Yaz tbr
Selamlar hepinize,yeni bir iletiyle karşınızdayım.Bu iletide, yaz mevsiminde okumayı düşündüğüm kitapları listeleyeceğiz, hadi başlayalım. ✧ Taylor Jenkins Reid kitapları (yazar boykot olduğu için PDF mümkünse) Kitaplarını yazın okunabilecek kitaplar diye tanıtanlar gördüm,durmam tabii ki.d ✧ Fredrik Backman kitapları Aynı durum. ✧ Açlık Oyunları Serisi ➤ Açlık OyunlarıAteşi YakalamakAlaycı KuşKuşların ve Yılanların ŞarkısıHasatta Gündoğumu ✧ Aristo ve Dante Serisi ➤ Aristo ve Dante Evrenin Sırlarını KeşfediyorAristo ve Dante Dünyanın Sularına Dalıyor ✧ Kötüler Serisi ➤ VahşiKindar ➤ ? ✧ Warcross Serisi ➤ Warcross - Bir Sanal Gerçeklik OyunuWildcard: Joker Oyuncunun Hikayesi ✧ Çoban Kral Serisi ➤ İki Çarpık Taç Hemen okumalıyım sanırım.. ✧ Zalım Prens Serisi ➤ Zalim PrensLanetli KralHiçliğin KraliçesiElfhame Kralı Öykülerden Nefret Etmeye Nasıl BaşladıR. F. Kuang kitapları Bütün imkanlarımı zorluyacam.. ama yapıcam. ✧ Diğer ➤ Cinayet ŞirketiÖlmek İstiyorum ama Tteokbokki de Yemek İstiyorumHayvan MezarlığıKöpek Kalbi Sanırım bu kadar.. yine de tavsiye alabilirim <3 başka iletide görüşmek üzere hoşça kalın 🙂‍↕️
1.113 Gösterim
fredrik backman boykot mu...
Talhaa
Fredrik Backman, İsveçli ünlü yazar. İsrail-Filistin çatışmasıyla ilgili olarak kamuya açık bir şekilde herhangi bir destek açıklaması yapmamıştır. Bu nedenle, İsrail'i destekleyip desteklemediği konusunda kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Böyle bir cevap aldım,adam en azından geri çekilmiş..