Önerilerinize ihtiyacım varr
Uzun süredir düzenli bir şekilde kitap okuyamıyorum o yüzden bana 100-150 sayfalık akıcı, zorlamayan (genç kurgu, fantastik ya da romantik olabilir) kitaplar önerebilir misiniz?
1 +1'leme
4.182 Gösterim
Morfin
Morfin
tavsiye ederim. 56 sayfa olup modern eserler arasındadır. Ya da romantik isterseniz
Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku
Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku
önerebilirim bu kitapta kısadır.
Teşekkür ederim, bakacağım
Selamlar,
Stepford Kadınları
Stepford Kadınları
hafta sonu bir an gözüme ilişip duraksızın okuduğum bir kitap oldu 🌸 belki sana da iyi gelir, iyi okumalar şimdiden
Düzenli kitap okuyamamanın çözümü "kitap önerisi" değil kardeşim. Zaten hiçbir öneriye de ihtiyacın yok. Ufak bir araştırma ile içindeki ses neler okuyabileceğine karar verebilir. Kimseye kulak asma, sen ne yapacağını bilirsin.
Teşekkürler. Uzun süredir beni biraz zorlayan kitaplar ile vakit geçirdiğim için bunalmıştım, önerilen kitapların da konusunu mutlaka inceleyip bir eleme yapıyorum tabii ki. Eninde sonunda seçim yine bana kalıyor. 🙂‍↕️
Ümit Kavak
Ümit Kavak
Kırık Hayaller Defteri
Kırık Hayaller Defteri
302 sayfa ama akıcı, sürükleyici ve merak uyandırıcı
Teşekkürler
100-150 sayfalık öyle kitap bilemedim.Ama ben de aynı durumdayım.Kafamı toplayıp okuyamıyorum.Kitapları satın alıp biriktiriyorum.Mustafa Kaya'nın kitaplarını tavsiye ederim."Sana Bir Sır Vereceğim" adlı kitabıyla başla.İyi gelirse "Rüya Avcısı" ile devam et.
Bilim Kurgu öneririm
Maymunlar Gezegeni
Maymunlar Gezegeni
bazı sahnelerinde absürtlüğünden dolayı sesli güldüğüm basit bilim kurgu
Ubik
Ubik
biraz daha karışık, arap atı gibi yavaş açılan ama son sayfalara gelindiğinde keşke unutsam da bir daha okuyabilsem dedirten kitap
Sonsuzluğun Sonu
Sonsuzluğun Sonu
best of best. Beni kitap okumaya başlatan kitap, seni "tekrar" başlatır mı bilemem ama 😄