Oyun yüzünden kitap okuyasım gelmiyor yardım edin😞
Elif
Benim de bir süredir kitap okuyasım yok açıkçası Verity önerebilirim smut var bayağı ama onun haricinde çok iyiydi, Sessiz Hasta bunda bir yaş sınırı yok, ters köşesi epey iyiydi, Sakın Yalan Söyleme bunu beğenmedim aslında ama aşırı akıcı okuma hevesini arttırabilir. Belki bunlar yardımcı olur 🫶🏻
yüzüklerin efendisine bir an önce başlamalısın bence. ben hobbiti geçtiğimiz günlerde bitirdim ve keşke unutsam da tekrar okusam diyorum şimdiden 💖
filepenyez ✯ bence de, teşekkür ederimm 💖
Akhilleus muhteşem ötesi birşey. Addie Larue'nün görünmez hayatida farklı ve güzel konulu kitaptı. Kırık bir kalp ben pek sevmedim erkek karakter yüzünden ama sevenide çok. Neredeyse çoğunu okudum , çok güzel liste yapmışsın. Yüzüklerin efendisi ve Rüzgarın adını mutlaka okumanı tavsiye ederim💙
Xarıbülbül evet katılıyorum bence de dili harika. Teşekkür ederim 🫶🏻
Bir karanlık pencere 😻😻 lütfen hemen başla. Ayrıca Yüzüklerin Efendisi serisine de kesinlike başlaman gerekiyor. Bence fantastik seven herkes Tolkien'la muhakkak tanısmali. Anlatımı bir tık ağır gelebilir ama bu haliyle col guzel. Hobbit'le baslamani tavsiye ederim, Hobbit'in daha sade ve masalsı bir anlatımı olduğu için çok sıkılmazsın. Kırık bir kalp benim de okuma listemde ama önce aynı yazarın Caraval serisini okumak istiyorum birbirleriyle bağlantılılar galiba. Umarım hepsinden keyif alirsin 😻🤍
Elif
@athenayse_ başlamayalım o zaman ya, birazcık erteleyelim kusura bakma lütfen
Hiç Brandon Sanderson kitaplarından okumayı denedin mi? Yazarın geniş bir hayalgücü var, eğer okumadıysan okunacaklar listene bence eklemelisin ☺️ minik bir tavsiye 💝
H. mutlaka bakacağım 👍🏻🤍
Gerçek aşkın laneti seni biraz çıldırtabilir (spoiler vermiyim) ama yine de çok güzel sadece beraber olan sahneleri az gelebilir
Elif
Damla evet evet sevmiştim diğer kitapları, çok tatlı bir seri bence. Teşekkür ederim 💗