Tuğba Türkmen

Tuğba Türkmen
@_Diamonds
Gördün mü, Carol? Satranç da hayat gibi: Oyun bitince bütün taşlar piyonlar da,şahla vezir de aynı kutuya koyuluyor. Irvin D. Yalom
Kendimi adam edecek gücüm olmadığına göre geçmişimi hatırlamanın ne yararı var?
Sayfa 11·Kitabı okudu
Edebiyat
Bütün ömür boyunca edinilen inançlar bazen uykusuz geçen sıkıntılı bir gecenin etkisiyle değişebiliyor...
Sayfa 7·Kitabı okudu
İnsan
"Duvarı yıkacak gücüm yoksa, onu yıkmak için kendimi paralayacak halim yok tabii ki, fakat önümde duvar var diye ona boyun eğecek de değilim."
İnsan
"Böyle zamanda açlıktan ölmek kendi kendine yapılmış bir kötülük, bir cinayettir."
Sayfa 39·Kitabı okudu
İnsan
"'Açız, aç... İnsaf ediniz. Allah vardır, din vardır, peygamber vardır, kitap vardır." "Hepsi vardır. Lakin onların emirlerine, yasaklarına uyan yoktur. Bol bol karınlarını doyurmanın yolunu bulanlar Allah'ı, peygamberi hiç akıllarına getirmiyorlar... Kitap, din, diyanet, ahlak açları denetim altında tutmak için birer korkuluk..."
Sayfa 39·Kitabı okudu
Hayat ve İnsan