlar onlarıda çok kolay terk edemezsin, öyle teyzen ağlarken arkasından huzulu bir şekilde arkanı dönemezsin... sinir oldum bu durumlara... yine sevdiğim bir kadın karakter oldu.
Aiden tek bir kusur yok, herşeyi ile on numaraydı. Ne yapmak istediği, ne istediğinde o kadar netti, asla şüphe duymuyorsun. Kitabı sevdiren Aiden direk. Elsa da iyidi ama Aiden gibi asla değil. Kitapta kimse onun gibi değil. İğrenç ötesi bir babaya sahip kendisi Jonahtan (kendi kitabıda varmış şerefsizin, bakacaz onada) neyse, bu pislik oğlu ne işkenceler, eziyetlerden geçmiş, annesi ölmüş cocuğa gram sevgi göstermemiş. Varisi diye korumuş sadece tek istediği güç yani şerefsizin... Aiden ona göre davrandı, helal yiğidime, tek bir kere bike baba kelimesini kullanmadı, asla kendini ezdirmedi. Ne kadarda onun oğlu olsada