Hidayet Öyküleri

Puan

8.710 üzerinden
535 Kişi · 160 İnceleme
5/10 puan verdi
cennete otostop yaparak gidilebileceğini sanmıyorum şaka bir yana bu tür hidayete erenler kitapları çok satıyor herkes gemisine bir rota bulma telaşında
5/10 puan verdi
Kitapta dikkat çekici hikayeler var. Ben okurken kendime dersler çıkardım. Bir kitabın yanında ya da dinlenirken okunabilecek hoş bir kitap. Benim kitap kriterlerime göre standartları sağlıyor. İçerisine doğduğumuz için farkına varamadığımız Müslüman olma nimetini, bu dini sonradan bulanlar ve ona sımsıkı sarılanları anlatarak bir farkındalığa ulaşmamızı sağlıyor.
6/10 puan verdi
Birbirinden farklı kişilerin, İslamiyete nasıl geçtiklerini, geçtikten sonra başlarına gelen sıkıntıları, ailelerinin ve yakın çevresindekilerin bunu nasıl karşıladığını anlattıkları, biyografiler den oluşan etkileyici bir kitap, Keyifli ve huzurlu okumalar dilerim. Bol kitaplı günler..
6/10 puan verdi
Hidayet öyküleri
Gazeteci yazar Adem Özköse’nin Arapçasını geliştirmek için Suriye’nin başkenti Şam’da yaşamaya başlamasıyla beraber, tanık olduğu insanların hidayet öykülerini dinlemesinden sonra başkalarıyla paylaşmak için özel röportajlar sonunda kaleme aldığı bir eser. Birçok farklı ülkelerden İslam'la buluşmuş, sonradan Müslüman olarak hidayete kavuşmuş
7/10 puan verdi
Birbirinden farklı birçok insanın ilginç hikayelerinin bulunduğu ve yaşadıkları zorlukları, hayal kırıklıklarını, geleceğe dair umutlarının anlatıldığı arayışlarla geçen ömürlerin Hakka teslim olunuşunu konu alan keyifle okunacak bir eser
Cennete OtostopAdem Özköse · Pınar Yayınları · 20192,529 okunma
75 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.