Bir kere de sen adım at. Dokuz kere ben adım atayım ama bir kere sen at ki onuncusu için ben de güç bulayım
Alıntı
Tutsak kalmış duyguların, vücut dokuları üzerinde şaşırtıcı etkileri olduğunu gördüm. Peki bu dokular tutsak kalmış duygularca sürekli olarak rahatsız edilirlerse ne olur? İlk belirti, saptanması son derece güç olan hafif işlev bozukluğu ve acıdır. Bir doku çok uzun süre tutsak kalmış duyguya maruz kalırsa dönüşüme (metaplazi) ya da değişime uğrayabilir. Diğer bir deyişle, bu dokularda bulunan hücreler, ilkel hücreye dönüşebilir. Bir sonraki adım ise habis tümör ya da kanserdir.
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
Ama bütün bir ömür boyu bu korkulu, asabi hayata kim katlanabilir?
Alıntı
Hayatımın adım adım çöküşüne, olmaya özendiğim her şeyin ağır ağır sulara gömülüşüne tanıklık ettim gizlice.
Sayfa 252·Kitabı okuyor
Alıntı
"Demek ki insanlar birbirine ancak muayyen bir hadde kadar yaklaşabiliyorlar ve ondan sonra, daha fazla sokulmak için atılan her adım daha çok uzaklaştırıyor.
Yapı Kredi Yayınları·Kitabı okuyor
1000Kitap
Bir adım ötesi benim krallığım, benim karanlığım.
Benim bütün ömrüm on odalı bir evdir. Sana dokuz odasını, bütün sofalarını, balkonlarını, bahçesini, aralıklarını gösterdim; fakat bir odasını bilmiyorsun.
Alıntı