"Dil uzaydan gelme bir virüstür! Chuck Palahniuk Ninni'de William Burroughs'un bu sözlerinin devamını getiriyor: Sallanmakta olan bir gevezelik kulesinde yaşıyoruz. Doğal yaşam katledildiği için yalnızca dilin kargaşa dolu dünyası kaldı elimizde. Ve bir de ölüm şarkısı... Gazeteci Carl Streator, ani bebek ölümleri üzerine bir yazı dizisi hazırlamakla görevlendirilir. Araştırmaları sırasında, ölümler arasında meşum bir bağ keşfeder: Ölüm Şarkısı. Aklından geçirildiğinde bile ölümcül bir silahtır bu. Şarkının hakimiyetine giren Streator, istemese de bir seri katildir artık. Amacı ise daha fazla insanı öldürmek değil, şarkının yayılmasını engellemektir. Hayaletli evlerin emlakçısı Helen Hoover Boyle ile birlikte, şarkıyı avlamak için ülke çapında bir yolculuğa çıkarlar... (Arka Kapaktan)
Tahmini Okuma Süresi: 7 sa. 15 dk.Sayfa Sayısı: 256Basım Tarihi: Nisan 2013İlk Yayın Tarihi: 2003Yayınevi: Ayrıntı YayınlarıOrijinal Adı: Lullaby
ISBN: 9789755395104Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

256 syf.
Puan vermedi
Polonya asıllı Amerikalı yazar Chuck Palahniuk, Yeraltı edebiyatında pek çoğumuz gibi benim de ilk aklıma gelenlerden. Bir dönem geçimini otomobil tamirciliği yaparak sağlayan yazarın, 1999 yılında filme uyarlanan “Dövüş Kulübü” en bilinen kitabı. Bu kitabın ve bunun yanı sıra yeraltı edebiyatının Türkiye’deki bilinirliğini sağlamasında filmin
Ninni
NinniChuck Palahniuk · Ayrıntı Yayınları · 2013793 okunma
256 syf.
9/10 puan verdi
Kitabı okumaya başladığım ilk andan bunun sıradan bir kitap olmadığını anlamıştım ve sayfalar git gide daha eğlenceli bir hâl alıyordu. Çevirdiğim her sayfada bir tebessüm ve "işte bu be!" diye iç geçiriyordum. Chuck'la bu kitapla tanıştım ve şimdiden diğer kitaplarına da gözümü diktim. Helen Hoover Boyle pembe bulutlara benzeyen saçları olan hayaletli evlerin emlakçısıdır. Ve Carl Streator da ani bebek ölümleri üzerine yazı dizisi hazırlamakla meşgul bir gazeteci. Onları bir araya getirense bir ninni. En ölüm getireninden hem de. Karakterleri, anlatımı, olay örgüsü kesinlikle övgüyü hak ediyor bence. Mizah, taşlama ve fantastik dünyayı çok güzel harmanlamış. Aferin böyle devam Chucky! Merak edenler için kitabın ayrıntılı konusu ve ilk 16 sayfasının pdf'i ayrintiyayinlari.com.tr/kitap/ninni/425
Ninni
NinniChuck Palahniuk · Ayrıntı Yayınları · 2013793 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.