Gönderi

Mayıs Okuduklarım ve Haziran Okuyacaklarım
Mayıs Bu ay çok az okudum.Bu sene hiç kitap okuyamıyorum ağlıycam😭Haziranda nefes almadan kitap okumaya karar verdim yoksa bu hedef bitmeyecek😞Hemen mayıs okuduklarımı göstereyim • Zaman Makinesi ÜÇ Günde okudum 100 sayfalık kitabı ÜÇ.Performansım çok kötü şu sıralar hiçbir şey yapamıyorum ya.Kendimden nefret ettim şu an üç gün ne?!?!?!Neyse halledicez george. • Kızıl Kraliçe Çok sıkıcıydı kusura bakmayın valla.Yani bir sene bıraksam okumam bunu.Okuyasım gelmedi. • Cam Kılıç Ya ben sıkılıyorum böyle kitaplarda.Bunun tersköşesini tahmin etmek falan çok kolay.Neyseeeeeee yine de güzeldiii. • Kralın Kafesi Yani kitap Mare'in tutsaklığıydı tamamen sıkılmadım değil. Evet bu ay kesinlikle kötüydü.Mayıs hedefim 10 du halbuki🤧Çok konuşmadan Haziran'da okumaya çalışacaklarıma geçicem. Haziran Bu ay benim ayım.BEN KEMAL GELİYORUM👊🏻Adam cidden geldi bu arada darısı başıma.AMİNNNN🙏🏻Bu ayki hedefimiz 12.(kesinlikle olmayacak da neyse)Hadi bakalım • Savaş Fırtınası Bitiricem bu ay olmadı. • Zalim Krallık Ben bunu yanlış sıralamayla okudum.Salağım baya😑İçindeki hikayelerden biri bitti.Zaten iki hikaye var.Biri kaldı,halledicez. • Veyl 2 - Şeytanın Yancısı Kitap çıkalı ve ben bunu alalı neredeyse bir sene olacak ama okumaya elim elvermedi.Ben bu serinin ilk kitabını geçen sene mayısta okumuştum sanırım.Bu sene de haziran olacak. •Suikastçının Hançeri Yeni bir seri⭐Haziran ile gram alakası yok ama malesef buraya kaldı.(geçen sene almıştı)Bu novella normalde de ilk bu okunmalı diye yazıyor internette.Hadi hayırlısı.Umarım yanlış kitabı okuyup yine spoiler yemem. • Cam Şato Çok güzel olman gerekiyor seni çok övüyorlar🥺 • Karanlık Taç Yine ben ve yine benim salak saçma işlerim.Sadece ilk üç kitabı aldım.Nedeni seversem devamını alırım değil,bir yerden başlamak lazım.O gün almasam on sene sonra anca alırdım bu seriyi. • Doğu Ekspresinde Cinayet Ay sonuna doğru daha ince kitaplar okuyorum artık.O yüzden bunu koydum.Kesin değişir bu da neyse.Agatha Christie bir markadır.Her ay okunmalı kamu spotu.Evet gidin okuyun👊🏻Ayrıca bildiğiniz gibi doğu ekspresi TÜRKİYEDE YANİ BU KİTAP TURKİYEDE GEÇİYOR.As bayraklari as as🐺🐺🐺 •Ravens Doğum günü hediyesi olarak biri almıştı kitap hakkında gram bilgim yok. •Rüzgarın Adı Merak ediyorum ama çok kalın deniycem. •Zarif Bir Cinayet Gecesi bu da ince diye ayrıca çok akıcı bu kadının kitaplar. • Japon Mitleri ve Efsaneleri anlik bir hevesle aldım okuyamadım daha bu ay deniycm.Bir de artık bu tarz kitaplara ihtiyacım olacak çünkü.B*k varmış gibi yazacak Japon Mitolojisi bir Kurgu buldum.Niye ya niye?!?Az normal ol kızım! • Ölüm Adası Listede cok fazla kalin kitap var ince lazım bir tane daha. Bu kadar sanırım.Hazirandan çok umitliyim çünkü sınavlar bitince boş olacak dersler.Yani salak bir hoca gelip de ben ders isleyecegim demezse ki umarım demez.Derslerde,evde,haftasonlari çalışarak bitiricem hepsini.Ben kemal gelmekteyim.
·
386 Gösterim
3 Yorum
Lütfen giriş yapınız.
Kızıl kralice aslında kötü değildi ama böyle waoov da değildi o cam kilici aldım ama devam edip etmemek arasında cok git geldeyim diyebilirim
Aşeka
Gönderi Sahibi
sena Çok abartilan kitaplar niye hep böyle çıkıyor???
Suikastçının hançerini ilk okuma bencee Bende daha 3. Kitaptayım okumadım cogu kisi 3ten sonra okımamız gerektigini söylüyo İlk onu okursan sonraki kitaplardan spoiler yemiş oluyomussun sanırım, bu yüzden okurken okuduklarının sonunu biliyomussun fln (sdc ilk 3 kitapta)
Aşeka
Gönderi Sahibi
Heeee tamam o zaman çok teşekkür ederim keşke yazarlar su novellalari yazdıktan sonra ne zaman okunacagini söyleseler ben bıktım ya spoi yemekten
GAYET FAZLA OKUMUŞSUN BU ARADA... BAYILDIM OKUDUKLARINA
Aşeka
Gönderi Sahibi
Teşekkür ederimmmmmm