Yetişkinlerin dünyası o an Hamnet ‘e öyle akıl karıştırıcı, karmaşık, öylesine kaypak görünüyor ki.
O dünyada kendi yolunu nasıl bulacak?
Nasıl becerecek?
Mükemmel Çift diye bir şey gerçekten var mı?
Yoksa bu sadece iyi oynanmış bir rol mü?
Lyla'nın hayatı tam anlamıyla çıkmaza girmiştir. Akademik kariyeri sallantıda, sözleşmesinin yenilenmesi belirsiz ve erkek arkadaşı Nico ile ilişkisi giderek çatırdamaktadır. Tam her şey dağılırken karşılarına beklenmedik bir fırsat çıkar: yeni reality şovu Mükemmel Çift.
Büyük ödülü kazanmak için seçilen beş çift, göz alıcı bir tatil vaadiyle ıssız ve egzotik bir adaya götürülür. Ancak cennet sandıkları bu ada, kısa süre içinde käbusa dönüşür.
Sırlar birer birer açığa çıkarken ve korku herkesi ele geçirirken Lyla şunu anlar: Bu artık bir yarışma değildir.
Burada kaybedilen şey sadece büyük ödül olmayacaktır.
Agatha Christie'nin On Kişiydiler klasiğini anımsatan, temposu hiç düşmeyen, zekice kurgulanmış ve soluksuz okutacak bir psikolojik gerilim.
Bende kitabı ilk gördüğm zaman On Kişiydiler kitabı aklıma gelmişti sırf bu yüzden okumak istemiş olabilirim konusu bana onu hatırlattı o eseri de severek okumuştum
Kelimelerin tamamını yazıyor; "nbr" ya da "tmm" yazmıyor. Cümleleri büyük harfle başlıyor ve noktayla bitiyor. (Bu iki cümle özellikle dikkatimi çekti kitapta zira bende çok dikkat ederim mesajlaşmalarda bu dil kurallarına. Dilimizi dikkatli kullanmak, kurallara uygun yazışmak hassas bir konu benim için.)