Belki bizler çok şey talep ediyoruz. Gerçekte herkes layığını bulur.
Sayfa 140
Edebiyat
Allahım! Şüphesiz ben, senin bildiğin hayırlardan ister, senin bildiğin şerlerden yine sana sığınırım. Senin bildiğin her türlü günahtan bağışlanmamı talep ederim. Şüphesiz bilen sensin, biz bilmeyiz. Sen gaybları tam anlamıyla bilensin.
Din İslam
Reklam
Garanti için yalvarıyorsun! Sauron garanti maranti vermiyor. Eğer onun merhametini talep ediyorsanız önce dediklerini yapın. Onun şartları bunlar. İster kabul edersiniz, ister etmezsiniz!
Herkesin, her şeyin daha iyisini, daha ucuzunu, daha hızlısını, daha kolayını talep ettiği bir çağda yaşıyoruz.
Parayı temel amacınız haline getirmeyin. Refah, mutluluk , huzur ve sevgi talep edin. Siz kişisel olarak sevgi ve iyi niyet yayın. O zam an bilinçaltınız da size bunların karşılığını bileşik faizle ödeyecektir.
Sayfa 139·Kitabı okuyor
Alıntı
Peygamberimiz, eşe muhabbeti rızık görendi. En güzel rızık aile içinde muhabbetti. Maddi rızıklar esas alan evliliği değil, muhabbet rızkını talep eden evliliği öğretti. Bu rızık da duaydı. Maddi rızkın koşturmasında kalplerimize muhabbet rızıkları konulmaz oldu. Evlerde muhabbetsiz kaldık.
Reklam
Reklam