Mapple Hills #2

3 Ekim 2023
Atria Books
Orijinal Adı:
Wildfire (The Mapple Hills #2)
Orijinal Dil:
İngilizce
İngilizce

2023 92. kitabı
Bu yorumda eleştiri değil övme bulacaksınız. Kitabı sevdiğim, onu göklere çıkardığım için maalesef ki hatası varsa da ben göremedim. Russ ve Aurora'nın bir partide başlayıp kocaman bir yazı
2024 1. kitabı
Okunma: 14 Ağustos 2024 23:20
Uzun bir bekleyişin sonunda kitabın Türkçe'ye çevrildiğini görüp tüm heyecanımla okumaya başladıktan sonra kitabı sonunda bitirebildim. Serinin ilk kitabı Icebreaker'ı kesintisiz ve
2025 5. kitabı
seker bi iliskileri vardi. sakin bi iliski okumaktan rahatsız olmadim kesinlikle ama bi sey de eksik gibiydi. yani ayrılık olmadı okey ama baska bir sey de olmadi kırılma noktasi inisi cıkısı yoktu dümdüz kendi halinde ilerledi. ÜZGÜNÜM biraz inisli cıkıslı seyler okumayı sevdiğim icin. bi de yazar niye henrynin spoilerini verdin kardes adamin yazar olduğunu ONUN kitabında öğrenseydik ya. ayrica nate ve stassie..... lütfen cocuk yapmayı kesinen az üc cocuk propagandasina fln mi kandiniz baba bi durun ya
2024 34. kitabı
Okunma: 03 Nisan 2024 18:18
Wildfire kitabının yorumu ile geldim.O kadar şaşkınım ki bu kitabı bu kadar seveceğimi h tahmin etmemiştim.Ama başından sonuna keyif alarak okudum. Kitabın konusu kısaca,Aurora ile Russ okul sonunda bir partide tanışırlar ve tek gecelik bir ilişki yaşarlar.İkisi de birbirlerinden çok etkilenir ama yanlış anlaşılmalar sebebiyle konuşmadan geceyi sonlandırırlar.Sonra yolları bir gün sonra bir yaz kampında kesişir.İkisinin de kampta görevli olarak çalışacakları bir yaz boyunca yaşadıklarını okuyoruz. Ben serinin ilk kitabı Icebreaker’ı hiç sevmemiştim.O yüzden bu kitaba da biraz önyargılıydım.Ama o kadar tatlı bir kitap okudum ki çok sevdim.Kitap direkt tek gecelik bir ilişki ile başlıyor.Bu tarz şeyleri çok sevmem ama gidişatı kesinlikle öyle değildi.Aurora ile Russ arasındaki ilişki çok güzel ilerledi.İkisinin de katmanlarından sıyrılıp birbirlerine açılmalarını okumak çok hoştu özellikle Russ’ın.Aralarındaki diyalogları sırıtarak okudum.Aurora kendine has bir karakterdi gerçekten.Delidolu,esprili ama bir o kadar da yaralı.Russ’ın kendisi ile ilgili düşüncelerini okumak da kalbimi kırdı.Zaten ikisinin baba kaynaklı sıkıntıları vardı.Birbirlerine nasıl iyi geldiklerini keyifle okuduk. Kampta yaşanan olaylar,oradaki kurdukları arkadaşlıkları okumak da çok güzeldi.Sonda ufak bir şey yaşandı ama yazar bize gereksiz drama okutmadığı için mutluyum. Yetişkin içerik uyarımı yapıp yorumumu bitiriyorum.
2025 48. kitabı
Okunma: 11 Kasım 2025 22:07
; 7/10 aşırı yoğun geçen kasım da resmen savaş vererek kitap okumaya çalışıyorum... ama kitap o kadar güzel ki, keşke cidden vaktimin olduğu bir zamana denk gelseydi de tadını çıkarta çıkarta
Duygu ve Düşünce
2024 31. kitabı
Okunma: 06 Temmuz 2024 01:15
Kitap bitti ve okuması gerçekten çok keyifliydi. Bu kitaba başlarken bazı çekincelerim vardı çok seveceiğimi düşünmemiştim hatta icebreaker'ın gölgesinde kalacağını düşünmüştüm ama yanılmışım. Hannah'nın erkek karakter yazmada çıtayı düşürmemesine bayıldım. Kitap boyunca Russ'ın her detayına ayrı düştüm. Başarılı, düşünceli, fedakar.. liste uzayıp gidiyor. İnanılmaz bir erkek karakter. Russ ve Rory'nin karakter gelişimini çok beğendim gerçekten çok güzel yazılmıştı. İkisi de hem birbirlerine karşı hem de çevrelerine karşı kendini yavaş yavaş açtı ve duygu ve düşüncelerini sağlıklı bir şekilde aktarıp herkesle sağlıklı ilişkiler kurmaya çalıştı. Kitapta çok fazla kaos yoktu bu benim için büyük bi eksi. Sadece Russ ve Rory'nin arasındakileri okurken heyecanlandım onun dışında benim için normal seyirde ilerledi. Keşke daha canlı kaoslu bir kitap olsaydı. Kesinlikle 9 verirdim.
2024 Okuma Raporları
RUSS&AURORA
2025 76. kitabı
Okunma: 13 Eylül 2025 17:53
Serinin ilk kitabını okuyalı uzun zaman olduğu için bazı karakterleri unutmuşum. Hele ki yazarımız sürekli birilerine isim takmayı sevdiği için kimin kim olduğunu çözmekte oldukça zorlandım. Bir karaktere en fazla iki isim yeterli bence oda birbirilerine kısa hitap şekilleri olsa tamam ama yani… neyse. Bir şekilde kafamda oturtmaya çalıştım diyelim. İncelememize gelicek olursak; Russ ve Aurora tam birbirlerine göreler. Ben Aurora’yı toksik bir insan zannedip üzülmüştüm ama asla öyle biri çıkmadı. İlk kitaptaki kız karakterimiz biraz daha sanki bize çektirmişti diye hatırlıyorum. Aşırı inattı ama çok şükür Aurora öyle değildi. Kamp günleri o kadar güzel geçti ki bir an orada olmak istedim. İkisininde baba sorunları vardı ve ikiside özünde aşırı öz güvensizlerdi ki bence çok saçmaydı ama onları anlıyorum. Russ beni delirtti. Yani sürekli şu yok utanırım yok kimse bilmesin yok bilmem ne triplerinden öyle sıkılmıştım ki. Aurora içinden gelen her şeyi ona söyleyip anlatabiliyorken Russ’ın aynı şekilde davranmaması çok kırıcıydı. En son ki olayda bile açıkçası ben Aurora’nın yerinde olsam çok kırılırdım ama o yine de gitmemeyi seçti. Kitap genel olarak güzeldi,eğlenceliydi. Birde birden dokuz yıl sonrasını okumasaydık iyiydi aslında. Yani 2-3 yıl tamam ama 9 yıl fazla bir ileri tarihti. Çünkü kamptan döndükleri, üniversite zamanlarınıda okumak isterdim. Sanki yazar bir noktada sıkılmış ve tamam burada bitsin zaman atlamasıyla final verelim demiş gibi bir son olmuş. Onun dışında güzel bir süreçti diyebilirim. Yazarın eline,emeğine,kalemine sağlık. Okuyacak olanlara keyifli okumalar. Çokça Kalp>>>>>>
2024 51. kitabı
Yine okurken güzel ama sonrasında kolay unutulacak bir kitap daha. Serinin ilk kitabı içinde aynı duyguları hissetmiştim. Akılda kalacak tek şey her iki karakterinde aileleri yüzünden yaralı olmaları. Biri görünmez olmak istemiş biri de görünür. İlişkilerden ve erkeklerden beklentisi olmaması gerektiğini bilen Aurora ile güvensizliklerle dolu Russ'ın tek gecelik ilişkisi ile başlıyor kitap. Sonrasında bir yaz kampında yolları tekrar kesişiyor. Aralarında ki kıvılcım kampın kurallarına bile meydan okuyacak düzeyde. Her iki karakterinde babalarının çocuklarına yaşattığı travma çok üzücüydü. Ross'ın güvensizliği bazen çok sempatik olsa da bir yerden sonra okurken sıkıntı vericiydi. Utangaç yapısı ise çok sempatikti. Aurora ise işi deliliğe vurmuş, tek istediği ise sevilmek olan bir karakter. Russ'a göre daha doğrudan ve kendini bilen bir izlenim yarattı bende. Aralarında ki ilişkinin dinamiğini sevdim. Hatalardan çabuk dönmeleri, destekleyici yapıları çözüm odaklı olmaları güzeldi. Yetişkin içerikli olmasına rağmen hissiyatı daha farklıydı. Tüm yan karakterleri çok sevdim. Özellikle Xander favorim oldu. Kitabın sonu ise çok güzeldi.
Roman-Edebiyat
Yaaanii...
2024 34. kitabı
Okunma: 08 Mart 2024 13:34
Hokey romantizminde benim için zirve off-campus serisiydi ama bu serinin ilk kitabı da eh iştelikti o yüzden bu kitabı da merak etmiştim. İlk kitap baya kalındı ona rağmen çok az olay olmuştu ve boşa uzatılmış gibi gelmişti bana. Bu daha çok öyle gibiydi bence. Yani tamam karakterler fena değil, konu güzel ama cidden sevemedim. Neden olduğundan emin olmamakla beraber bence yine olaysızlıktan sıkıldım. Genelde son 80 sayfada falan olması gereken yıkıcı ayrılık burda olmadı ama romantiklerde benim için asıl kırılma noktası orda olurdu. Etkileyemedi beni o kısımda. Erkek karakter de hoşuma pek gitmedi. Çok geride gibiydi bilmiyorum yani. Kız karakter de tutarlı gelmedi bana. Aşık olmaları çok garip şekilde ilerledi. Ayrıca kitapta çok fazla lgbt karakter vardı araya tepiştirilmiş gibiydi odaklanamadım o yüzden. Robbie lolayı tercih ederdim sanırım illa bi ikinci kitap olacaksa. Yani okumayın diyemem ama okuyun da demiyim. Arada bir yerlerde kaldım havamda mı değildim bilmiyorum ama yok yani..
2024 265. kitabı
Okunma: 14 Mart 2024 19:51
Elle Kennedy'in Off-Campus serisi sayesinde hokey'le ilgili kitapları sevmeye başladım. Ama bu onunla son buldu sanırım, ondan sonra okuduklarım ki bu seri de dahil beklediğimi alamıyorum. Karakterler bir partide tanışıyor ve birlikte bir gece geçiriyorlar. İşleri bitince Aurora orayı terk ediyor. Neyse bunlar aileden ve sorunlardan kaçmak için yaz kampına gidiyorlar, tabi orada yolları tekrardan kesişiyor.

Hannah GraceYazar · 1 kitap
Hannah Grace, karakterlerinin her birinde kendisinden küçük bir parça taşıyan, yetişkinlere yönelik çağdaş romantik romanlar yazan İngiliz bir yazardır. Her bölümde karakterlerin gözlerini on bin kere tarif etmediği, birden fazla karaktere yanlışlıkla aynı ismi vermediği veya Amerikan İngilizcesi yazım kurallarını Google'da aramadığı zamanlarda, internette aşırı paylaşım yaparken veya bazen devasa okunacak kitap listesinden bir kitap okurken bulunabilir. Hannah, Icebreaker, Wildfire ve Daydream kitaplarıyla New York Times'ın 1 numaralı çok satan yazarı ve iki köpeğin gururlu annesidir.