1

10 Kasım

77 üye
Takip
" Garb’ın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar; Benim îman dolu göğsüm gibi serhaddim var. Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir îmânı boğar, 'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar. " Mehmet Akif Ersoy Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün başardıklarının kıymetini görerek idrak ettiğimiz, Batı vahşetine bir kez daha şahit olduğumuz, işgal altında mazlumu çok yakın hatırladığımız çetin günlerdeyiz; Muzaffer komutanı minnet ve hürmetle anıyorum. Ruhu şad olsun. • Ayçin Kantoğlu " Savaş zorunlu ve hayati olmalıdır. Milletin hayatı tehlikeye girmedikçe savaş bir cinayettir. " Yurtta Sulh, Cihanda Sulh 🇹🇷🤍 Mustafa Kemal Atatürk
10 Kasım
Asil Atatürk , bizlere verdiğin en değerli hediye Cumhuriyet’i , ilkelerini ve inkilaplarını , eğitime ,bilime, sanata ve en önemlisi Türk milletine verdiğin değerle her zaman başımın tacısın. Nurlar içinde uyu , her zaman izndeyiz.. #10kasım #dünyalideri #MustafaKemalAtatürk
10 Kasım
Reklam
Seni sevmeler cumhuriyetinde...
Seni unutmanın mümkün olmadığı seni sevmeler cumhuriyetinde hem hüzün hem de gururla dolu gözyaşlarımızı bitti mi sandınız... Minnet ve özlemle anıyoruz Ata'm...
10 Kasım
"Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir." Mustafa Kemal Atatürk 𐬺𐬺𐬺𐬺𐬺𐬺𐬺𐬺𐬺𐬺𐬺𐬺𐬺𐬺𐬺𐬺𐬺𐬺𐬺𐬺𐬺𐬺𐬺𐬺𐬺𐬺𐬺𐬺 Aramızdan Ayrılışının 87.Yıl Dönümünde Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygı, Minnet ve Özlemle Anıyoruz.
10 Kasım

10 Kasım Konusuna Benzer öneriler

İnsan ve Hayat6bin üye · 100 yeni gönderi
Takip
ş
Şiir6bin üye · 89 yeni gönderi
Takip
Edebiyat & Roman6,7bin üye · 78 yeni gönderi
Takip
Reklam
Reklam